Къде в Пловдив??? - 103

• 33 987
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
  • Майничка
Не, но книги втора употреба има в подлеза на Понеделник пазар и преди подлеза на главната, отстрани на Дом Левски.

# 661
Т. к. преди 2 дни бях в Юск(до Метро-Тракия), само споделям, че там загледах едно такова огледало. Не мога да се ангажирам с точни размери, понеже бях там за столове, но може да метнете око 👀

# 662
  • под тепетата
Къде в реален магазин мога да открия от белите кръгли салфетки, които завършват като дантела по края?

# 663
Къде в реален магазин мога да открия от белите кръгли салфетки, които завършват като дантела по края?
Зависи от размера, който ти е нужен. В Метро към виждала, но бяха големи, за плата.

# 664
  • под тепетата
По- малък размер, може би към 15 см диаметър.

# 665
По- малък размер, може би към 15 см диаметър.
В магазинчето за торбички и опаковки,стълбичките надолу, на 6 септември, Четвъртък пазара дали няма да има ? Ако имам път тези дни ще проверя.

# 666
  • Plovdiv
За огледало мисля, че имаше подобно и в Домко. В сайта ми попадна, но не знам на живо дали има.

# 667
  • под тепетата
Благодаря, Трапезица! Ще намина там, и без това имам да купувам сладки от едно магазинче до пазара.

# 668
Здравейте! Моля да ми препоръчате сервиз за електроуреди в Пловдив, за предпочитане в южен, но не изключвам и други квартали. Става въпрос за еър фрайър и блендер.

# 669
От Метро купих, точно преди Коледните празници.Но не помня цената.

# 670
Благодаря, Трапезица! Ще намина там, и без това имам да купувам сладки от едно магазинче до пазара.
Някой ще може ли след това да сподели тук или на ЛС дали там е имало такива хартиени подложки?🙂
В Кауфланд съм виждала, но са от по-големите.

# 671
Последно есента, когато ходих до това магазинче, почти нищо не намерих от това, което ми трябваше. Човекът беше прекарал инсулт, явно скоро и каза, че няма да зарежда повече стока. Дано вече е по-добре и има промяна.

# 672
Вижте и в двете малки магазинчета в локалното на Младежка. Специално този вид не зная налични ли са, но имат богат избор.

# 673
  • Тра-ла-ла
Последно есента, когато ходих до това магазинче, почти нищо не намерих от това, което ми трябваше. Човекът беше прекарал инсулт, явно скоро и каза, че няма да зарежда повече стока. Дано вече е по-добре и има промяна.
За магазина за найлонови торбички на бул. "Шести септември" ли говориш?

# 674
Да, на Четвъртък пазара, по стълбите надолу който е. За целофанови пликчета, торбички и др. подобни.

Общи условия

Активация на акаунт