Бачорски и златната ябълка - Тема 4

• 39 566
  • 778
  •   1
Отговори
# 645
Аз мисля, че може и да пропуснат епизода днес с цел да видят колко голям е интереса на хората към тъпото им предаване, както бяха направили в първи сезон на къщата на инфлуенсърите. А доста хора просто сеир им се гледа, не толкова като да не могат без тях хаха

# 646
Заслужават вярно никой да не им гледа епизода дори и за го пуснат . Много насериозно се взеха.

# 647
Гледах му сторито, с какъв назидателен тон говори, я марш от тука с излагациите си, взе се много насериозно, голямата звезда (абдовишка). Не мисля да им генерирам гледания от тук насетне, оставам да чета темата.

# 648
  • София
Мисля,че целта е да качи сега колко много хора му пишат да пуснат епизода и да покажат колко са обичани и интересни  😀 а наистина според мен доста хора след това стори ще му пишат да го пусне умолявайки го 😉
И аз мисля същото😀
Прави се на интересен.То си личи,че не го казва сериозно.Изобщо не е добър актьор😀
И ще има после-Айде щоом толкова искате нов епизод и ви е интересно😂

# 649
Чак пък да го умоляват?! Ама сигурно има и такива, де! Както видяхте и вие, когато Телецът иска да е лош, той е лош. Вика и крещи! Щом на аудиторията, така повишава тон, представяйте си какво е вкъщи. Атанас ми се видя и той нещо омърлушен....

# 650
Ново стори,в което обяснява,че заради определена персона няма да има епизод 5. И много се били изложили..😅😅

# 651
И преди го казвах, но сега се убедих - те наистина си вярват, че нищо лошо не са сторили. Че живия живот е такъв, че това е победилата любов и т.н. Приказка за стълбата в Абдовица. Видяха, че аудиторията им не е от най-умната,  защото интелигентен човек нито ще заплашва, нито ще пише злобни неща.
Аудиторията на Иванка Курвоазие и хората, които години я четяха и боготворяха, не е аудиторията на шарените дрехи и чалгата.
Проблемът не е в риалитито, проблемът е когато става "аз плащам, аз решавам, аз съм главния герой".
Убедена съм, че фантазията на Атанас и околните бе могла да роди бисери, просто трябва да творят по техния начин. Не знам дали сте гледали театралната му постановка за Изгорелия цирк на щастието. Ще ни качат всички на белия бус на щастието, сигурна съм. Просто простотията трябва да отстъпи и това да е за урок на всеки, който решава с простотия да печели. Тя винаги отвръща.

# 652
Единствено за Атанас ми е кофти. Защото си личи, че е хвърлил много усилия в предаването и изведнъж преди да се разгърнат образите на главните герои - Атанас, георги, Роза, особено Антон и Олга, идва Наска и обладава предаването. Много от зрителите са отвратени от Даниел и наска и дори няма да пуснат следващите епизоди, за да чуят историята на Олга, какъв е животът на Антон.

Само Атанас има право да бъде обиден и то е, че се изгавриха с труда му и го превърнаха на лична пр кампания.

# 653
Все пак, подчерта, че и 50К да му пишат, няма да пусне епизода. И, че е заради човек от екипа, един вид - "не се карам на аудиторията, а на друг".

Дали не четат тук в реално време, а?! 😂
Ами, да си го гледат те, в тях, на маса.
Може и в "Под метлите", където искат.

# 654
  • София
Според мен Атанас е спрял епизода.
Едно тръгна, друго стана….. паприкаш (и моя любима дума).
А, първата ми най- любима - изпедепцан.
Да седнат и да го решат как ще е, не кръпки в движение.
Риалити е едно, тяхното нещо съвсем друго.

# 655
Палячо! Големи обяснения бяха за това “риалити”, “живия живот” и какво ли още не. Не стига, че накрая ни поднесоха пълна пародия, ами и са сърдити, че ги плюят хората.
А как му личи колко е ядосан.. Ама Данко, това е “живия живот”.

# 656
Даниел е изнервен в това стори.Не е типично за него това.Обикновено е над нещата.И тази сграда,която всеки ден я рекламира и най-вероятно няма никакъв интерес от бъдещи наематели допълнително изнервя положението.Той сигурно е очаквал,че ще има опашка от желаещи да са му съседи.А кредита си върви всеки месец и банката чака.Отделно Атанаска най-вероятно е бясна от отзивите от риалитито и му го натяква постоянно.И тя и Емилия са много въздържани в инстаграм последните десетина дена.

# 657
"Нали сме стигнали дъното" това каза накрая. Очевидно е, че е бесен. Но едиствено трябва да бъде ядосан на себе си. Ние сме само живите зрители..
Спомена и, че ще се видим след нова година. Май повече епизоди няма да има. Толкова беше.

# 658
  • София
Ще се върнат, споко.
Ще потръгнат нещата, все пак са първите.

# 659
Даниел е бил супер щастлив, когато е купил помещенията. Сигурна съм.
Квадратурите са големи, всеки, който ги наеме ще трябва да си ги нагоди. И да хвърли едни пари, без сигурност, че ще ги избие. Банката, както се написа и отгоре си чака. На всичко отгоре и във фирмата има проблеми и му е дошло до гуша.
Притеснен е за нещо и то много според мен, но се опитва да го скрие по този начин. Като всеки човек и Даниел търси сигурност, не само за себе си, а за орди хора. Такава, в днешно време е трудно да се намери, независимо дали си работник или шеф!

Общи условия

Активация на акаунт