Професионални серии за коса - Тема 162

• 114 159
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 945
Някой пробва ли вече новата серия на Kérastase
Première Simple Smile

# 946
  • София
Димяни, аз редувам протеин и хидратация.Моята коса не обича много протеин и използвам веднъж на три седмици.
Шампоана винаги ми е един, за мен е балансиран и се съчетава перфектно с хидратиращи и протеинови серии.Използвам втора поредна опаковка от шампоана на Лалга за растеж.
Може ли линк на шампоана? Ще го поръчам заедно с Бонд маската. Може ли да ми препоръчаш и хидратираща маска? Привърших повечето ми измиващи продукти и съм в чуденка.

# 947
  • София
Привет, момичета! Радвам се, че темичката ми все още съществува.
Имам въпрос отностно Лалга.
Използвам възстановяващата серия с алгае.
Шампоана е много течен, рядък, непенещ, а маската е много гъста. Съответно за моята дълга и гъста коса ще ми трябват поне 2 шампоана, за да изхабя маската.
Питането ми е, всички серии на Лалга ли са с такъв тип шампоани или има и с по- гъсти констистенции?

# 948
Добре че има тестери и мини размери, аз от тестер точно харесах шампоана. При мен обемът се задържа, но следвам и съветите за поддръжка на чуплива коса от фб група и блог. Интересното е, че без сешуар сега косата я мия по-рядко от преди. Отдавам го и на шампоана, и на добрите съвети за сушене, връзване високо преди спане, копринена калъфка и т.н.
На мен пък никога не са ми предлагали тестери , независимо дали пазарувам за 100лв. или за 10. Или пък трябва да си поискам?

# 949
Добре че има тестери и мини размери, аз от тестер точно харесах шампоана. При мен обемът се задържа, но следвам и съветите за поддръжка на чуплива коса от фб група и блог. Интересното е, че без сешуар сега косата я мия по-рядко от преди. Отдавам го и на шампоана, и на добрите съвети за сушене, връзване високо преди спане, копринена калъфка и т.н.
На мен пък никога не са ми предлагали тестери , независимо дали пазарувам за 100лв. или за 10. Или пък трябва да си поискам?

В Сердика МОЛ беше като подарък, защото съм купила някакви неща на друга марка на промоция. Покупката общо беше малко под 60 лв. В София МОЛ подаръкът беше мини еластисайзър на Kingsley, при покупка на шампоана за обем (промоция) и още нещо на друга марка, общо около 70 лв.

# 950
  • Някъде там
Димяни, аз редувам протеин и хидратация.Моята коса не обича много протеин и използвам веднъж на три седмици.
Шампоана винаги ми е един, за мен е балансиран и се съчетава перфектно с хидратиращи и протеинови серии.Използвам втора поредна опаковка от шампоана на Лалга за растеж.
Може ли линк на шампоана? Ще го поръчам заедно с Бонд маската. Може ли да ми препоръчаш и хидратираща маска? Привърших повечето ми измиващи продукти и съм в чуденка.
https://www.zlatnaribka.com/lalga/seascalp-za-zdrav-skalp-i-rast … ow-shampoo-250-ml това е, лично за мен си заслужава всяка стотинка. Два пъти го взимам на промоция, един път на черен перко и втори път, когато го бяха пуснали бройки със срок на валидност до април месец.
На тази цена също бих си го закупила. Понеже цената му не е малка, други с подобно действие за мен са два шампоана на Виши, първия енергезиращия шампоан на марката и този за сгъстяване.
Хидратираща маска, в момента имам само на Джойко.

# 951
  • На брега на реката

Моля, сподели тези съвети. Стона ми интересно. Може и на ЛС.

# 952
  • София
Искрица,благодаря ти за полезното инфо! 🌷

# 953
Здравей!Колко често ползваш шампоана за разтеж на L’alga!По дължината на косата нанасяш ли друг?Дали пресушава шампоана за разтеж?

# 954
  • Някъде там
Здравей!Колко често ползваш шампоана за разтеж на L’alga!По дължината на косата нанасяш ли друг?Дали пресушава шампоана за разтеж?
Не, никога не ми е пресушавал дължините.По дължината не нанасям шампоани.Оставям пяната да се стече по цялата коса.

# 955
Някой ползвал ли е този спрей? Мнения ? Също ми прави впечатление че е за корени - това не запушва ли порите на скалпа ? За топката знам имам я , но този спрей само суперлативи в интернет .
https://douglas.bg/tigi-bed-head-sprej-za-kosa-070975?___store=default

# 956
Здравейте, момичета! Реших и аз да започна да използвам професионална козметика за коса, но ми се иска първо да тествам някои продукти преди за си купя пълноразмерната опаковка. Въпросът ми е дали знаете сайт, от който мога да си купя тестери?

# 957
Здравейте, момичета! Реших и аз да започна да използвам професионална козметика за коса, но ми се иска първо да тествам някои продукти преди за си купя пълноразмерната опаковка. Въпросът ми е дали знаете сайт, от който мога да си купя тестери?

Тестери не съм купувала, но си купих травел комплекти за тест. Арлен на всяка поръчка слагат мостри.

# 958
Здравейте! Може ли малко помощ относно една от маските за коса на Давинес. Купила съм я по погрешка тъй като използвам друга маска и шампоан от тази серия и сега не съм сигурна за какво се използва тази маска. Пише, че след шампоан се подсушава и се нанася маската за 15 минути и след това се отмива и продължава с рутината. Може ли малко повече разяснение за какво служи тази маска, какво мога да очаквам от нея, 15 минути ли да стоя за най-добър резултат? Виждам, че съдържа кератин, това означава ли че е протеинова маска и подобна на еластайзер ли е, не съм ползвала до сега? Косата ми е суха и предразположена на цъфтеж

Това е въпросната маска:
https://www.arlen.bg/product/11996/restrukturirashta-terapia-za- … ng-pak-250ml.html

Много благодаря предварително!!!

# 959
Здравейте !Някои с мнения за Shu бялата серия за сгъстяване на косатата?

Общи условия

Активация на акаунт