💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 173 003
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 165
+1 Joy не са ми симпатични подобни оцеляващи, единствено и само щото някой ги пази

Наслаждавам се на терзанията на Денка. Не ме бийте, но съм садистично настроена. Как се тюхка! Joy

# 166
  • Stockholm
Относно Момчи, мисля че не искаше да губи човек от племето, но беше пределно ясно , че това така или иначе ще се случи. Няма как да продължат 7 на 4. И му беше все тая кой ще победи в двубоя и в двата случая е на печалба. За мен той си заложи на Зори , защото очакваше че тя ще победи и че така ще си спечели храна, а пък продукцията да се оправят как и кой ще местят. Не е негов проблем.Предполагам, че му е минало през главата възможна кражба на капитан, ако Зори победи и така пак щеше да му е разрешен проблема и то по - много по- комфортен за него начин.Момчи е достатъчно интелигентен и на 101% знае , че Марто е връзкарче и е варден. И  обединението предстои всеки момент не му се искаше да направи Мартин още с по- голяма коалиция, а и евентуално да си  сложи още по- голяма мишена от него и неговите хора.
Продължавам да настоявам, че гласува за Зори Т. с ясното съзнание, че няма да се справи на сентенцията. Това аз го знаех, а камо ли той.

# 167
  • София
Преди миг реших да напиша, че според мен не е пропуснал Теди, а са изрязали обръщението към  нея. Както и нейните синхрони, подозирайки, че нещо се е смръцъфръцала с продукцията.. Но сега прочетох, че сестра ѝ се е карала, а тя си тръгна доста рано, поради здравословни причини.
Ама, заради сестра ти, така да те изрежат от обръщенията и всички синхрони? Няма особена логика. А и сестрата на Теодора си тръгна много отдавна, те ако са ядосани на нея, Теди щяха да намерят начин да я сготвят преди много време.
Предполагам, че самата Теди се е скарала с тях накрая и те тогава при монтажите са махнали всичко.

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 21:12 от Светулчица

# 168
Мартин едни и същи хапливи лафове подмянта. Преди на Мастагарков му казваше, че е сам като куче. Сега пък на Рълев му казва, че ще е сам като куче, ако не играе с него.

# 169
  • Някъде там...
Ха, Рълев е готов да жертва Теди...
А Мартин е страшен в интригите и заверите.

# 170
  • София
Преди миг реших да напиша, че според мен не е пропуснал Теди, а са изрязали обръщението към  нея. Както и нейните синхрони, подозирайки, че нещо се е смръцъфръцала с продукцията.. Но сега прочетох, че сестра ѝ се е карала, а тя си тръгна доста рано, поради здравословни причини.
Ама, заради сестра ти, така да те изрежат от обръщанията и всички синхрони? Няма особена логика. А и сестрата на Теодора си тръгна много отдавна, те ако са ядосани на нея,Теди щяха да намерят начин да я сготвят преди много време.
Предполагам, че самата Теди се е скарала с тях накрая и те тогава при монтажите са махнали всичко

А може и да не са разбрали с коя от двете се карат и да са се презастраховали 🤣🤣

# 171
Рълев спести информация на Виолета, май почва да клони към Мартин.
Но и Рълев и Виолета кроят без Теодора, и двамата не ги е грижа за нея

# 172
Те повечето участници така стигнаха до финала. Рълев и Момчи имат доста спечелени битки.
+1 Joy не са ми симпатични подобни оцеляващи, единствено и само щото някой ги пази

Наслаждавам се на терзанията на Денка. Не ме бийте, но съм садистично настроена. Как се тюхка! Joy

# 173
Мартин е добър стратег,чете ги като на книга,спор няма!

# 174
  • София
Тая Виолета как мисли хора, заедно с Мартин за съвършения мозък на някой зъл гений! …. Не мога да се сетя на кого  да го опрелича, дребният ми 😬

# 175
Вили ме кефи как ги нарежда Мартин и Благо. Joy

# 176
  • София
Бахти и лицемерите.
Бяха готови да гласуват срещу Момчил. Сега Момчи това, Момчи онова. Ау, Момчи колко си добър и т.н. и т.н.
Смешници и безгласни букви.

Няма толкова смешно и заухаво племе.

# 177
Всички с комплементи и усмивки номинират Момчил, все едно не го пращат на евентуална елиминация. Включително Дунев все едно ще му сервира пържола, а не елиминация.  Simple Smile

# 178
  • София
Повръща ми се от гласуванията за капитан🤢

# 179
  • София
Виолета хвърли Теодора на вълците.
Рълев и той.

Жалко.

Общи условия

Активация на акаунт