Къде в Пловдив??? - 103

• 34 468
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Дааа, пижама за минимум 100 кинта. Ей сега.
Преди няколко дни я купих за 69.
Но всеки си преценя все пак.

# 106
  • Plovdiv
Има едно магазинче за бельо в пресечка на малката главната (пресечката с магазина за пури на ъгъла). Имаше доста избор на пижами

# 107
В едно магазинче до пл. Шахмазян преди спирката видях вчера мъжка коледна пижама, българска, не съм сигурна на коя фирма, 45 лв.

# 108
В Лекси на Пещерско някой виждал ли е тези дни дали има охладени пилешки сърца?

# 109
Имам един малко странен въпрос.
Търся жена, която лее куршум. Четох за баба Магда от Прослав и някаква жена в Кючук Париж, но информацията е стара.
Някои има ли актуална информация дали работят и в кои дни приемат?

# 110
Сладкопекарна Каприз правят тематични лакомства.

Също в Кършиака, близо до ул.Карловска, има едно ателие за шоколад и бонбони, които са ръчно изработени. Жената си работи там на място и нещата са много красиви и вкусни. Казва се Radi Slavcheva и се намира на ул. Братаница в Кършияка. Има Фейсбук страница.
Страхотни вкуснотии прави! Препоръчвам и аз!

# 111
Някой с препоръка за гримьорка в района  на центъра, по възможност да работи с нормални цени

# 112
  • Хасково
Някой с препоръка за гримьорка в района  на центъра, по възможност да работи с нормални цени

Препоръчвам я, но не знам какво са за вас нормални цени Simple Smile https://www.facebook.com/Angelovamakeup

# 113
  • Пловдив
Момичета, от къде мога да купя от тези пластмасови топчета? Реално да сте ги виждали в някой магазин?
(снимката е от блог на една много красива дама, която следя)

# 114
За жена, която да лее куршум преди няколко години съм чувала от бивш колега, че е ходил в с.Катуница. Това е село до Пловдив. Но само това, защото не съм се интересувала.

Топчетата от четките за гримове ми приличат на тези, които ползват цветарите и се накисват във вода. За това в цветарските магазини проверете.
Ако не са те, а едни като каменни, но прозрачни, съм виждала в Алати, но не беше скоро.

# 115
Може би в Бижуланд ще има подобни топчета?

# 116
  • Plovdiv
Препоръчвам с две ръце Вероника (instagram: vicimakeup.byveronica, fb: вероника в.) може да се разберете да ви гримира и в салон близо до Лидъл на Ботев стадиона.

Имам един малко странен въпрос.
Търся жена, която лее куршум. Четох за баба Магда от Прослав и някаква жена в Кючук Париж, но информацията е стара.
Някои има ли актуална информация дали работят и в кои дни приемат?
Аз знам една баба, която бае на брашно за уплах, мисля че беше в Рогош

# 117
Трябва ми такъв колан, къде в центъра да търся? В Пандата в центъра няма, в халите-също.

# 118
От тези топчета съм купувала в различни цветове от Бриколаж и Практикер. Има ги в едни прозрачни кутии. Скоро не съм обръщала внимание дали ги има.

# 119
Някой да препоръча магазин за спално бельо, по възможност в широкия център или "Смирненски", без този на "Мария Луиза"?

Общи условия

Активация на акаунт