Професионални серии за коса - Тема 162

• 114 740
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 315
Благодаря,  аз пък точно на Олиосета изхвърлих шампоан и маската за блясък. Имам нормална, небоядисаня коса. Стояха ми една година в банята и на всяка проба косата ми ставаше никаква.
Pavlin, откъде бяха купени продуктите на Алфапарф?

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 14:17 от marigold_

# 316
  • Бургас
А олиото на Moroccanoil в голямата опаковка от 100мл има ли някакъв дозатор? Взех малкото от 25мл, но си е нормално шишенце и ми е прудно да отсипя нужното количество. Може би трябва да го прехвърля някъде...

# 317
  • Някъде там
А олиото на Moroccanoil в голямата опаковка от 100мл има ли някакъв дозатор? Взех малкото от 25мл, но си е нормално шишенце и ми е прудно да отсипя нужното количество. Може би трябва да го прехвърля някъде...
Да, пристига с помпичка Simple Smile

# 318
Pavlin, откъде бяха купени продуктите на Алфапарф?

Магазин коса и стил. Е, ще видим, косата ми наскоро я постригвах, ще видим.

# 319
  • София
Приятно ми е Шоколадчето 😂😂 една от главните причини косата ми да е добре е шампоана като го оставям да действа на главата ми повече от колкото повечето хора стоят с него даже след този на Redken нямате нужда от балсам или маска поне при мен :Д

Благородно ви завиждам за косaта значи, тетирана/изрусена коса само с шампоан, мнооооооооого трудна работа.

За тези който използват CPR маската без отмиване на Лалга, какво количество слагате? Взех да се замислям, дали не слагам повечко, че и от ампулата слагах 1 ампула на миене, a тя трябвало да ми стигне за 2-3 пъти Mr. Green

# 320
Nad , от маската на Лалга слагам общо 6 помпи , но моята коса е много дълга - до кръста . Ампулата съм я използвала три пъти и имам поне още за един 😆 Много съм доволна и от двата продукта , особено маската .

# 321
  • София
Nad , от маската на Лалга слагам общо 6 помпи , но моята коса е много дълга - до кръста . Ампулата съм я използвала три пъти и имам поне още за един 😆 Много съм доволна и от двата продукта , особено маската .

Благодаря, моята е тънка, педя под раменете, значи правилно слагам 4, от ампулите добре че взех кутия, та имам още 4 които ще употребя по-пестеливо Simple Smile

# 322
  • Някъде по Дунава
Да попитам за предложения, тази маска на олиосета https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/oro-di-luce … ro-di-luce-200-ml с каква може да бъде заменена.За съжаление максата ми свърши, нямам налична втора опакова, а в ЗР е изчерпена. Маската моята коса я усеща като балансирана.
Мислех си за маската за боядисана коса на Лореал, но не съм сигурна. Ще изчакам и вашите препоръки.
Искрица, при мен изглаждащата маска на Олиосета и тази имат сходно действие. Ползвала съм и серията за блясък на Алфапарф много отдавна и тогава ми харесваше.

# 323
А също харесвам тази маска. Поднових я на черния петък. Искрица, ако толкова много я искаш, пиши ми Simple Smile
А дали само временно е изчерпана? Във физическите магазини дали имат наличности?

# 324
  • Някъде там
А също харесвам тази маска. Поднових я на черния петък. Искрица, ако толкова много я искаш, пиши ми Simple Smile
А дали само временно е изчерпана? Във физическите магазини дали имат наличности?
Предпоалагм, че само временно е изчерпана.
Много мило и благодаря за предложението, но ще изчакам да я заредят.До тогава имам доста продукти, които отлежават и ще извадя от шкафа.
Също така към края на месеца ще ходим до София и мога да отскоча до ЗР Simple Smile

# 325
Има ли някоя от вас впечатления от серията за блясък на Alfaparf? Не бих искала да ми отнема от обема на косата.

Имам маската, не виждам нито блясък нито друг ефект от нея.

# 326
Благодаря ви, махнах маската на Alfaparf от кошницата.
Иска ми се още една бaлансирана серия, която да не отнема от обема на косата. Имам Генезис маска и по-подхранвищия шампоан. С тах ми харесва визуалния ефект, косата има блясък.

Имате ли предложение? Да не е Карастаз.

# 327
  • Някъде там
Благодаря ви, махнах маската на Alfaparf от кошницата.
Иска ми се още една бaлансирана серия, която да не отнема от обема на косата. Имам Генезис маска и по-подхранвищия шампоан. С тах ми харесва визуалния ефект, косата има блясък.

Имате ли предложение? Да не е Карастаз.
Маската на Лореал за боядисана коса е балансирана с лек превес на хидратация.Много си я харесвам, но и тя ми свърши. Аромата и е страхотен и прави косата страхотна, но отнема от обема.

# 328
Искрица, коя точно маска на Лореал?

Относно този шампоан

мога да кажа, че не направи нищо за моята коса - суха, гъста и твърда.
Хем използвах и балсама и leave-in.

Днес например си измих косата с най-обикновен хидратиращ шампоан и маска, балсам някакъв на Screen.
Аз използвам и техните бои за коса в момента.

и косата ми стана много-мека и гладка, отколкото със скъпия Редкен.

Така че, пробвай преди да купувате. Аз по-принцип съм скептична към разните скъпи продукти и косата ми ставаше много хубава с най-обискновена маска с костен мозък от България. Но сега в странство нямам достъп до нея. Може би съдържаше много силикони, но факт е, че ми ставаше косата много хубава с нея.

Последна редакция: пн, 18 дек 2023, 21:06 от Melany99

# 329
E, независимо дали скъп или евтин най-важното е продуктът да е съобразен с типа и нуждите на дадената коса, както и да се отчетат някои външни фактори, като мека/твърда вода и влажност на въздуха. Но аз съм много "за" пробване преди купуване, особено ако нямате безброй приятелки щастливи да ви отърват от поредната ви покупка.

Общи условия

Активация на акаунт