💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 173 052
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 120
Цоп и аз ту. Благодаря за прекрасната тема Дяволо.
От тук нататък съм запозната с развоя на събитията, но няма да коментирам както са, а както на мен ми се иска да бъде.

Зори Тъпото е уникална машина. Една от най-добре физическите подготвени жени. Само Ваня може да и се опъне физически.

# 121
Искам да видя какво ще стане между Виолета и Елвиса🤣тая ще го хване за гушата още във визитката се закани. А и Дунев днес май ще е много доволен..😒
Честно казано, не очаквах Елвиса да избута толкова напред в играта. 🙃
Абе накрая да не се окаже, че са си станали дружки Simple Smile

# 122
Дяволо, страхотна тема, корица и статистика. Както винаги.
Малко ви поизпуснах.
Битката Дунев - Крум гледах със смесени чувства. Дунев зае трайно 1 място в моята класация на дъната. На терена обаче, беше по-стабилен. Минаването на торнадото, като по учебник.
Крум навакса предимството, но си разбрани лошо ръцете и не разпредели сили добре. Не мога да му простя, че осакати червените от гордост, алчност и високомерие.
Виолета много добре го прецени и на съвета го каза.
Интересно ще е Мартин. Харесвам играта му, доколкото се видя от промото, няма да губи време с коалициите.
И двамата с Вила добре се справят и не ме дразнят, може би, защото все още не закачат Момчил и Рълев.
Довечера съм за сините.

# 123
То ще е пълен цирк тогава иначе е възможнода все пак Дени играе с него а скоро ще ги слеят.
Искам да видя какво ще стане между Виолета и Елвиса🤣тая ще го хване за гушата още във визитката се закани. А и Дунев днес май ще е много доволен..😒
Честно казано, не очаквах Елвиса да избута толкова напред в играта. 🙃
Абе накрая да не се окаже, че са си станали дружки Simple Smile

# 124
Обаче не е ли весело, че втория сигурен участник в Сезон 6 е жена останала на две обиколки назад по трасето и с две взети наказания от по 2 минути за неможене минаването на препятствия.

Силно почва кастинга, спор няма Simple Smile

# 125
Обаче не е ли весело, че втория сигурен участник в Сезон 6 е жена останала на две обиколки назад по трасето и с две взети наказания от по 2 минути за неможене минаването на препятствия.

Силно почва кастинга, спор няма Simple Smile

Мани 1 със сигурност не се е справяла по-добре, но се добра Wink

# 126
  • софия
Изтупах червения килим, изгоних молците, опънах го и отворих дверите на ада. Марто, ти си на ход, внимавай с Вили да не ме разочаровате.
 Приятно гледане, банда!

# 127
  • На Изток от Рая
Благодаря за темата Дяволо и скромната анкета 😉.
Дунев днес направо е душата на компанията, толкова му се радват всички 😂

# 128
"Добре дошъл, бушон... " JoyJoyHug

# 129
Да се запиша и аз със заключението,че Виолета е направо страшна,видиш ли я в тъмното,ще имаш нужда от терапия после😁А ,че е и отвратителна като характер,няма да споменавам.Мартин си е Мартин,всякакъв може да е,но поне е искрен

# 130
Стрина с какво се е наклепала да лъщи като крушка

# 131
  • На Изток от Рая
Ама и тя как зяпна като чу предимството "Цяло трасеее..." щот на нея беше само едно топче...

# 132
Дългогодишният висш държавен служител и мама нотариус са осигурили финанси и самочувствие на Мартин , но възпитание и характер отвратителни.
И това чудо ще се звери и ще носи негативизъм може би още дълго време. Момчил прехвърли проблемите на нас Simple Smile

# 133
Виолета в какъв шок изпадна като чу, че предимството е било цяла обиколка. Все едно на нея беше нещо различно. Joy

# 134
Ако го нямаше това предимство щеше да падне. Ама резко спря да се оплаква след като елиминира Цвети. Значи наистина се е превземала както каза Ралица. Сдържам се... 🤣
Ама и тя как зяпна като чу предимството "Цяло трасеее..." щот на нея беше само едно топче...

Общи условия

Активация на акаунт