Къде в Пловдив??? - 103

• 34 476
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Движат ли се автобусите от автогара Север за Габрово? Сега е късно да звъня на автогарата.
Ако ти върши работа бусчето до Велико Търново,има в 8,30 и 16 и нещо.  Поне до преди месец беше такова разписанието. П.С. обаче сега като се замисля,дали не минаваха през Прохода на Републиката,т.е. няма да минават през Габрово.

Недоумявам в наши дни как няма читави сайтове за разписание на автогарите.

# 631
  • под тепетата
Благодаря, Трапезица! Утре ще звъня на автогарата. Да, особено след ковида не може да се разчита, че разписанията са актуални.

# 632
До колкото разбрах от съфорумка преди време, само веднъж дневно има автобус до Габрово. Но не е влизала в детайли.

# 633
Може би съм в грешка аз и изобщо транспорта до Велико Търново да не минава през Габрово. Да не ви заблудя .
,,Една жена каза,че не минават изобщо през Габрово,, е последната ми информация.

Последна редакция: пт, 12 яну 2024, 22:37 от Трапезица

# 634
Момичета, къде в Пловдив има хубаво спа, басейн, където да отидеш за час-два?
зала СИЛА, Новотела, Марково, Алхимика в Белащица
Павел баня Севтополис и Динамар, Хисаря..

Марково, Белащица, Павел баня и Хисаря са други населени места.

# 635
Майка ми преди използваше този автобус, за да дойде при нас. Вече няма. Хваща някакъв от Габрово(преминаващ), който я оставя в Стара Загора. От там с влака.

# 636
  • под тепетата
Ох, и едно време беше трудно, но поне бяхме млади! Сега си е направо невъзможно - половин ден ти трябва с прекачвания, за да стигнеш до Габрово. А , ако трябва да идеш и се върнеш за един ден ,си е... Confounded

# 637
За един ден е бих казала невъзможно. За да си ходи натам, майка ми хваща влак за Стара Загора сутринта към 7:30. Към 12:30 е в Габрово. До колкото знам точно в 12:30 тръгва този автобус от Габрово за Стара Загора. Тоест връзката отиване и връщане в един ден е невъзможна.

# 638
С тази фирма синът ми пътува вече няколко месеца. През седмицата от автогара Север - 16,30 ч. Има разписание на фейсбук страницата https://www.facebook.com/profile.php/?id=100054914927477

# 639
  • под тепетата
Благодаря, joconda_m, water_ni hi mph!
Звънях на автогарата- единственият автобус е в 16'30ч. Демек- мисията невъзможна Confounded

# 640
Благодаря, joconda_m, water_ni hi mph!
Звънях на автогарата- единственият автобус е в 16'30ч. Демек- мисията невъзможна Confounded
То виж колко време пътува, даже и да беше в обратна посока разписанието (да тръгва в 6 от Пловдив), пак за 1 ден тегаво... Ще пристигне в 15:00 и след час и нещо наобратно. Какво ще свършиш за това време?
То и с кола е малко никакво за 1 ден до Габрово/Търново, зависи какво имаш да правиш де...  Ама с това разписание, като гледам, 2 нощувки не ти мърдат.

# 641
  • Пловдив
Момичета, да имате идея как да намеря транспорт до София за 20 човека до летището и връщане след 3 дни? Имахме уговорка с туроператора, но той иска по 70 лв. на човек, 4 човека се отказаха и няма да може да отидем. Търсим малко по-евтин вариант ако е възможно или поне на тази цена, останалите (бяхме 24, останалите сме 20) сме склонни да я дадем.
Майка ми от години използва фирма Брусев за трансфери от и до летище София. Много са точни, имали са и късни полети, и нощни пристигания също.

# 642
Някой знае ли къде продават готов спрвй Гранофурин или могат да приготвят?

# 643
  • под тепетата
Последно си купих от аптека "36,6", но е в шишенце. Вие трябва да си го прехвърлите в спрей.

# 644
Здравейте,

от къде мога да закупя подобно черно огледало ?

Виждам, че във Виденов има, но само чрез доставка, а предпочитам да не се занимавам с куриери.

Дали в Jumbo ще има?

Благодаря ви

Общи условия

Активация на акаунт