Къде в Пловдив??? - 103

• 34 491
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Лаптопа ми е за преинсталиране, има ли някой в града, който да го направи за 1 ден? Не искам да го оставям при тях за повече от ден.

Изключително съм доволна от GTS, няма да съжаляваш.

https://maps.app.goo.gl/KNTs7bWCmJX3NKmA6
А дали ще се съгласят да ми го върнат още в деня🤔 Аз утре ще им се обадя и тях да ги питам.

# 571
На сайта им има телефон за връзка, най-добре се обади и попитай. След уговорка са ми правили профилактика и почистване на лаптопа за няколко часа. Коректни са много.

https://gts.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8

# 572
Може ли препоръка за тукашна фирма за цялото почистване на апартамент? Миене на прозорци, задължително пране и гладене на завеси.
Благодаря

# 573
Здравейте, трябва ми агенция за намирането на жилище за сам човек. Искам да помогна, но това , което намирам в интернет като обяви граничи с лудост...
Моля, ако някой има опит да сподели, всяко мнение ще ни е важно.
Благодаря!

# 574
На моя близка намерих наем през ало.бг
Има много обяви от агенции, но се намират и боксониери за по 280-320 лв./месец.

# 575
Търся такъв цвят от рози на прах. Някъде ако сте виждали във физически магазин. В дм няма.

# 576
  • Пловдив
Намирала съм няколко жилища под наем без агенция, следейки обявите в ОЛХ.

# 577
На Рамус може ли да се има доверие за резултати. Аз много негативни мнения съм чела за тях. Сега обаче попаднах на изгоден пакет при тях за изследване на Б12 и витД. И се чудя при тях ли да отида или да ползвам на Бодимед пакета + фолиева киселина.
Рамус са ми по-удобни, но ако  не са точни да ходя направо на бул. “6-ти Септември.

# 578
Здравейте!
Къде в Пловдив сте си слагали ботокс ( чело ) и сте останали доволни?  Колко ви струваше?

# 579
На Рамус може ли да се има доверие за резултати. Аз много негативни мнения съм чела за тях. Сега обаче попаднах на изгоден пакет при тях за изследване на Б12 и витД. И се чудя при тях ли да отида или да ползвам на Бодимед пакета + фолиева киселина.
Рамус са ми по-удобни, но ако  не са точни да ходя направо на бул. “6-ти Септември.
Аз съм от доволните и досега не съм ги хванала в грешка.

# 580
Аз също съм доволна от Рамус.

# 581
Момичета, къде в Пловдив има хубаво спа, басейн, където да отидеш за час-два?

# 582
Момичета, къде в Пловдив има хубаво спа, басейн, където да отидеш за час-два?
зала СИЛА, Новотела, Марково, Алхимика в Белащица
Павел баня Севтополис и Динамар, Хисаря..

# 583
Рамус в никакъв случай.
Два пъти ми бъркат резултати, единия път ми изкараха някаква смъртоносна бактерия в урината.

# 584
Втори път в Рамус ми излезе готов резултат от посявка в рамките на два часа след като го оставих. Би трябвало да отнеме поне три работни дни, с антибиограмата. "Не се изолират бактерии", чудесно, ама май директно са изхвърлили тампона с пробата. Трети път няма да има.

Не знам кое е по-лошо, да има нещо, а те да кажат, че няма, или да изкарат някоя изчанченана гад, детето и докторите само на снимка в учебник са виждали.

Повече при тях не.

Общи условия

Активация на акаунт