Професионални серии за коса - Тема 162

• 114 339
  • 1 288
  •   2
Отговори
# 600
Здравейте, не съм чела цялата тема, но дали в златна рибка или някъде другаде има нещо от сорта на тестери или е въпрос на проба грешка. На приказки всички продукти са супер, но според мен би било кофти да дадеш 30лв. и да не получиш удовлетворителен ефект. Вземала съм си доста спрейчета м/у 6-10лв, искам да си взема нещо уж по добро, но толкова много серии, трудно е да избере човек.

# 601
  • София
На място имат тестери, но не е като да пробваш на влажна коса вкъщи.
За жалост- проба-грешка е! За шампоани и балсами е по-възможно да намериш.

# 602
не съм чела цялата тема, но дали в златна рибка или някъде другаде има нещо от сорта на тестери или е въпрос на проба грешка. ....според мен би било кофти да дадеш 30лв. и да не получиш удовлетворителен ефект. Вземала съм си доста спрейчета м/у 6-10лв, искам да си взема нещо уж по добро, но толкова много серии, трудно е да избере човек.
Ох колко по 30 , че и по 90-100 са отивали .... то въобще те продават ли нещо към споменатата сума, цените станаха ужасяващи.
Не знам какво имаш предвид под спрейче, но аз въобще не съм срещала тестер под тази форма.
Ако въобще ти дадат тестер - то най често Рибите дават на Лакме.
При поръчка онлайн над определена сума излизаше избор м/у няколко варианта но дали още го предлагата не знам.

dete към боята си има определен оксидант, имай предвид че Лакме стават един нюанс по тъмни от на други марки.

# 603
Така е, благодаря ви за отговорите, ще отида на място и ще стрелям по нещо Simple Smile))

# 604
Проба-грешка си е, ако не ти пасва, можеш да го размениш в темата за размените или да го продадеш - в ОЛХ например. Иначе в xpertbeauty в Парадайз имат малки опаковки на Joico, също на молекулярната серия на Лореал, нещичко и на Goldwell имаха.

# 605
  • София
Дами, от къде купувате най-изгодно Oway? Има ли активен код за Арлен?

# 606
Здравейте, не съм чела цялата тема, но дали в златна рибка или някъде другаде има нещо от сорта на тестери или е въпрос на проба грешка. На приказки всички продукти са супер, но според мен би било кофти да дадеш 30лв. и да не получиш удовлетворителен ефект. Вземала съм си доста спрейчета м/у 6-10лв, искам да си взема нещо уж по добро, но толкова много серии, трудно е да избере човек.

Точно с тестер от Златна рибка си избрах новия шампоан, но се дават при покупка на нещо. Иначе имат и мини размери на някои продукти - коприни за коса и балсам така съм пробвала.

# 607
Точно с тестер от Златна рибка си избрах новия шампоан, но се дават при покупка на нещо. Иначе имат и мини размери на някои продукти - коприни за коса и балсам така съм пробвала.
Благодаря, точно това имах предвид Simple Smile

# 608
Да споделя и една критика към минитата на Chi. Брутално твърда пластмаса и ако продуктът е гъст като терапията им (балсам) за третирана коса от сивата серия с червени капачки, човек го заболява ръката да изкопчи съдържание дори при свалена капачка.

# 609
  • Стара Загора
Дами, от къде купувате най-изгодно Oway? Има ли активен код за Арлен?

От Арлен с код NEW2024, но с нов мейл без да се регистрирам. Намали ми 10,95 лв.( 15 % ) и с доставка до автомат на  BOX NOW ми е безплатна доставката. Платих 62,05 лв.Следобед ще отида да я взема. Никъде другаде не можах да ги намеря на по-сносна цена, но моите свършиха, а много добре ми се отразяват на косата и не ми се чакаше повече за по-добра цена.

# 610
Нов продукт се задава от Олиосета 🫢

# 611
Здравейте дами,моля ви да ми помогнете със сравнение на тези 2 балсама на Алтерна от гледна точка на хидратация и напояване,за третирана коса-Alterna caviar anti-aging smoothing anti-frizz conditioner и Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture conditioner.
Благодаря предварително на отзовалите се..💐

# 612
Здравейте дами,моля ви да ми помогнете със сравнение на тези 2 балсама на Алтерна от гледна точка на хидратация и напояване,за третирана коса-Alterna caviar anti-aging smoothing anti-frizz conditioner и Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture conditioner.
втория, един от топ продуктите на марката
а и за подхранващ продукт като цяло

# 613
Ползвали ли сте Altissima?

# 614
Ползвали ли сте Altissima?
Ако към мен е въпроса-не..Някакъв линк?

Общи условия

Активация на акаунт