Професионални серии за коса - Тема 162

• 114 452
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, някой успял ли е да намали омазнявато на косата с някакъв шампоан... Говоря за наистина омазняваща се коса, която се нуждае от ежедневно измиване.
Ако е хормонално - поне според мен няма спасение. За кратко след раждането видях какво е да имаш коса, която би издържала миене един път седмично. Уви в момента съм в обичайното положение, мия през ден като на втория ден използвам сух шампоан за да не си личи омазняването. Пробвала съм да мия по-рядко, но друго освен сърбеж по скалпа не получавам. Видът на шампоана също няма особено значение (стига да измива добре и да не утежнява допълнително косата).

# 676
Какво ще ми препоръчате да пробвам на joico? С изрусена , суха и късаща се коса съм .
K-PAK,Defy Damage,YouthLock,Moisture Recovery
Ако трябва да е само една серия, Defy Damage е най-универсална.Но пак ще ти трябва хидратация,серията е силна

# 677
Моля за мнение за боята KOLESTON PERFECT и по-специално има ли покривност на бяла коса?

# 678
Какво ще ми препоръчате да пробвам на joico? С изрусена , суха и късаща се коса съм .
същото като Ванеса, като аз предпочитам
K-PAK Hair Repair System

Здравейте, някой успял ли е да намали омазнявато на косата с някакъв шампоан... Говоря за наистина омазняваща се коса, която се нуждае от ежедневно измиване. С дълга руса коса съм до кръста, мия я всеки ден.
TEA TREE SPECIAL SHAMPOO преди когато имах бързоомазняващ се скалп , доста ми разреди миенетата.
М/у другото откакто намалих дължината на косата - също по-бавно се омазнява.
Носенето постоянно вързана също ми стимулираше омазняването.

# 679
Лале Лили, пробвай така нашумелия метод с чорапи.
Моята коса също от преса къдраво изобщо не държи, но с чорапите получавам много задоволителни резултати.

# 680
Бамбуковата серия на Алфапарф семи до лино , бамбуковата на Joiko или Филипс Кингсли за обем- жълтата серия? Липсва ми протеин и обем. Момичетата от рибката силно ми препоръчват Макадамия за тънка коса , но  не съм чела суперлативи за нея.

# 681
Дами,задава се нова серия на Керастаз. Някой знаели нещо по въпроса?

# 682
  • Някъде там
Дами,задава се нова серия на Керастаз. Някой знаели нещо по въпроса?
Нищо не открих в официална страница на марката.Ще разберем скоро какво предстои.
ЗР са пуснали нов продукт на олиосета, но май ще се въздържа.
https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/color-alche … wCmZS7jO9CQP85_ek

# 683
И аз не намирам нищо за новата серия на керастаз?

# 684
Ето я новата серия на Керастаз. Моята фризьорка е била на представянето.

# 685

Момичета, някоя с отзиви за тази маска?

# 686
  • София
Здравейте, момичета!

Отдавна не съм се разписвала в темата, но сега имам нужда от съвет! Преди седмица претърпях инцидент, болници, операция, гипс и почти пълно обездвижване. Вече съм вкъщи, а косата ми не е мита от 18-ти януари. Мислим разни схеми как близките ми да я измият в леглото, но разбираемо - казаха да забравя за маски и терапии.

Препоръчайте ми качествен продукт без отмиване, който да се доближава до действието на маска. 

Косата ми е дълга, права, без цъфтежи и накъсвания,с ниска порьозност. Предпочита хидратиращи серии или балансирани с превес на хидратация.

Ползвам основно Керастаз - Нутритив серията (старата), Хроноложист и тази за боядисана коса. По-рядко Генезис и Екстеншънист.

Моля ви, давайте да спасяваме положението!

# 687
  • Марс
Всякакъв leave in (балсам без отмиване) върши работа. Измиваш с шампоан и пръскаш после с него. В рибката имат на Milkshake, според мен, ще свършат работа.

Ако нямаш никаква възможност все още да измиеш косата, в аптеките има шапки за миене на коса на обездвижени хора. Може да се попита. Бързо оздравяване!

# 688
  • София
Leave-in млякото на Алтерна от хидратиращата серия. На мен много ми харесва. Бързо възстановяване.

# 689
  • Някъде там

Момичета, някоя с отзиви за тази маска?
Няколко поста над вас споделих, че е нов продукт, който го пуснаха днес.Отзиви все още е рано да има.
Аз както се канех да не я поръчам, все пак реших да я пробвам.Предполагам, че ще пристигне утре и ще мога да дам отзив тези дни.

Общи условия

Активация на акаунт