💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 926
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Някой ако иска да го гледа на запис пренасянето на последното кубче…. За мен Мартин ги бута ✌

# 331
  • На Изток от Рая
Merry_An то има ли игра в този формат, която да не е преигравана.. 🙂. Това ми е първи сезон тук, от старите теми само 1-ви сезон съм чела заради "великият" Юлиян и сезона изгледах преди няколко месеца да видя що за чудо е бил. Честно казано не се впечатлих , може би защото го изгледах точно след С4... И се чудя наистина ли е възможно така да се подиграват с участниците и да преиграват игри с цел определен участник да спечели.

# 332
Важното е, че по-голямата част от зрителите я харесват и я оцениха достойно. 🙂
Мислиш ли? До другата седмица ще са я забравили.

# 333
Момчи пак на лесна елиминационна..ще захлеби , може и някой бластер да му дадат. Той явявал ли се е на по-сериозна елиминация срещу някой силен, май само срещу аутсайдери го пускат .
Като си спомня визитките, какви страхотни хора влязоха -обаятелни позитивни ..къде го дянаха това племе, да няма още по-скрит остров и да ги покажат накрая.
От тези тука, на никой не искам да дават наградата, ей тъй да я хвърлят в морето , при рибките

# 334
Теди ще я запомня освен с добрите умения на терен ( изключвам плуването ) , актьорският момент и с най- добрата фраза за мен. : Тоя нервак трябва да го удавите в реката направо.😁 Тя мълчи , мълчи , ама докато не я настъпят. 😜

Оооо и аз няма да я забравя. На мен ми е в топ 10 за жени в ИВ. Дори ме е яд все още , че и сестра и не влезна.

# 335
  • Другата България
Тази специално беше презаснета, с още една, защото “бяха се загубили лентите“.
Това беше официалната версия.
Момчи пак на лесна елиминационна..ще захлеби , може и някой бластер да му дадат. Той явявал ли се е на по-сериозна елиминация срещу някой силен, май само срещу аутсайдери го пускат .
Като си спомня визитките, какви страхотни хора влязоха -обаятелни позитивни ..къде го дянаха това племе, да няма още по-скрит остров и да ги покажат накрая.
От тези тука, на никой не искам да дават наградата, ей тъй да я хвърлят в морето , при рибките

“Пускали го“....
Така де, той е “виновен“, че Вила и Рълев изработиха Теди, кой друг да е? Момчил им подсказа да му изпратят лесен съперник, щото го е страх да се изправи срещу друг. Той само срещу аутсайдери може да играе. Joy
Разбира се, че не се е явявал срещу сериозни съперници, нали го бутат, победител ще го правят, само играчи тип Вики русото момиче и Теодора му изпращат за съперници....

# 336
  • София
Вярно е това, че на Рълев му е трудно да се съобразява със съотборници, избива го на агресия, ако сгрешат. Доколкото помня, на Крум викаше, че ще стане да му вкара един шамар, после джасна буквата, днес се нерви на Мастагарков... В това е голяма разликата с Момчил, който винаги насърчава и подкрепя.

# 337
  • SF
Някой ако иска да го гледа на запис пренасянето на последното кубче…. За мен Мартин ги бута ✌

Мартин ги бута, а казва, че е Мастагарков. А на другите толкова им е акълът!

Мартин се сприятелява с Тета Виолета.
Стискам здраво палци на Мастагарков да издържи физически и психически. Тея двамата физически не могат да го докосна, но ще се постараят да го разклатят психически.

Теодора утре е чао.

# 338
  • При семейството си
Момчил в директна елиминация до момента е отстранил Туньо и русото Вики или бъркам?
Дяволо, помагай.

# 339
Аз наистина не разбирам с какво пък чак толкова ги дразни Благо. Това си е направо психически тормоз, вечно нарочен.
А Мартин след всичката тази помия твърди в сторита, че пак били близки с Благо, но не чак толкова…и всичко си било ок между тях.
Другото, което ми е странно, как юрист и милионер няма да е малко по над нещата . Изключително дребнав и злопаметен.

# 340
  • Другата България
Наистина ли Мартин е саботирал? Признавам си, чак толкова внимателно не гледах.
Ако е така, този ще излезе наистина голяма хиена. Blush

# 341
  • тук и там
Гледам от промото,Денка се обяснява как ако не била играла така,до сега отдавна да била аут.С други думи-стратегия било да е с Марто,нищо че си паснаха като ръка и ръкавичка..После гледам,че Вила и Рълев ще заформят коалиция с другото заразно зло-Мартин..Зачерквам значи и Рълев,до сега ми беше на второ място след Момчил,ама някак очаквам тази игра да се играе поне с малко достойнство.Та явно той ще е следващото разочарование..Аз пък симпатизирах на Теди,но ще е аут.

# 342
Най-богатите хора са най-стиснати, в това число и душевно. Така и Мартин.
А Рълев кой точно отстрани на директна елиминация?
Тук топ терминаторът е Мастагарков - Гатьо, Радо, Румен Радев - всички бяха силни играчи или поне над средното ниво. Другият терминатор е Дунев, но той ги би само заради предимствата, докато Мастагарков нямаше предимство в нито един от случаите.

# 343
  • Берлин
Мастагар милият все е от трън та на глог. Той ще е първият номиниран,мисля. Приемам самодоволството на белозъбеца-вярва си и очевидно знае как да залага. Не проумявам обаче самодоволството на стрина - завяхнала тетка като сушена риба, поведение и изказ на магистралка /то и вид горе-долу/, но самочувствие на умница-хубавица. Много ми е неудобно да я гледам. Искам Мастагар да си тръгне СЛЕД нея.
...
Аз съм от Пловдив. Но такова мье-кане и и-кане не помня. Да, гардИроб и тИлИфон съм чувала често, но имам чувството,че само майни на терена днес.
...
Искам шоуто да върви по-бързо, скучно и предвидимо е от доста време,ама вече...то сЪ нИ траЙ вЪ, заклЯх сЪ

# 344
Обаче Мартин ги върти всички, както си иска. Вили стратега защо прати Теодора на елиминация? Притрябвали им 2та капитански гласа. Елвиса да не би грошове да има или пък да има шанс да играе с Благо? Трябваше да пратят Мастагарков - хем може да отпадне силен играч от Момчил, хем той щеше да иде милия с усмивка, решил че новата му коалиция го приема.

Общи условия

Активация на акаунт