Къде в Пловдив??? - 103

• 34 481
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Моля за препоръка за добър медицински козметик за битка с тийн акне, по възможност в Кършияка.

# 601
Д-р Боян Костов, дерматолог. Има кабинет на Марица

# 602
За безплатните карти не искат снимка. Те са за 1 година. Само копие на акт за раждане.  За ученическите може без детето, ако носиш снимка и те снимат от нея. Големия си ходи сам, но малката докато я взема и да идем до някое бюро им свърши работното време. За това със снимка действам.

# 603
  • Пловдив
В бюрото на приятелка са ѝ казали, че нищо не е ясно. Детето ѝ навършва 14 през м. май и никой на знае докога ще може да ползва безплатното пътуване.

# 604
  • Пловдив
От къде мога да купя или поръчам повече на брой френски макарони на по-приемливи цени?
В сладкарница Нико има макарони,но не си спомням цената. Много са вкусни.

# 605
  • Майничка
Преди година съм поръчвала най-евтино макарони от една сладкарничка на бул."България", под блоковете, между стария "Луксор" и р-т "Лозана". Мисля, че бяха по 1.20лв. тогава, но за по-големи количества (към 50бр.) бяха със заявка.
В пекарната на "Мария Луиза" също правят, но отскоро май са над 1.50лв.

# 606
  • Пловдив
Няма я вече пекарната зад Луксора.

# 607
Гаргамела не говори за нея, има една сладкарница до Лозана.

# 608
  • Пловдив
Към момента фирмите превозвачи нямат ивформация от общината за тези карти.
Като пристигне заповед мога да споделя или следете страницата на транспорта в общината.

Аз не препоръчвам д-р Боян Костов, не съм доволна и от д-р Тодор Желязков. Големи светила, много положителни мнения още не знам защо и как се появяват на детето ми едни петна. Нито посявки взеха, нито нищо. Биодермичка бля-бля щуротии. Втория дори не знам дали изобщо му слушаше като обяснявах защо сме в кабинета му.
Много добри отзиви чух за д-р Марияна Влашева, не успях да стигна до нея, защото петната завехнаха, чакам да се обострят пак за да запазя час.

# 609
Сега ми попадна някаква реклама за макарони в Лидл 12 бр за 7.49 с тяхната карта Лидл +, има ограничение за 5 опаковки. Нямам представа като цена дали са ок, нито как са на вкус. Доста хора са ми споделяли, че ги харесват, аз лично не съм ги опитвала.

# 610
  • Пловдив
Около Новотела да препоръчате м-н за сребърни бижута?

# 611
Някой викал ли е вкъщи лаборант за вземане на кръв и от коя лаборатория?
Че се разбрах с ЛЛ на майка да ѝ даде направление, но в този студ и вируси не искам да я водя по лаборатории.

# 612
Че се разбрах с ЛЛ на майка да ѝ даде направление, но в този студ и вируси не искам да я водя по лаборатории.
Рамус, срещу 20 лв. идват по домовете
0877 587 223

# 613
  • Пловдив
Ползвала съм Писанец ,имат услугата ,беше 15,сега е 17 лв за Пловдив.Също беше с направление,за кв Тракия .

# 614
Благодаря ви, но точно Рамус и Писанец не ги искам.
Ще чакаме по-топло време явно.

Общи условия

Активация на акаунт