Професионални серии за коса - Тема 162

• 114 788
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 285
Ползвам този прозрачния от лилавата серия за блондинки и не съм имала такъв проблем. Аз също слагам повече от шампоана и затова и бързо ми свършва.

# 286
В момента и аз изпозлвам прозрачния от лилавата серия, и аз много прекалявам с колиечството, имам чувствтото че все не ми стига. 😂😂😂
За шампоана честно казано не съм много впечатлена, най-много ми хареса олиото от блондиснката серия, със сигурност пак ще го взема.

# 287
Шампоан Densifique и шампоан Genesis дали може да се измиеш и с двата едновременно защото и двата шампоана имат уплътняващ ефект какво ви е мнението ? Въпреки че Densifique мисля че се водеше хидратираща серия?!

# 288
Densifique  никак не е хидратираща серия.  Протеинова е и шампоанът прави косата супер обемна и изглежда с по-дебел косъм след него. Ползвала съм и двата шампоан и косата ще се изсуши много, ако се ползват заедно. Genesis също придава обем. И в двата шампоана Генезис ясно се усеща протеина. При Денсифик ми идва в повече обемът.

# 289
Densifique  никак не е хидратираща серия.  Протеинова е и шампоанът прави косата супер обемна и изглежда с по-дебел косъм след него. Ползвала съм и двата шампоан и косата ще се изсуши много, ако се ползват заедно. Genesis също придава обем. И в двата шампоана Генезис ясно се усеща протеина. При Денсифик ми идва в повече обемът.
За мойта мазна коса идеално звучи 😂 жалко че скалпа ми е сух иначе щях да направя тази комбинация

# 290
Мазна коса и сух скалп? Що за чудо е това? Не се заяждам, а ми е интересно да разбера.

# 291
Може би нещо като моя случай. Мазен скалп + екзема.

# 292
Аня,пробвахме ги вече няколко пъти(ММ е маниак на тема прическа),безупречни са,няма да сбъркаш.При нашите цени във фризьорските салони и подстригването на ММ,ще си избием парите за 9-10 месеца.Това не е най-важното разбира се но,дамите,които подстригват децата и мъжете си в къщи биха били от една страна улеснени от друга,качеството и бързината,от трета...семейният бюджет...
Да вметна,Давинес никога не съм харесвала на 100%,има нещо маркетингово и фризьорско в тях.
За връщането...Керастаз-маски,балсами и термота...аз се върнах към тях.Няма такива "силикони"...Щампоаните са ми no-go освен Дензифик,но останалото е must have

Според мен,керастазките шампоани разплитат много и от там,се счита че косата пада много.60-70 косъма на ден на нас ни се виждат много,но си е в реда на нещата.Особено ако, косата не се реше често(като моята Grinning) падналите косми в банята са съвсем нормално явление.

Генезис не съм забелязала да има уплътняващ ефект.Може да се измие и с двата,но какъв ще е търсеният ефект?
Shokoladcheto,подозирам,че миеш с каквото ти падне...
Направи си схема,какъв ефект търсиш,какви проблеми бориш и си намери подходящите продукти.Шампоаните на Керастаз няма да ти помогнат,освен тези за скалп и Дензифик(може би)

# 293
Аз пък днес пробвах ампулата на Лалга. Не съм убедена, че имам нужда от нея, защото косата ми е здрава, не я боядисвам също. Всъщност, имам вече много малко бели косъмчета, но фризьорката ми казва, че не е време за боядисване. На мен пък ще ми избодат очите белите Joy
Та, мислех си следното - да си слагам ли от време на време от тази ампула за поддръжка просто? Ето как изглежда косата ми

# 294
При теб нещата опират наистина до поддръжка Flowers Hibiscus
Ползвай си ампулата веднъж в месеца,за глезотия и поддръжка,ако имаш възможност.Косата ти е разкошна

# 295
Може би нещо като моя случай. Мазен скалп + екзема.

Мазен скалп и суха коса разбирам, защото омазняването идва от скалпа, все пак, а пък дължините, ако не се гледат хубаво, са сухи, но обратния вариант, все още не разбирам.

# 296
  • Sofia
Здравейте момичета, имам нужда от съвет. Избирам си за коледа подарък ел.четка за коса и се колебая между тези 3 варианта:

https://zora.bg/product/as8810-keratin-protect-vrti-se-i-v-dvete … abel-bez-usukvane

https://zora.bg/product/as7580-blow

https://zora.bg/product/bha53000

Косата ми е права, нормално омазняваща се, гъста, но с по-тънък косъм, боядисвам я с безамонячна боя, права е и основно ходя с права коса, вече по-рядко ми идват сили да я начупя на големи вълни, но ако става по-лесно, бих го правила по-често, с машата ми е голяма играчка и ме мързи обикновено.

Можете ли да ми дадете някакви насоки за тези варианти или нещо подобно? Искам да не си я увредя основно, както и да няма фриз, нищо специално.
Благодаря много предварително!

# 297
VanessaDE, благодаря ти за съвета и комплимента Simple Smile
Тази малка ампулка от 15 мл ще ми стигне за доста време, ако я слагам веднъж месечно.

# 298
  • Някъде там
*Сладкодъвка* , на тази разкошна коса е достатъчно веднъж месечно да слагаш ампулата на Лалга.

cutesmallcat, не знам тези с какви бодлички са, но от позната, която има въртящи четки и през годините си е купувала доста, знам, че е добре да има и естесвени косъмчета на нея.Такъв модел мисля, че имат филипс, но не съм добрез запозната.
Моята четка е обикновен стайлър и изобщо не я използвам Simple Smile

# 299
Момичета, прословутата ампула на Лалга е тази нали https://www.zlatnaribka.com/lalga/ampuli-lalga/ampula-sprey-za-n … poule-spray-15-ml

Общи условия

Активация на акаунт