Професионални серии за коса - Тема 162

• 114 291
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте, в Златна рибка е намалено олиото на Лалга, някой има ли впечатления от него?
Олиото на Лалга много ми допада - имам и резервна бутилка. На моменти ми утежнява косата и спирам за седмица да го ползвам, но не оставам без него.

# 751
Да питам, пак, че никой не ме отрази. Това олио на Лалга е протеиново, нали? Давайте идеи и за хидратиращо олио/финиш.

# 752
Здравейте, бихте ли споделили от кой балсам за къдрава и боядисана коса сте доволни? Благодаря предварително!

# 753
Здравейте,  колебая се между тези два шампоана. Косата ми е руса, суха, бързо се омазнява. В момента съм бременна и ме знам до колко са подходящи, но ми се иска да пробвам марката. Кой ще ми препоръчате?

# 754
Ползвала съм и двата -категорично съм за първия , балсамът от серията също е страхотен .

# 755
Да питам, пак, че никой не ме отрази. Това олио на Лалга е протеиново, нали? Давайте идеи и за хидратиращо олио/финиш.
Можете да анализирате състава му за да прецените дали ви устройва количеството включен протеин.
Състав:
CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE, ISOPROPYL MYRISTATE, PARFUM (FRAGRANCE), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, AQUA (WATER), GERANIOL, COUMARIN, CINNAMYL ALCOHOL, TOCOPHERYL ACETATE, VEGETABLE BUTYLENE GLYCOL, BUTYLENE GLYCOL, PROPYLENE GLYCOL, PANTHENOL, CHONDRUS CRISPUS EXTRACT, CI 60725 (D & C VIOLET NO.2), CI 61565 (D & C GREEN NO.6), CI 47000 (D & C YELLOW NO.11), HYPNEA MUSCIFORMIS EXTRACT, CI 26100 (D & C RED NO.17), HYDROLYZED RHODOPHYCEAE EXTRACT, ALARIA ESCULENTA EXTRACT, PHENOXYETHANOL, PELVETIA CANALICULATA EXTRACT, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, LITHOTHAMNION CALCAREUM EXTRACT (LITHOTHAMNIUM CALCAREUM EXTRACT)

Действие:
Ревитализиращо олио с алгае за блясък и мекота SEANORD5 е финалната стъпка, която разкрива абсолютната красота на косата. Тотално преобразява и възстановява косата, придава мекота и триизмерен блясък, който отразява светлината. Ефективно защитава косата по време на термообработка, запечатва краищата и предпазва от бъдещо накъсване и цъфтеж. Хидратира в дълбочина, възстановява увредените зони на косъма и стимулира естествения растеж на косата. Революционната му формула е на основата на био-технологичен комплекс AlgaNord 5 ™, който има феноменално ревитализиращо и разкрасяващо действие.

На предишната страница съм дала идеи за 4 бр хидратиращи финишни продукта от ЗР, но щом се налага да дообогатявате хидратиращото действие на олиото от Лалга ще ги рипостна за вас:
Дами МОЛЯЯЯЯЯ кажете хидратиращ продукт без измиване, който може да се използва за ежедневно нанасяне на суха ( или влажна ) коса
* да може да се закупи от златна рибка или поръча от сайт с доставка до 2 дни

Последна редакция: чт, 08 фев 2024, 16:52 от Agent Provocateur

# 756
  • София
Здравейте! Препоръчайте ми шампоан за 14 г. девойки с гъсти дълги коси ,които се омазняват бързо,но и са с чувствителен скалп. Мият си я два пъти седмично.
Благодаря! 🌷

# 757
  • София
Здравейте,  колебая се между тези два шампоана. Косата ми е руса, суха, бързо се омазнява. В момента съм бременна и ме знам до колко са подходящи, но ми се иска да пробвам марката. Кой ще ми препоръчате?

От кой сайт за тези оферти, отдавна търся Genesis на нормална цена?

# 758
  • Пловдив
След като олиото на Лалга стимулира естествения растеж на косата, да разбирам ли, че се слага и в корена?
Като цяло слагате ли някакви финиши в корена СЛЕД измиване?
Моята коса е небоядисана, дълга до кръста. Тънка и слаба е(определи я фризьора ми), след измиване усещам много силна сухота, а след 30 часа вече е мазна и грозна. Мия е всеки ден или през ден най-много.
Да ходя мазна, за да свикне, не е вариант за мен, обаче ако слагам финиши в корена, за да облекчи малко първоначалната сухота, дали е вариант?

# 759
Момичета пак съм аз…
Които ползва Алтерна как нанася шампоан,балсам .маска от една серия?Гледах им презентацията,дават шампоан,маска и после балсам😳
Преди ползвах само финиш продуктите на Алтерна и спреят и шампоана за растеж и сгъстяване и специално от финишите съм много доволна,и от Клиник серията също!Сега се заредих с протеиновата и хидратираща серия+ нощната терапия,но се изненадах в клипа им,че е описано шампоан,маска и накрая балсама😳

Последна редакция: чт, 08 фев 2024, 21:48 от djesi1982

# 760
  • USA
идеята на маска и накрая балсам е с идеята "да запечата маската в косата".

# 761
Винаги се слага първо маска, после балсама. Не е до марката.

# 762
xpertbeauty.bg
За съжаление докато се наканя да поръчам и доста от продуктите са изчерпани. Поръчах от Емаг, отново са на промоция.

От кой сайт за тези оферти, отдавна търся Genesis на нормална цена?

# 763
Купих си мини продукти шампоан и балсам на Мароканойл Repair и съм много доволна. Моята коса е небоядисана, оформям я със самозалепящи ролки, суша я само в корените със сешоар.  Гъста е, средноплътен косъм. С тази серия е обемна и лъскава. Завърших с термото на Керастас Генезис.

# 764
Момичета, от кой ДПШ сте доволни последно време(по възможност да не сваля боя)?
Аз заложих на евтин ДПШ от ДМ с кератин исъм изумена , как прави косата ми почистена , плътна и подредена , на фона на използваните от мен протеинови за да постигна уплътняващ ефект и хидратиращи . Не сваля боята , и ми се иска да го използвам по-често , но до колкото знам честа употреба на ДПШ не е добре.
Бихте ли казали кой е този шампоан с кератин, който не сваля боята?
Прикачвам снимка

Общи условия

Активация на акаунт