Професионални серии за коса - Тема 162

• 114 592
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
И аз съм се затрупала с продукти, толкова много серии накупих, че не знам, кога ще ги свърша, а искам все нови и нови.
Сега ще съм само на К18 за 3 седмици, а останалите серии ще са на изчакване.

# 1 141
Здравейте, търся препоръки за продукти за уплътняване на косъма. Напоследък все се боря с мазни корени и генерално слаба, падаща коса. За пореден път купих ампули ЛП аминексил, които помагат, но за липсата на плътност и мазните корени  не мога да намеря адекватно решение. Пробвах с Напура като преуош, но ефектът е нулев.

Да добавя, че косата ми не е тормозена с топлинни уреди и боя, съвсем натурална, уж не трябва да има проблеми, но уви..

# 1 142
Това олио К18 на коя марка е ?
Извинете за лаишкия въпрос, но не можах да открия. Благодаря предварително.

# 1 143
  • виртуално
https://www.arlen.bg/brand/202/k18.html

# 1 144
Момичета, след шампоана за растеж на Лалга, каква маска използвате и след серумът какъв финиш?

# 1 145
Момичета, след шампоана за растеж на Лалга, каква маска използвате и след серумът какъв финиш?
Аз го комбинирам с маската за тънка коса или балсама на L’alga!като финиш термото за обем и плътност пак на L’alga,на връхчетата нанасям само олио,редувам различни!Не съм си купила олиото на Лалга,а много го мисля и него.

# 1 146
  • София
https://www.arlen.bg/brand/202/k18.html
Само в този сайт ли го има?
Някъде на промоционална цена? 😊

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 21:26 от ♥ Димяни ♥

# 1 147
Като му видях цената за милилитър установих, че косата ми не е чак толкова зле 😂
Ще чакам и аз по-изгодна цена.

# 1 148
  • виртуално
К18 я има в доста сайтове, но рядко цената пада под 80лв
Другата терапия за възстановяваве е К2.0 на Лакме , двойно количество на по-ниска цена, но аз не съм я ползвала за да дам мнение
https://www.zlatnaribka.com/lakme/k20-terapiya-za-molekulyarno-v … -lakme-k20-100-ml

# 1 149
Хубава е и тя, но олио няма при Лакме К2.0

# 1 150
Някой пробвал ли е хидратиращия балсам без отмиване на O.way, да изкаже мнение?

https://www.arlen.bg/product/9895/hidratirasht-balsam-za-mnogo-s … tioner-160ml.html

# 1 151
Casual,ползвала съм само продукти от първата серия на Лалга.
Seawet Shampoo
Seacure Mask
Seamist moisture spray
И ампулите Bolster Lotion
В интерес на истината,само ампулите ми харесаха,използвах си ги с кеф.Спрея не беше нищо особено,доизхабих го с триста зора.Шампоана и маската обаче как ли не ги мъчих,не ми се получаваше.От шампоана косата ми изглеждаше омазнена и залепнала за скалпа часове след измиване.Маската ми правеше косата на увиснали спагети.Влачих ги месеци и накрая ги подарих на снаха ми.

Lorinda,вземи си една ампула и я пробай.Ампулите са хубави,но аз не бих поръчала на сляпо цяла кутия.

# 1 152
  • Бургас
Наскоро някой беше похвалил Alfaparf reconstruction серията. Зарадвах се, че имам малки опаковки шампоан и маска, които отлежават известно време. Днес ги пробвах, ами не са уау засега. Даже след шампоана си усещах косата по-лигава отколкото след маската.

# 1 153
VanessaDE,
Много благодаря за препоръката за ампулите Bolster . Моля да споделиш как ги ползваш след какъв шампоан, какъв финиш и какъв да бъде протокола.
Поръчах ги и нямам търпение да ги пробвам.

# 1 154
Аз го комбинирам с маската за тънка коса или балсама на L’alga!като финиш термото за обем и плътност пак на L’alga,на връхчетата нанасям само олио,редувам различни!Не съм си купила олиото на Лалга,а много го мисля и него.
[/quote

Здравей, а дали олиото е достатъчно като термозащита?

Общи условия

Активация на акаунт