💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 949
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 315
Гадно го мачкат Благо,не мисля че е чак толкова черен и безполезен
изобщо даже е един най-силните.

# 316
  • София
Рълев спести информация на Виолета, май почва да клони към Мартин.
Но и Рълев и Виолета кроят без Теодора, и двамата не ги е грижа за нея

А Теди Тъпото си мисли, че Виолета я пази и се грижи за нея Trollface

# 317
Теди съзнателно е пропусната от продукцията. То това е очеизвадно. До сега не мисля , че е имало играч във втора фаза с толкова малко синхрони, че дори може и въобще от всички фази в цялата история на ИВ да е с най- малко синхрони. То пускането на неин синхрон се равнява на топ новина във всички подкастове го споменават. Туньо дори празнуваше с уиски в един от подкастовете си. Ееее трябва да си абсолютно голям фантазьор за да си мислиш нещо различно от това ,че продукцията не я харесва.

А аз като голям антифен на продукцията съм плътно зад такива играчи. 😁 Давай Теди.

# 318
  • София
Важното е, че по-голямата част от зрителите я харесват и я оцениха достойно. 🙂
И сега какво, майката орлица Оряшкова ще е последната оцеляла амазонка ли?
Искаше ми се да е Теди, но и Оряшкова не е зле.

# 319
  • Някъде там...
Вики и тя се поизгуби напоследък, не й дават много думата.
Гледаме основно Мартин, Виолета, Рълев, Момчил и Дунев.

# 320
Силен е , но е чувствителен и не може да си владее емоциите . Якоо го напрегнаха , и под стрес не може да работи а прави грешка след грешка

# 321
Теди си имаше достатъчно екранно време в последните седмици. Прекалено малко са и повечето време ги дават заедно. И не виждаме нищо от нея освен суфлиране на Виолета и хън-мън в общия хор. Не мисля, че е избухнала с нещо, което продукцията нарочно да не е дала, защото я мрази. И аз така си мислех, докато беше при Амазонките, но сега, при толкова малко хора, се набива на очи. Една бурмичка. Съвестна, старателна, конформистки настроена.
Правя разлика с Виктория. И нея не я дават много, но си личи характер и позиция.

# 322
  • София
Виолета уж щеше да пазеше Теди а сега я прати капитан срещу Момчи ако е елиминация тя пада....
Не гледам епизода, само чета в темата.
Те знаеха ли кой ще е капитан на Старейшините, имаха ли поне някакви предположения?

Марто 100% имаше, но си замълча и се подсмихна.

# 323
  • Другата България
Сгреших за капитанската.
Явно наистина ще е елиминационна, дали заради Теди, която искат да разкарат, дали си е било в сценария - не знам. Но утре ще гледаме преиграваната битка между Алеко и Мирела, голям смях беше. Презаснетата, ако трябва да сме точни. Аз вярвам, че това ще  е последната битка на Теди, за голямо мое съжаление, защото продължавам да я харесвам, но тя не направи нищо, за да се обособи, поне малко. Поредната жертва на Виолета, която отиде пушечно месо.
От промото - аз казах ли ви? Joy За Мартин и Виолета? Откога го говоря това, от ден едно. И отново ще напиша другото - за Рълев. С тези двамата още един формат може да изкара, без да се налага да мисли той лично, само трябва да ги слуша, те мръсната работа я вършат, той си има саби, грошове, добър е на арената, какво повече му трябва на човек?

# 324
  • На Изток от Рая
Теди блестеше докато беше при Амазонките, то повечето бяха тотал щета, но като отиде при Гладиаторите малко взе да притъмнява , а и продукцията като не я показва и съвсем зачезна

# 325
  • При семейството си
Силен е , но е чувствителен и не може да си владее емоциите . Якоо го напрегнаха , и под стрес не може да работи а прави грешка след грешка
Това предаване все пак е Игри на волята.
Готин е Благо, много добър на арената, май не е и лош човек, но още, докато чакаше като кученце връщането нс Мартин…има нещо общо с Дунев, като поведение. Макар вторият да ми е многократно по-нелицеприятен.

# 326
Амиии и аз да съм на мястото на моделчето ми, да си мисля че съм се оттървала от злодеят , а те да ми го натресат само след седмица и на мен ще ми спихне всичко. Голямо прецакване за Мастагара, как да му се играе и да се концентрира като насреща му е самодоволната зла усмивка на връзкарчето.

# 327
Рълев не е нито тип лидер, нито тип организатор, нито тип стратег. Той е индивидуален играч, дори повече от Момчил, защото дори на терен, в общите битки, от немай къде и с нежелание ръководи и напътства. Не е неговото, другите го разочароват, няма търпение да ги чака, да ги мобилизира /нещо, което Момчи обича/. Знае, че трябва да го прави и е съвестен, но дотам. Предпочита той да ги смени ако зависеше от него - един, два, три поста, колкото трябва. Той разчита единствено на себе си. Най-логичното за човек като него е да се прикрепи към коалиция, която да му решава проблемите със социалната игра и той да си се доказва на терен.

# 328
  • София
Старият тандем Теди-Момчил, утре са един с/у друг в неравностойна битка.
Предпочитах да ги гледам в тандема..

# 329
  • София
Имах съвсем различна представа що е то капачка
Простичка представа
Оста z-x.Ох бе Момчиле
На коляното нали?😄😅😀

А можеше просто с езика на жестовете да покаже как се върти капачка и да не се прави на умен 🤣🤣🤣

Веднага ми се яви майката на Шелдън като му обяснява да не показва на другите, че е по-умен от тях. "Защо?" - "Защото ДРАЗНИШ хората!!!" Туй то!

Общи условия

Активация на акаунт