Къде в Пловдив??? - 103

• 34 405
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Нямам представа дали важи за всички магазини. Просто в този разпродаваха доста неща. Никъде не видях да е обявена разпродажбата,или поне не ми се мернаха реклами. Бързах и не обърнах особено внимание.

# 76
  • Пловдив
Нямам представа дали важи за всички магазини. Просто в този разпродаваха доста неща. Никъде не видях да е обявена разпродажбата,или поне не ми се мернаха реклами. Бързах и не обърнах особено внимание.
Реклама чух по радиото и май беше само за този магазин.

# 77
Тези промоции за всички Нечовешки магазини ли важат?

Само за Нечовешкият Магазин на Коматевски Възел в Пловдив, за 18-19-и Ноември.

# 78
А кучешки легла, среден размер, дали е имало?

# 79
А кучешки легла, среден размер, дали е имало?

Имаше и много видове кучешки легла намалени, отиди днес ако искаш и разгледай, ако има все още нещо останало Simple Smile
*Те намалените бяха по-в дъното налепени с едни стикери, със намалените цени
Става въпрос за Нечовешкият Магазин на Коматевски Възел Пловдив.

# 80
  • Пловдив
Здравейте, дами. Някоя от вас знае ли къде в Пловдив могат да се поставят тик-так копчета?
А ако има и отзив за качествено свършена работа ще е чудесно...Flowers Bouquet

# 81
Шивачи, евентуално обущар? Върти ми се нещо за шивачката отсреща булеварда ,срещу сладкарница Неделя на 6 септември,но не съм сигурна.

# 82
Здравейте, дами. Някоя от вас знае ли къде в Пловдив могат да се поставят тик-так копчета?
А ако има и отзив за качествено свършена работа ще е чудесно...Flowers Bouquet

Майка ми казва, че в доста от магазините, където продават шивашки материали и прежди, имат машини за поставяне на тик-так копчета. С една дума предлагат и тази услуга. Проверете из града къде има такива магазини (знам, че са доста).
 Веднага ви казвам един такъв: В Кючук Париж до Старите Слънчеви Лъчи.

# 83
Обущарят на Брезовска, преди 3-то РПУ, ако се идва от към Хепи. Не само тик-так копчета поставя, но и от тези другите, с малките телчета в закопчалката. Не знам точно как се именуват. На ММ спаси едно яке, че и същия цвят намери, като оригиналните.

# 84
Капсули от кафе къде мога да занеса за рециклиране?
В Технополис видях, другаде има ли?

# 85
В Практикер също може.

# 86
Здравейте
Търся читав сервиз за диагностика и ремонт на кафеавтомат Филипс. Сервиз извън Пловдив също е вариант. Благодаря предварително!

# 87
  • Пловдив
Прахосмукачка Филипс изпращах за ремонт в София. От сайта на марката ми го препоръчаха.

# 88
Кофиланд на продължението на Димитър Талев, преди колелото за Остромила, се занимават с ремонт на професионални и всякакви кафе машини по принцип. Обаче ако е гаранционна се обърнете към оторизирания сервиз.

# 89
  • В царството на мечтите
Лекси видях снощи

Общи условия

Активация на акаунт