Къде в Пловдив??? - 103

• 34 484
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
  • Хасково
Мъчи ме цистит, стерилна ще пускам. Знам, че най- вероятно е понеделник ще излезе антибиограмата.
В една лаборатория ме посъветваха да пусна и обикновена, защото ако има цистит се вижда същия ден, а стерилната излиза след 3дни и после евентуално антибиограма.

# 136
Здравейте, някой виждал ли е някъде да продават юфка на марката Етър?
Лекси
От Била съм купувала лятото

# 137
Мъчи ме цистит, стерилна ще пускам. Знам, че най- вероятно е понеделник ще излезе антибиограмата.
В една лаборатория ме посъветваха да пусна и обикновена, защото ако има цистит се вижда същия ден, а стерилната излиза след 3дни и после евентуално антибиограма.

Какво има да се вижда на цистита? Търси се бактерия и ако има - антибиограма.
Биляна, пий Цистостоп Рапид, докато ти излезе антибиограмата.

# 138
  • Пловдив
Здравейте, някой виждал ли е някъде да продават юфка на марката Етър?
Лекси
От Била съм купувала лятото

Кауфланд

# 139
  • под тепетата
DeVa, пия какво ли не цяла седмица, но няма да ми се размине само с боровинки. Много боли! Ще пусна и обикновена . Ей сега тръгвам! Пускала съм напролет антибиограма и знам кое ми действа най-добре. Но ще стане понеделник, а не знам при тези обстоятелства и затягането на рецептите за антибиотици как ще ми ги изпишат.

# 140
1-2 сашета Монурал за цистит и нямате проблеми.

# 141
  • Тра-ла-ла
Чувствителността или резистентността към антибиотици не са константа.

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 10:15 от Джулая

# 142
  • под тепетата
Да, затова все пак пускам изследвания.
Greene, без рецепта няма как да го купя.

# 143
  • Plovdiv
Някой случайно да е виждал някъде из Майна таун мини машмелоулс, бяха ги пуснали в Лидъл, но ги изпуснахме. Търся и хубави зимни шалове на снона цена, че ми трябват 3 за подарък

# 144
  • Майничка
Някой да е виждал из строймаркетите в Пловдив транспортна количка за стълби? Като обикновените двуколесни, но с по 3 колела.

# 145
1-2 сашета Монурал за цистит и нямате проблеми.

На мен изобщо не ми действаше. За симптомите да, но бактериите си стояха. А на стомаха ми действаше зле.

# 146
Някой да е виждал из строймаркетите в Пловдив транспортна количка за стълби? Като обикновените двуколесни, но с по 3 колела.
И в Практикер, и в Баумакс има. Към 130 лева са някъде. Сигурно и в Алати ще намериш, там и утре имат 20% отстъпка на не промоционални стоки.

# 147
  • Пловдив
... без рецепта няма как да го купя.
Трябвало е да се чуеш с джипито да ти пусне една рецепта, докато чакаш резултатите.

# 148
  • под тепетата
Видяхме се, пусна ми. Благодаря ви за съдействието, момичета! Бактерия, левкоцити, еритроцити, всичко си имам Disappointed

# 149
Бързо да ти минава, че с цистит шега не бива.

Общи условия

Активация на акаунт