Професионални серии за коса - Тема 162

• 114 794
  • 1 288
  •   4
Отговори
# 300
  • Някъде там
Да, тази е.

# 301
Аня,пробвахме ги вече няколко пъти(ММ е маниак на тема прическа),безупречни са,няма да сбъркаш.При нашите цени във фризьорските салони и подстригването на ММ,ще си избием парите за 9-10 месеца.Това не е най-важното разбира се но,дамите,които подстригват децата и мъжете си в къщи биха били от една страна улеснени от друга,качеството и бързината,от трета...семейният бюджет...
Да вметна,Давинес никога не съм харесвала на 100%,има нещо маркетингово и фризьорско в тях.
За връщането...Керастаз-маски,балсами и термота...аз се върнах към тях.Няма такива "силикони"...Щампоаните са ми no-go освен Дензифик,но останалото е must have

Според мен,керастазките шампоани разплитат много и от там,се счита че косата пада много.60-70 косъма на ден на нас ни се виждат много,но си е в реда на нещата.Особено ако, косата не се реше често(като моята Grinning) падналите косми в банята са съвсем нормално явление.

Генезис не съм забелязала да има уплътняващ ефект.Може да се измие и с двата,но какъв ще е търсеният ефект?
Shokoladcheto,подозирам,че миеш с каквото ти падне...
Направи си схема,какъв ефект търсиш,какви проблеми бориш и си намери подходящите продукти.Шампоаните на Керастаз няма да ти помогнат,освен тези за скалп и Дензифик(може би)
Шампоаните на Керастаз винаги ми помагат особено шампоана Extentioniste за растеж  !!! Имам шампоани за всичко според нуждите на косата ми , даже от някои нямам нужда от маски и балсами като се измия  ,  да добавя че Скраба на Ароматика е уникален наистина и шампоана,  както и на Redken Bonding Concetrate, и относно Genesis женският нещо не ми вдъхва доверие въобще,  чудя се дали мъжкият ще ми е прекалено силен там 100% трябва да има уплътняване според това което пише

# 302
Има уплътняване с Генезис, визуален ефект е, косопад няма да спре. Нито косата ще се сгъсти с него. Както писах при мен пада много повече коса от обикновено, когато се мия с него. Но следващия път ще опитам с по-малко шампоан, аз наистина слагам много.

# 303
Има уплътняване с Генезис, визуален ефект е, косопад няма да спре. Нито косата ще се сгъсти с него. Както писах при мен пада много повече коса от обикновено, когато се мия с него. Но следващия път ще опитам с по-малко шампоан, аз наистина слагам много.
За женският или мъжкият става на въпрос? Защото са коренно различни

# 304
Женският.

# 305
Аз обмислям мъжкият защото пак е с Креатин като Extentioniste само се притеснявам да не е прекалено силен

# 306
Благодаря, Искрица Heart Аз много си я пазя. След 2 месеца ще стана на 40 г. Не съм я боядисвала, с изключение на едни кичури преди няколко години, слагам маски, гледам да избягвам преса. Само страдам, че нямам обем в корена, но косата просто е тежка, така казват всички фризьори.
Относно въртящите четки - взех си наскоро въртяща на Ровента. Иска ми се да мога да подвивам краищата, но нещо не се справям и съм я прибрала. Нямам и време да седна да се упражнявам.

# 307
Vanessa,
Поръчах, но в черно. Благодаря ти пак, защото се бях изчерпала откъм идеи за коледни подаръци. 🦊

На davines признавам, че им приписах качества, които те реално нямат.

# 308
Може ли да ми препоръчате продукт за суха, късаща се коса?

# 309
Може ли да ми препоръчате продукт за суха, късаща се коса?

Тези два шампоана, и домашни маски с алое и яйца

# 310
  • София
Аз не познавам някой, който да си е оправил косата с шампоан....

Заложете на цялостна терапия и зависи много от бюджета ви. Аз бих заложила на добра маска, ампули и т.н.

В момента експериментирам с Лалга и на мен лично ми допада ефекта.
https://www.zlatnaribka.com/kontsentrirana-maska-za-nezabavno-in … 100-ml?search=cpr

# 311
Аз не познавам някой, който да си е оправил косата с шампоан....

Заложете на цялостна терапия и зависи много от бюджета ви. Аз бих заложила на добра маска, ампули и т.н.

В момента експериментирам с Лалга и на мен лично ми допада ефекта.
https://www.zlatnaribka.com/kontsentrirana-maska-za-nezabavno-in … 100-ml?search=cpr
Приятно ми е Шоколадчето 😂😂 една от главните причини косата ми да е добре е шампоана като го оставям да действа на главата ми повече от колкото повечето хора стоят с него даже след този на Redken нямате нужда от балсам или маска поне при мен :Д

# 312
  • Някъде там
Да попитам за предложения, тази маска на олиосета https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/oro-di-luce … ro-di-luce-200-ml с каква може да бъде заменена.За съжаление максата ми свърши, нямам налична втора опакова, а в ЗР е изчерпена. Маската моята коса я усеща като балансирана.
Мислех си за маската за боядисана коса на Лореал, но не съм сигурна. Ще изчакам и вашите препоръки.

# 313
Има ли някоя от вас впечатления от серията за блясък на Alfaparf? Не бих искала да ми отнема от обема на косата.

# 314
Има ли някоя от вас впечатления от серията за блясък на Alfaparf? Не бих искала да ми отнема от обема на косата.

На твое място не бих се доверил на тази марка, защото откровено казано резултата не е окей грам. С който и да е тяхен шампоан / маска. Ползвах години серията им за обем и косата ми беше постоянно заплетена и трудна за сресване. Сега, с Олиосета се чувствам по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт