Къде в Пловдив??? - 103

• 34 478
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • под тепетата
Мисля, че в Супердок имаше записване за домашни посещения от Бодимед.

# 616
  • Пловдив
Сигурно всички лаборатории предлагат посещение при пациент. Един клик и виждаш цената на Бодимед.

# 617
Благодаря ви, но точно Рамус и Писанец не ги искам.
Ще чакаме по-топло време явно.
А Бодимед?
https://superdoc.bg/lekar/ekip-domashni-poseshtenia-2

# 618
Бодимед е много добре! Благодаря ви! Hug

# 619
Новата лаборатория на Бодимед в Тракия на Олимпия след 9ч сутрин е без никакви пациенти. Бързо ще вземат проба. Адресът е Шипка 15.

# 620
Проблемът е, майка е трудно подвижна, а в Тракия не се съгласяват на къси разстояния такситата. Ако е за мен е много удобно, да.

# 621
# 622
  • на майната си
Здравейте, да знаете от къде мога да купя хубав бархет - за бебешки пелени ми трябва.

# 623
Бархет има в Капана, при две много симпатични дами, на гърба на Халите. Пред магазина са закачени възглавници, няма начин да го подминете.

# 624
От къде си купувате качествен мед? Досега намирахме от познати пчелари.
Още един въпрос за връщане на стока в Кик-някой скоро връщал ли  е да се включи?

# 625
Ако не сме купили като пътуваме някъде често използваме сайта на “осинови кошер” за медени поръчки 😂

# 626
  • Пловдив
Момичета, да имате идея как да намеря транспорт до София за 20 човека до летището и връщане след 3 дни? Имахме уговорка с туроператора, но той иска по 70 лв. на човек, 4 човека се отказаха и няма да може да отидем. Търсим малко по-евтин вариант ако е възможно или поне на тази цена, останалите (бяхме 24, останалите сме 20) сме склонни да я дадем.

# 627
  • Пловдив
В този сезон медът трябва да е захаросан. Всичко друго е или менте, или топено.
Приятелка ми похвали меда от Лидл.

# 628
От къде си купувате качествен мед? Досега намирахме от познати пчелари.
Вземаме цели тенекии от пчелни продукти Траке ,от години . https://trake.mypos.site/bg/categories/pchelen-med-na-edro-23608
Познаваме производителите и сме сигурни в качеството.  Понякога имат транспорт до Пловдив и използваме случая . Родителите ми също са доволни,имахме кошери едно време,употребяваме много мед в семейството.

# 629
  • под тепетата
Движат ли се автобусите от автогара Север за Габрово? Сега е късно да звъня на автогарата.

Общи условия

Активация на акаунт