Къде в Пловдив??? - 103

• 34 508
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
В Джъмбо има, специално гледах за размер 50/70. Струваше 13 лв.
Здравейте,

Да ви попитам вие от къде си купувате рамки за снимки/картини на по-сносни цени? Размерът, който търся е 40х60 или 50х70 ... но не ми се дават 30 40лв.за една рамка.. ще ми трябват поне 3 такива..

Благодаря ви и весело посрещане на новата година.

# 541
В Джъмбо има, специално гледах за размер 50/70. Струваше 13 лв.
Здравейте,

Да ви попитам вие от къде си купувате рамки за снимки/картини на по-сносни цени? Размерът, който търся е 40х60 или 50х70 ... но не ми се дават 30 40лв.за една рамка.. ще ми трябват поне 3 такива..

Благодаря ви и весело посрещане на новата година.

Благодаря ви изключително много!

# 542
Мисте, в Сара Трейд на Коматевския възел.

# 543
Търся препоръки за жена за помощ в домакинството.

# 544
Здравейте, да сте виждали някъде намалена хартия за опаковане с коледна тематика?
Че имам поръчка за другата Коледа 😃

# 545
Здравейте, да сте виждали някъде намалена хартия за опаковане с коледна тематика?
В Лидл имаше намалени доста опаковъчни хартии с коледна тематика на 0,99 лв.

# 546
Елхата срещу Лидъл на Пещерско шосе стои ли още? Ако да, някой знае ли докога ще е там?🙂

# 547
Делче, до преди един час стоеше. Нямам представа до кога ще е там.

# 548
Къде в Хр.Смирненски може да се направи рентгенова снимка на зъб?

# 549
Безплатни карти за градски транспорт за деца до 14 г. няма да се издават за януари. Само ученически. За февруари още нямат информация. Днес попитах в бюрото до пощата.

# 550
В Лидл имаше намалени доста опаковъчни хартии с коледна тематика на 0,99 лв.
И в Пепко имаше хубави намалени.

# 551
Здравейте! Може ли да ми препоръчате обущар някъде в централните части на града - около Главната/Капана/Пешеходния мост...?

# 552
Здравейте.Знаете ли къде в града мога да занеса чадър за поправка?

# 553
В Пепко до нас още на 24-ти нямаха нито опаковъчна хартия, нито подаръчни чантички...🙂

# 554
Здравейте.Знаете ли къде в града мога да занеса чадър за поправка?

Години наред носех в Капана, втората пряка вдясно, като тръгнеш по Железарска от Тунела към Джумаята.
Има часовникар, а този човек с чадърите май беше съвсем близо, но се познаваха. Не знам след пандемията дали още работи. Моят стар чадър, който той ми е спасявал много пъти, че беше с много здрава конструкция, сдаде тотално багажа и го изхвърлих. Но часовникарят ще знае със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт