Къде в Пловдив??? - 103

• 34 496
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Здравейте,
от личен опит някой дали ще може да ми препоръча дерматолог/лекар/място в Пловдив, където мога да премахна малка, изпъкнала бенка на гърба си?
Махала съм няколко при д-р Костадинов в болница Св.Каридад, но там не се ходи просто така. Трябва да ви изпрати онкодерматолог. Препоръчвам д-р Веселина Йорданова, МЦ Хипократ Н.

# 166
Д-р Валентин Иванов има частен кабинет на бул. Шести септември, там съм оперирала преди години подобна бенка. Онколог хирург е.

# 167
  • Пловдив
Я пак ми кажете преди време ви бях питала къде по центъра или около него мога да намеря черен Капронов конец

# 168
  • Пловдив
Срещу дома на младоженците има магазин за прежди, мулинета, конци, предполагам, че ще има и капронов конец.Също под пешеходния мост има магазин за дантели, копчета и други кинкалерия.Срещу централна гара има магазин за гоблени и макари .

# 169
  • Майничка
И между  подлез Археологически и ДКЦ 1, в магазина за гоблени.

# 170
Търся си хубави стъклени бутилки с винтови капачки, които да са подходящи за многократна употреба. Някой има ли идея къде мога да намеря? В Икея открих само тези тип за ракия с поп-ъп капачките

# 171
Не съм ходила от години,но вижте Стъкларския завод дали работи и предлагат ли бутилки. Имаше телефон преди време,отговаряха.

# 172
  • Пловдив
Знам, че някъде срещу входа на Стъкларския завод има магазин за стъкларски изделия, но не мога да дам точни координати.

# 173
Дами, знаете ли къде в "Тракия" има магазин за домашни потреби, който е добре зареден? Търся си купички, чинии, чаши на нормални цени. Не нещо луксозно.

# 174
  • Пловдив
Дами, знаете ли къде в "Тракия" има магазин за домашни потреби, който е добре зареден? Търся си купички, чинии, чаши на нормални цени. Не нещо луксозно.
До бирария Йехерхоф, на спирката за влизане в квартала.

# 175
От Метро може да се купи добра посуда на приемливи цени.

# 176
Аз добавям и един точно до общината. Направо разногледа станах като влязох в него.

# 177
  • Пловдив
Извън Тракия голям избор има в бившия магазин Молдавия.

# 178
Благодаря за бързите отговори! Златни сте!

# 179
  • Пловдив
И аз благодаря за насоките за магазини за прежди. Сега остава да си го намеря и черния капронов конец Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт