Професионални серии за коса - Тема 162

• 114 715
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 345
  • София
А къде се продава Trimay Your Ocean?

Това ми излезе в гугъл.
https://bestcare.bg/attribute/brand/trimay/

# 346
Здравейте! Коя термозащита на Керастас бихте препоръчали за гъста, дебела, вълниста коса? Закупих L'Incroyable но видях добри отзиви и за другите им термозащити. Правя си blowout със сешоар, понякога изправям и с преса. Просто косата ми е грамадна и лесно получава фриз, особено в студено и дъждовно време.

# 347
Здравейте! Коя термозащита на Керастас бихте препоръчали за гъста, дебела, вълниста коса? Закупих L'Incroyable но видях добри отзиви и за другите им термозащити. Правя си blowout със сешоар, понякога изправям и с преса. Просто косата ми е грамадна и лесно получава фриз, особено в студено и дъждовно време.

Тази на Loreal мисля че е по добра от Керастазките една червена

# 348
Това ли термо визирате - не иска да вмъкне дирекна картинка Sad

https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/multifunktsiona … -fluidifier-cream

# 349
Тази е червената на Лореал, аз я използвам и съм доволна от нея, но на Керастаз не съм пробвала.

Вече спрях да използвам преса, но от време на време се изкушавам да се изправя и в темата за пресите много хвалят термото на Напура, та се чудя дали и него да не взема за такива ситуации.

И сега един тъп въпрос
Обмсилям да си взема този шампоан, не знам до колко е ефективен

С каква маска/балсам мога да го комбинирам? От гледна точка на протеин хидратация?
Попринцип използвам златната серия на Лореал, имам и на Керастаз Blond absolu cicaflash маската, сега очаквам и балсама от серията Genesis като подарък към поръчка.

# 350
Напура Ш е само за скалп - нанася се на сух скалп, седи се някакво време, после се мокри и мие с друг Ш. Маски и балсами после както се реши според снуждите.

# 351
Пак не съм дочела описанието,🫤
Благодаря🍀

# 352
И аз да се разпиша в полза на корейците, за които Принцеса говори. И оцетът, и Тримей (обаче зелената серия за чувствителен скал) ми носят невъобразим комфорт, виталност и лекота на скалпа, както и много осезаемо усещане за чистота от корена, плътност и буквално приповдигане (обем) в корена. А пък скрабът за скалп на Тримей направо ме пристрастява!
Но за dr. ForHair гласувам с две ръце. Имам няколко продукта Unove- ами такъв блясък с никой профи продукт не мога да си докарам! Огледало! Има ги също в BestCare.
OliaMirchovska,бихте ли споделили , кои са продуктите. Благодаря.Flowers Hibiscus
Аз говоря за Trimay Your Garden, серията с оцет е на 107, и Unove на Dr. FORHAIR.
Имам ревюта за тях във фб група, но не знам дали тук мога да споделям линкове към тях.
По- горе някой беше дал линк към сайта- Best Care. Код BOX10 дава -10% върху всичко на сайта. До скоро имаше код код XMAS, който даваше -30%, но изтече.

# 353

Някоя от вас има ли мнение за този шампоан защото мисля че е от тези дето не стават от марката,  никога не съм видяла отзив тук за него?

# 354
Здрасти, бихте ли ми препоръчали добър шампоан, балсам и маска за цъфтяща и късаща се коса? Мислех да си взема нещо на Керастаз, но ако някой има опит с друга марка бих се радвала да сподели.

# 355

Някоя от вас има ли мнение за този шампоан защото мисля че е от тези дето не стават от марката,  никога не съм видяла отзив тук за него?
За мен и моята коса работи. Аз имам шампоана, балсама и миста за обем.

# 356

Моята е такава. Само нектар термик, но ползвам и деуги финиш продукти, на Леонор грейл екла натюрел и олиото на жизу след него- тези двете всяка сутрин. Нектар термик преди сушене/ оформяне. Имам всички деуги на керастаз освен единия за дълги коси и не ги харесвам, само той има ефект при мен. Също кератин спрея на медавита ако ще стилизирам, по- малко омекотява и задържа повече косата ми. Но с нектара става мека и лесна за ресане моментално , няма скубане и дърпане.

# 357
Коя термозащита на Керастас бихте препоръчали за гъста, дебела, вълниста коса? ...Правя си blowout със сешоар, понякога изправям и с преса. Просто косата ми е грамадна и лесно получава фриз, особено в студено и дъждовно време.
Скрит текст:
Не съм ползвала термика на Дисциплин, но като описание звучи най-подходящ за косата.

По принцип Нектар термика ми е ТОП продукта за термозащита, поддържам го постоянно в "асортимента" си Simple Smile
Другият вариант е да ползвате leave_in продукт да омекотявате и след това термозащита с по лека консистенция под формата на спрей примерно.
Ако се получава фриз - някакъв спрей който го "прибира" На Living proof има такъв от серията frizz

# 358
# 359
lidijag ако се разровиш във форума,ще намериш стотици мнения за Целаген

Olia 107 ми е мнооого любима марка.Пробвай козметиката за лице...

tara за сешоар и преса ти препоръчвам това
https://www.notino.bg/schwarzkopf-professional/osis-flatliner-sp … ata-ot-toplinata/
Ползвам го вече 12-13 години и съм много доволна.
Старата версия имаше по-силна фиксация,новата е по-лека.Може да се ползва като спрей за обем или просто като термозащита.Става и за оформяне и лека фиксация на къдрава коса.
Гледам че в Нотино не е наличен,ако го намериш,пробвай го

Общи условия

Активация на акаунт