Професионални серии за коса - Тема 162

• 114 301
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 660
Lilly, благодаря. Моята коса е много гъста. Надявам се четката да сресва добре.Днес ще я получа и като я пробвам мога да дам отзив.
ДПШ ползвам този

Мия косата с него два пъти месечно. Преди това не съм ползвала ДПШ и нямам база за сравнение. От този съм доволна. Много добре ми отмива от корените стимуланта на Искров.
Като свърши съм набелязала този на Lakme.

# 661
Момичета, от кой ДПШ сте доволни последно време(по възможност да не сваля боя)?
Аз заложих на евтин ДПШ от ДМ с кератин исъм изумена , как прави косата ми почистена , плътна и подредена , на фона на използваните от мен протеинови за да постигна уплътняващ ефект и хидратиращи . Не сваля боята , и ми се иска да го използвам по-често , но до колкото знам честа употреба на ДПШ не е добре.

# 662
Аз получих четката си. Много съм доволна, разресва чудесно, масажира приятно, не заплита, не скубе. Лека и удобна е, красива и изглежда много качествена.

# 663
  • София

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 12:08 от nad_tab

# 664
Някой да е ползвал на Compagnia del colore, трайната боя - цвят 6.7?
Препоръча ми я консултантка в Златна рибка като за студено кестеняво, а цвета показан в сайта им си е направо рус.
Обикновено се правя с 5ца и сега малко ме е страх да ползвам боята. Ако някой я е ползвал ако може да потвърди кестеняво или русо е?

# 665
Здравейте, някой успял ли е да намали омазнявато на косата с някакъв шампоан... Говоря за наистина омазняваща се коса, която се нуждае от ежедневно измиване. С дълга руса коса съм до кръста, мия я всеки ден. Горе долу състоянието и е добро, ползвам продуктите на лалга, правя си и домашни маски. Но това ежедневно миене на дълга коса толкова ме измори, че направо ми иде да я отрежа до ушите. Пробвах всякакви шампоани за мазна, за пърхут, за себорея даже няма и няма на следващия ден е леш. Cry

# 666
Това съм го овладяла, макар не с толкова дълга коса, чрез свикване косата да се мие през ден, после през два и т.н.

# 667
Здравейте, някой успял ли е да намали омазнявато на косата с някакъв шампоан... Говоря за наистина омазняваща се коса, която се нуждае от ежедневно измиване. С дълга руса коса съм до кръста, мия я всеки ден. Горе долу състоянието и е добро, ползвам продуктите на лалга, правя си и домашни маски. Но това ежедневно миене на дълга коса толкова ме измори, че направо ми иде да я отрежа до ушите. Пробвах всякакви шампоани за мазна, за пърхут, за себорея даже няма и няма на следващия ден е леш. Cry
Не знам дали е така но шампоаните за обем мисля че ги препоръчваха за мазна коса

# 668
  • Somewhere far away
казват че и тривитаминол помага, при мен не видях ефект, не ми харесва и факта че много трудно се измива.

# 669
  • София
Golden_mom, имам няколко неотваряни шампоана срещу мазен скалп. Ако искаш, мога да ти ги изпратя като подарък, за да пробваш и да видиш кое как работи за теб. Ако решиш, пиши на лични.

# 670

Този шампоан регулира омазняването, изпрабвано! Знам, че тук се публикуват по-висок клас шампоани и балсами, но аз съм много доволна от някои продукти на Боди шоп и този е един от тях:

# 671
  • СОФИЯ
Момичета здравейте,дъщеря ми е на 11 години и вече започна да и' се омазнява косата по-бързо.Моля да ме насочите за шампаан,който е подходящ за тънка коса.Благодаря предварително.

# 672
Какво ще ми препоръчате да пробвам на joico? С изрусена , суха и късаща се коса съм .

# 673
Момичета здравейте,дъщеря ми е на 11 години и вече започна да и' се омазнява косата по-бързо.Моля да ме насочите за шампаан,който е подходящ за тънка коса.Благодаря предварително.
Ако сте склонни да пробвате една наистина добра корейска серия, препоръчвам 107. И аз имам 11- годишна госпожица с първи признаци на пубертет. Серията е щадяща, не само подходяща и за чувствителен скалп, но и насочена специално към грижа за скалпа. Писала съм за нея тук:
https://www.facebook.com/groups/145303837461853/permalink/731964618795769/

# 674
Момичета, косата ми е вече доста дълга, до сега никога не е била толкова (до под гърдите). Моля дайте идея как мога да я къдря? Имам Елипсис, но не получавам задоволителни резултати. Трябва ми някакъв друг надежден уред. Косата е непокорна, не се къдри от плитки или подобни "нежни" методи.

Общи условия

Активация на акаунт