Професионални серии за коса - Тема 162

• 114 726
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 330
Абсолютно!
Затова го написах!

# 331
  • Варна
Искрица  да мръднеш малко от профито към масмаркет склонна ли си?Grinning Trimay Your Ocean можеш да погледнеш. Много приятни,балансирани продукти за рутинна грижа са и действието им е доста подобно на тия на бляскавите Олиесета.

И съм абсолютно съгласна с Агентчето Heart. Не се водете по моди,а се съобразявайте с нуждите на собствената си коса.
 Експериментирам напоследък с корейска козметика за коса ама не Ладор и Дори,а доста по-висок клас,за които не бях и чувала и съм сериозно впечатлена. Никога не съм вярвала,че безсиликонова грижа може да се хареса на моята чума - е оказа се,че може Grinning. Финишите си остават силиконови разбира се....блондът не може без тях.

# 332
Препоръчайте балсам за суха, лесно заплитаща се коса?

# 333
Съгласна съм с Принцесата за Lador, но Doori имат доста добри попадения.
Пробвах споменатите преди време от Принцесата ш и м със седемгодишния оцет ( което за мен си е малко маркетингов трик, оцет като оцет 😊)
Ш добре измива, без скрип, разглажда добре косата, но много ми отнема от обема, по - вяла ми седи косата и си мисля, че е от шампоана,  защото маската от линията с друг шампоан много ми хареса. Приятно съм изненадана и от розовия балсам Trimay, малко постетен ми се виждаше, но получих супер жива, с блясък и обем коса.
За мен най - високо ниво корейски продукти за коса, от тези, които съм пробвал, са dr Forhair. За съжаление, бг сайтът, от който ги взимам почти ги е изчерпил. Последно пробвах шампоана cell energy косата ми много повече време чиста, отколкото с друг шампоан.

# 334
Момичета,вижте на какво попаднах

Китайците са опасни😃

# 335
В Ali имат и Kerastase-и, и Olaplex-и. Лошото е, че никой не може да ти каже стават ли за нещо или са боклуци...

# 336
Не стават изобщо. Поръчах си К18 и то от любопитство какво са изкопирали, на визия докарват, но на нищо друго.Изобщо не се подвеждайте.

Последна редакция: чт, 21 дек 2023, 09:56 от bonibon_

# 337
Почти сигурна бях.

# 338
И аз да се разпиша в полза на корейците, за които Принцеса говори. И оцетът, и Тримей (обаче зелената серия за чувствителен скал) ми носят невъобразим комфорт, виталност и лекота на скалпа, както и много осезаемо усещане за чистота от корена, плътност и буквално приповдигане (обем) в корена. А пък скрабът за скалп на Тримей направо ме пристрастява!
Но за dr. ForHair гласувам с две ръце. Имам няколко продукта Unove- ами такъв блясък с никой профи продукт не мога да си докарам! Огледало! Има ги също в BestCare.

# 339
Не стават изобщо. Поръчах си К18 е то от любопитство какво са изкопирали, на визия докарват, но на нищо друго.Изобщо не се подвеждайте.
Затова качих скрийншота.Да се внимава от къде,и какво се купува

Принцес,кои са корейците?

# 340
  • Варна
И аз да се разпиша в полза на корейците, за които Принцеса говори. И оцетът, и Тримей (обаче зелената серия за чувствителен скал) ми носят невъобразим комфорт, виталност и лекота на скалпа, както и много осезаемо усещане за чистота от корена, плътност и буквално приповдигане (обем) в корена. А пък скрабът за скалп на Тримей направо ме пристрастява!
Но за dr. ForHair гласувам с две ръце. Имам няколко продукта Unove- ами такъв блясък с никой профи продукт не мога да си докарам! Огледало! Има ги също в BestCare.
OliaMirchovska,бихте ли споделили , кои са продуктите. Благодаря.Flowers Hibiscus

# 341
Момичета, купих си снощи машата на Дайсън. Какви стилизиращи продукти използвате с нея? Пяна, лак? Имам много финиши, но стилизиращи продукти не използвам и трябва да купя, за да държат вълните.

# 342
  • София
Иска тренировки и ще стане и без стилизанти 👍🏻 препоръчвам измиване с протеинова серия и пяна за коса (на Алтерна е добра, но от дрогерията не са много по-разлини след няколко професионални от най-висок клас като Керастаз, Balmain, Lanza).
Напоследък ползвам зеления спрей на Sam Mcknight, ако ще си правя къдрици. Ако имаш текстуриращ спрей на Moroccanoil също е вариант за задържане след като е направена къдрицата.
И разбира се, няколко секунди студен въздух.

# 343
  • Някъде там
Не стават изобщо. Поръчах си К18 е то от любопитство какво са изкопирали, на визия докарват, но на нищо друго.Изобщо не се подвеждайте.
Затова качих скрийншота.Да се внимава от къде,и какво се купува

Принцес,кои са корейците?
Тази корейска марка Trimay Your Ocean  ми е препоръча Принцесата Simple Smile.
Мисля да пробвам в най скоро време.

# 344
А къде се продава Trimay Your Ocean?

Общи условия

Активация на акаунт