Професионални серии за коса - Тема 162

• 114 341
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 585
И моите са нулирани. Sad

# 586
  • София
Сега погледнах,че и моите точки ги няма. Имах около 900.Вчера бях решила да направя поръчка ,но отложих …

# 587
То аз имам точки, натрупани от началото на годината, които ги няма...

# 588
Може ли идеи за мъжки шампоан? За нормална коса, със стандартното пооредяване над слепоочията?
Без Калиначи, отразяха ме и за серума с прокапил, миришели му лошо 🤨

# 589
Може ли идеи за мъжки шампоан? За нормална коса, със стандартното пооредяване над слепоочията?
Без Калиначи, отразяха ме и за серума с прокапил, миришели му лошо 🤨

# 590
  • Пловдив
А защо смятате, че трябва  да се нулират точките, след като в общите условия, които постнах по-рано /снимах ги снощи/ пише обратното?

# 591
А защо смятате, че трябва  да се нулират точките, след като в общите условия, които постнах по-рано /снимах ги снощи/ пише обратното?

Аз им писах на имейл по този повод. Ще споделя отговора ако имам такъв.

# 592
Моите точки са възстановени. Явно е имало някакъв технически проблем, който бързо са разрешили.

Последна редакция: вт, 16 яну 2024, 09:50 от necha

# 593
  • София
Сега и аз погледнах, възстановени са☺

# 594
има промоция на шампоан и маска на Permesse  , някой ползвал ли ги е
И аз се нареждам за мнение, ако някой ги е ползвал.

# 595
Подстригвам се всеки път в домашни условия на права черта със съвсем обикновенна ножица  , отдавна не съм ходила на фризьор за подстрижка . Според вас има ли значение това за здравия вид и растеж на косата ?

# 596
  • Някъде там

Имате ли отзиви за този шампоан?

# 597
  • USA
Подстригвам се всеки път в домашни условия на права черта със съвсем обикновенна ножица  , отдавна не съм ходила на фризьор за подстрижка . Според вас има ли значение това за здравия вид и растеж на косата ?

Не, няма значение къде се подстригваш, нито дали с ножица от салон или "домашна". Има разлика в цената само-вкъщи безплатно, в салона плащаш.
 Има значение ако не можеш да си оформиш косата както искаш или има неравности по нея.
Здравата коса е "генетична", външни фактори, въртешни/стрес, хормони/, оказват влияние, химическа обработка.
Ако косата ти е лъскава, не се накъсва, няма "цъфтежи", няма от какво да се притесняваш.

# 598
Невежа съм във боите, искам да покрият 20тина бели косъма с безамонячната боя на lakme. Та какъв оксидант трябва да взема? Като е безамонячна може ли без амоняк?
Какво ви е мнението за шампоаните MKS? Намалени са и са безсуфатни и мисля да ги пробвам

# 599
Имам MKS от серията за мазни корени и сухи краища, малко като сплескана ми стоеше косата отгоре след ползване. Смених го с друг (не техен) за обем. Мъжът ми обаче си харесва MKS и остана за него.
Постоянно съм нащрек шампоанът да не падне и да не се разбие стъклото. От една страна съм убедена, че в тъмно стъкло продуктът се съхранява супер, от друга - не ми се мисли, ако се разбие при падане.

Общи условия

Активация на акаунт