Къде в Пловдив??? - 103

• 34 510
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
А съм изследвала нива на витамини, кръвна захар, инсулин, гликиран хемоглобин, холестероли, желязо, разни кръвни показатели. Все неща, които проследявам не само при тях. Не е имало проблеми (и не чакам малко за резултатите). Не съм изследвала при тях май урина и антибиограма не съм правила.

# 586
  • Тра-ла-ла
Мисля, че 3 раб.дни отнема само, ако е изолирана бактерия и тогава вече се прави антибиограма.

# 587
Да, така е, Джулая. Но за 2 часа ми се струва невъзможно да е обработена пробата и качен резултат, при положение, че не се изследва на място.
На мен и Д димер ми бяха изкарали в норма,  а той беше трикратно завишен. Добре, че не им повярвах и пих 2 месеца аспирин протект, та се оправи.

# 588
И аз повече негативни коментари чета и слушам отколкото положителни. Същата работа е и с Писанец. Не си се ходише "6- ти Септември ", но ще си отида пак в Бодимед значи.
Благодаря за мненията!

# 589
С Писанец не съм имала разминаване, но си имам едно на ум и ги избягвам.

# 590
  • Пловдив
И аз повече негативни коментари чета и слушам отколкото положителни. Същата работа е и с Писанец. Не си се ходише "6- ти Септември ", но ще си отида пак в Бодимед значи.
Благодаря за мненията!

Рамус е много близо до нас, но аз също предпочитам да се разходя до Бодимед. Правя го, защото там като ми взимат кръв, са по-внимателни, спрямо Рамус-а.

# 591
От къде мога да купя или поръчам повече на брой френски макарони на по-приемливи цени?
И аз да попитам къде да закарам бебе за взимане на кръв и и урина за изследване?
Не знам дали навсякъде  взимат  кръв на бебета

# 592
Колко повече ? В Лидъл пускат редовно 6-12 бр, не са лоши.
Има и само черупки
https://sladkarski.com/index.php?route=product/product&path=301&product_id=2645

# 593
И аз да попитам къде да закарам бебе за взимане на кръв и и урина за изследване?
Не знам дали навсякъде  взимат  кръв на бебета

В Лабораторията, където правят изследванията и за брачните свидетелства. На 6 септември до линиите. Здравец се казваше лабораторията. Много са внимателни към малките пациенти и не им създават такъв стрес.

Иначе и в писанец взимат на бебета, не знам дали във всеки клон, но са малко припряни.

# 594
Аз съм водила моето бебе в Синево до клиника Луксор и съм оставала доволна.

https://chochko.com/podaratsi-za-gosti/frenski-makaroni

Май са добре като цена, предвид, че вече почти навсякъде са по 2, даже 3 лева за брой.

# 595
Как, откога и с какви документи ще се вадят картите за градски транспорт за децата до 14 години?

# 596
Как, откога и с какви документи ще се вадят картите за градски транспорт за децата до 14 години?
Предполагам ще важи това, но до 14 г.:
Децата на възраст до 10 години пътуват безплатно в градския транспорт, но и на тях трябва да им бъде издадена карта, като за целта се предостави копие от акта за раждане и документ за самоличност на родителя, удостоверяващи възрастта на детето и неговия адрес. Това напомнят от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“ в навечерието на първия учебен ден.

# 597
Предполагам ще важи това, но до 14 г.:
Децата на възраст до 10 години пътуват безплатно в градския транспорт, но и на тях трябва да им бъде издадена карта, като за целта се предостави копие от акта за раждане и документ за самоличност на родителя, удостоверяващи възрастта на детето и неговия адрес. Това напомнят от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“ в навечерието на първия учебен ден.

А има ли информация от кога ще започнат да ги издават? Миналата седмица питах, но още не знаеха в бюрото. Нямам време да отида да извадя ученическа карта. Само разнасям  уверение и снимка с мен тези дни. Но понеже почнах да я взимам повече с колата и се ослушвам.

# 598
А някой може ли да даде линк с адресите на бюрата за издаване на карти?
И снимки на децата ли трябва да носим? Мислех, че ги снимат на място? Мога ли да отида сама или детето трябва да е с мен?

# 599
Снимка носите,ако детето не е с вас. Иначе ги снимат на място. Плюс останалите изискуеми документи.

Общи условия

Активация на акаунт