Професионални серии за коса - Тема 162

• 114 756
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 450
Честита Нова година!
Пожелавам ви здрави и блестящи коси!

Аз да актуализирам мнението си за Ми Аманте, ефекта Уау беше само първата седмица и край. Дори сега на втория ден косата ми е суха и едвам я сресвам, а не беше така, определено няма да повторя.

# 451
  • Варна
Като измиеш с ДПШ пак ще ги харесаш Grinning. Сериозен силиконец са и не се отмива с безслулфатните шампоани като хората.

# 452
Пробвах всичко, предимно с такива се мия, ефекта е като на обикновен продукт. Имам много добри, любимци на приблизителни цени.

# 453
Принцесо, как се ползва Бонд Билдъра на Кингсли? И още едно към теб - гримът за коса на Медавита - какъв му е смисъла? Четох на сто места, че правел косата гладка и лъскава до следващото миене, ама някак не ми стига 😅 това и пресата ми го прави 🫢 пък пусто ме гложди…

Относно “нечуваното” за мазната коса и дехидратирания скалп - важи с пълна сила и за кожата на лицето. Разбрах го по трудния начин 🥶

И за финал - моля дайте идея за протеинов протокол, който да набухти косъма и да стои косата плътна и на “клечки”? Как да обясня… Има ли такоз’ чудо? Нацелвала съм го няколко пъти във времето, но пусто като не си записвам 😤

# 454
  • Някъде там
Принцесо, как се ползва Бонд Билдъра на Кингсли? И още едно към теб - гримът за коса на Медавита - какъв му е смисъла? Четох на сто места, че правел косата гладка и лъскава до следващото миене, ама някак не ми стига 😅 това и пресата ми го прави 🫢 пък пусто ме гложди…

Относно “нечуваното” за мазната коса и дехидратирания скалп - важи с пълна сила и за кожата на лицето. Разбрах го по трудния начин 🥶

И за финал - моля дайте идея за протеинов протокол, който да набухти косъма и да стои косата плътна и на “клечки”? Как да обясня… Има ли такоз’ чудо? Нацелвала съм го няколко пъти във времето, но пусто като не си записвам 😤
Не съм Принцесата, но грима за коса на медавита ми е същото като  Kerastase Chroma Absolu Gloss и тем подобните продукти Глос продукти, които се предлагат на пазара.Тяхната функция е да придават блясък и мекота на косата, което я прави да изглежда подхранена до следващото измиване.

# 455
  • Пловдив
Да, споделя за глоса на Медавита - много го исках и една дама от моя град ми го подари, защото беше тотално разочарована. Онзи ден и аз го пробвах, не ми хареса. При мен освен малко повече блясък, който може да се постигне и с други продукти, ефект нула, дори косата ми е леко по твърда от нормалното. И един силен аромат, все още се усеща, обаче не ми допада и той.

# 456
Поръчах си на Мароканойл шампоана за боядисана коса и тониращ лилав балсам, като скоро ми направиха фини руси кичури и тъмен корен, понеже бях доста светла, но оранжавееща.
Вие доволни ли сте от марката, специално за изсветлени коси?

# 457
  • Някъде там
Поръчах си на Мароканойл шампоана за боядисана коса и тониращ лилав балсам, като скоро ми направиха фини руси кичури и тъмен корен, понеже бях доста светла, но оранжавееща.
Вие доволни ли сте от марката, специално за изсветлени коси?
Шампоаните на Марокан не се разбират с моята коса Laughing. Правят ми косата изключително суха и като топка с тел, като маската трудно успява да я разплете. Виж обаче тониращия лилав шампоан и балсам за мен са страхотни и си вършат отлично работата, но и с тях не трябва да не се прекалява, те също допълнително изсушават косата.
Най-любимите ми продукти на марката са ето тези.

# 458
  • Варна
Мацките с хубави,гледани коси няма да видят ефект от глоса на Медавита или поне не кой знае какъв.
Това си е наистина грим. Миеш,нанасяш,плакнеш стилизираш и всичко е топ. Тук моментът СТИЛИЗИРАШ е разковничето,за да видите ефекта.
Марокан рядко е харесван от блондинки освен прословутата маска с кафявата капачка/която за съжаление преформулираха и вече и тя не става/. Прекалено са агресивни и нямат достатъчно кондиционери.
Блондинските не съм ги ползвала обаче. Там предпочитам Лалга,Шу и Керастаз. Те са комфортни и не изсушават чак толкова. Имах период,в който ползвах тониращ шампоан на всяко миене смесен с някакъв друг. И това мина обаче. Не съм ползвала такъв от месеци.Откакто открих шампоаните на  Sam McKnight просто нямам нужда.
 Сам държи блонда в чудесно състояние до следващото боядисване.

Sensaya Бонд билдърът е протеинов преуош. Удобен начин за вкарване на протеин при коси,които не изглеждат добре след протеинов протокол. Ползва се като еластисайзър. Нанася се на навлажнена коса и се стои минимум половин час.  След това си се мие нормално с шампоан и последващите продукти.

# 459
  • София
Търся отзив за оцетения шампоан на 107.  Дали е подходящ за мазен скалп?

# 460
О, Принцесо, супер, много ми трябваше протеинов пре-уош!
Кой от шампоаните на Макнайт ти държи толкова русото? Мата ли запазва или бистрия цвят?

Мерси за мненията за Грима! Аз точно водата на Chroma Gloss хич не харесах - много спиртозна ми беше, никакъв ефект не видях, но този алкохол дори и да даде временно позитив, със сигурност повече вреди…

# 461
  • Варна
Prizma точно това е една от силните страни на Oneoseven/107/. Чудесно балансират скалпа и мацките с бързоомазняващ се такъв ги харесват. И не само те де.
 Хубавото им е че освен грижа за скалпа са и чудесна такава за дължините. Имам голямо ревю в станицата прочети го. Има и доста коментари от ползващи го момичета.

Sensaya и трите шампоана на Сам пазят цвета и го избистрят.

# 462
  • Стара Загора
Принцесо, благодарение на твоя отзив купих 107 . Ами страхотен е комплекта. Лъскава, обемна, жива  коса. Супер доволна съм. Благодаря!

# 463
  • София
Принцесата, много ти благодаря!  Търсих в твоя блог, намерих си други интересни продукти Simple Smile,  но не и самото ревю за този шампоан, може ли линк на лично съобщение, ако тук не е позволено.

# 464
Принцесата, от къде поръчваш на Sam McKnight и кой конкретно?
Иначе, да, аз от Керастаз съм си доволна, обаче реших да си направя експеримент.

Общи условия

Активация на акаунт