💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 892
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 345
Виолета, Туньо и Ива са на лайф в Инстаграм.

https://instagram.com/violetastaykova?igshid=NzZlODBkYWE4Ng==

# 346
Старейшини в резиденция.           

# 347
  • София
Марто е енергиен вампир Trollface
Виолета също има причина да саботира - да може Денка да не гладува, а да иде на резиденцията. Може и тя да е саботирала и на трасето, обвинявайки Благо, както го бяха подкарали, и след това точно заради щерка си може да не е искала да нареди пъзела.
На Рълев признавам физическите качества и бързината, но не го харесвам. Още по-неприятен ми става след като се е сдушил с оня вампир.
Стискам палци само на Момчил и на Мадагаскарков.

# 348
Тази специално беше презаснета, с още една, защото “бяха се загубили лентите“.
Това беше официалната версия.
Момчи пак на лесна елиминационна..ще захлеби , може и някой бластер да му дадат. Той явявал ли се е на по-сериозна елиминация срещу някой силен, май само срещу аутсайдери го пускат .
Като си спомня визитките, какви страхотни хора влязоха -обаятелни позитивни ..къде го дянаха това племе, да няма още по-скрит остров и да ги покажат накрая.
От тези тука, на никой не искам да дават наградата, ей тъй да я хвърлят в морето , при рибките

“Пускали го“....
Така де, той е “виновен“, че Вила и Рълев изработиха Теди, кой друг да е? Момчил им подсказа да му изпратят лесен съперник, щото го е страх да се изправи срещу друг. Той само срещу аутсайдери може да играе. Joy
Разбира се, че не се е явявал срещу сериозни съперници, нали го бутат, победител ще го правят, само играчи тип Вики русото момиче и Теодора му изпращат за съперници....

Ми естествено , какво трябва да знае Момчи, тези които пишат сценария ,знаят кой срещу кой излиза. Дали битката щеше да е елиминационна , ако бяха избрали Рълев за капитан ))) И защо не информират предварително нас зрителите , в коя седмица ще бъде такава, играчите няма как да разберат . И да , аз гледам нагласено предаване , с безброй доказателства за това. Ти ако гледаш истинско риалити , моля кажи по кой канал да му хвърля едно око))))
И най- вече , чети внимателно (поне щом не гледаш така ) , някъде да съм обвинила Момчи в страх ?? Да смятам , че не го рискуват и го пазят за десерт ))) . И определено не обвинявам нито един от играчите , за това че в даден момент е бил облагодетелстван , защото някой сценарит , така е решил за благото на сеира )))
Ако Момчил изпадне преди финал, губи се целия съспенс  и малцина ще догледат , дори и  нефеновете му.

# 349
  • SF
Много силно стискам палци на Мастагарков и ги отхлабвам за Рълев. Него Тета Виолета ще си го придружи до финала. С Марто под ръчичка, няма нужда от моята подкрепа. И без това ми бяха малко множко фаворитите. Време е и аз да се ориентирам с кого ще играя.
Избирам хубавия, възпитания, предания, добрия и силния. Е, не е самото съвършенство по бели гащи - неуспешен в социалната игра, насметен.
Сам си отиде в Червените - искаха го и тези, и онези и той се присламчи към онези, дето вече ги няма. А Рълев го молеше да играят заедно. Идва ми да му шибна един шамар на този Мастагарков.

# 350
  • София
И три-че-тЕ-ри Simple Smile
ВъртимИ,въртимИ,стъпвамИ катУ котИнца и....пращамИ Момчи капитан Simple Smile
А,и той да реди пъзела,естествено по оста Х-Z.
Червените-няма такова лицемерие.Най-откритият там е Мартин.
Виолета,не знам как се вписваш в това "право куме в очи"след твоето АУУУ,ЦЯЛО ТРАСЕ ПРЕДИМСТВО?!
Големият Победител-язък му за физиката.След  арената все някой му прави крачките.
Ами пак няма да е играч на седмицата-така ми се дава Simple Smile

# 351
А какъв интерес има Мартин да саботира играта за територия ?!

# 352
Положението с Виолета и Мартин е "Крадецът вика дръжте крадеца." Най-големите лицемери не спряха да плюят по Мастагарков какъв лицемер бил. Че Рълев и той с единия крак в тази група. Аз Мастагарков не го намирам за лицемер. Да, мекушав е, опитва да се хареса на всички, леко е досаден на моменти, но не е лицемер. Не виждам кога и с какво "предаде" Мартин. По-скоро Мартин го предаде, защото вече не му беше удобен и реши да си играе с Корделката.

# 353
  • тук и там
Мастагарков няма късмет,горкият..Тъкмо се "намериха" с Крум,и айде-Крум аут и на негово място Мартин.Всъщност той за Вила беше казал,че е "заразно зло",но на него му пасва също,че и по-добре..Но освен ,че сее зло и заразява и околните,превръща всички около него    от любимци на публиката, в някакви низки и грозни хора.Аз поне харесвах и Денка,и Мишо,че и Оряшкова.Харесвам и Рълев.Сега никой от тях не харесвам. Марто е магьосник направо-всеки принц и принцеса,може да превърне в жаба..Сал един Момчил остана ,непокварен от Мартин Зловредния или Вила Злобила в краен случай..

# 354
  • Другата България
Скрит текст:
Тази специално беше презаснета, с още една, защото “бяха се загубили лентите“.
Това беше официалната версия.
Момчи пак на лесна елиминационна..ще захлеби , може и някой бластер да му дадат. Той явявал ли се е на по-сериозна елиминация срещу някой силен, май само срещу аутсайдери го пускат .
Като си спомня визитките, какви страхотни хора влязоха -обаятелни позитивни ..къде го дянаха това племе, да няма още по-скрит остров и да ги покажат накрая.
От тези тука, на никой не искам да дават наградата, ей тъй да я хвърлят в морето , при рибките

“Пускали го“....
Така де, той е “виновен“, че Вила и Рълев изработиха Теди, кой друг да е? Момчил им подсказа да му изпратят лесен съперник, щото го е страх да се изправи срещу друг. Той само срещу аутсайдери може да играе. Joy
Разбира се, че не се е явявал срещу сериозни съперници, нали го бутат, победител ще го правят, само играчи тип Вики русото момиче и Теодора му изпращат за съперници....
Ми естествено , какво трябва да знае Момчи, тези които пишат сценария ,знаят кой срещу кой излиза. Дали битката щеше да е елиминационна , ако бяха избрали Рълев за капитан ))) И защо не информират предварително нас зрителите , в коя седмица ще бъде такава, играчите няма как да разберат . И да , аз гледам нагласено предаване , с безброй доказателства за това. Ти ако гледаш истинско риалити , моля кажи по кой канал да му хвърля едно око))))
И най- вече , чети внимателно (поне щом не гледаш така ) , някъде да съм обвинила Момчи в страх ?? Да смятам , че не го рискуват и го пазят за десерт ))) . И определено не обвинявам нито един от играчите , за това че в даден момент е бил облагодетелстван , защото някой сценарит , така е решил за благото на сеира )))
Ако Момчил изпадне преди финал, губи се целия съспенс  и малцина ще догледат , дори и  нефеновете му.
Ами, нагласено, ти пък! Joy Затова така внимателно НЕ гледам....Joy
Я виж колко истинско е всичко, такова напрежение, до последно не знаеш какво ще се случи!
А сега сериозно - смятам, че целта не е Момчил, а Теди. Така или иначе щяха да я разкарат, сега им идва дюшеш. Писахме защо - заради Веси. Дири и Дени да беше срещу нея, пак вероятно Теди щеше да отпадне. В случая Момчи няма нищо общо.
Но не смятам, че някой го “пази“. Много пъти съм писала - за мен пазят Дунев, ама много го пазят, пазят Вила, Марто, защото им правят сеира и шоуто. Това ги вълнува продуцентите, рейтинг. Надали когато са мислили сценария и монтирали епизодите са очаквали Момчил да е любимец на такава част от зрителите, че чак да го “облагодетелстват“. Което не значи, че и ти не си права, и не казвам, че го е страх - напротив. И знам, че и ти не го мислиш. Но сме на едно мнение, че играчите са просто пионки на таблата на продукцията, и ги местят както им е угодно на тях с цел “пазенето“ на наши хора.
Дори Мастагар го направиха на маймуна заради тях. Дано поне му дадат бронзовия медал, все пак съм заложила на него.

# 355
  • Берлин
Снимки от 12.11.2023- остатъците от шоуто...no comment

# 356
Като гледам промото, май не съм познала, че Вила няма да играе с Мартин. Ех, начи, на боксова круша го обърнаха Мастагарков. Как пък двамата най-зли там се събраха да му се разхождат по главата. Страшно ми е неприятно да го гледам това. А се опита човека да се измъкне, но уви

# 357
  • Някъде там...
Мастагарков му потънаха гемиите, колко кахърно гледа. А след като Мартин явно подсказа, че е склонен да играе с Виолета, направо обречено погледна.
Ако след обединението Дунев, Момчил и Благо играят заедно, горко му на Момчил. Ще трябва да ги кара да наизустяват за кого ще се гласува. Поне кесиите и на тримата са пълни.
От видяното в ИГ, Момчил, Мартин и Рълев са в добри отношения иначе.

# 358
И аз мисля, че Виолета саботира с отказа да реди този толкова лесен и познат за нея пъзел. Да захрани детето малко, че формат трябва да печели. Удобно ще обвинят Благо и за забавянето - той пак ще да е номиниран, но пък си представям злобата, която с кеф ще му изсипят на съвет.

# 359
Аз гледам на запис.
Първото, което искам да отбележа е, “искреното възмущение“ на Виолета за предимството на Дунев.
„Цяла една обиколка???“ УАУ!!!“ Ти да видиш!!! А твоето, Вило, какво беше? Ето това е лицемерие, а не играта на Мартин. Мартин все повече набира симпатии в моите очи, освен прям и “право куме, в очи“, и брилянтен стратегически играч. Май ще захаресам още повече Рълев заради играта му с Мартин.
Мастагара както винаги хлъзгавее, до вчера с Виолета не се понасят, сега готов да се съюзи и с “дявола“, само за да спаси собствената си кожа.
И двамата с Мартин правят едно и също, просто единия те кефи повече от другия.

Относно епизода, моето мнение:
Рълев ще си съсипе образа за една седмица. От човек, който беше достоен и говореше как иска да се изправя срещу силни играчи в трудни битки сега прави точно обратното. Плете си кошницата, за да му е лесно накрая и да остане със слабаците като за десерт. Не си удържа на думата в този аспект и сега за 1 епизод си противоречи, че Мартин нямало как лесно да му се получи и точно с един разговор му се получи.

Напълно целенасочено предават и Теодора. Та, Рълев колкото и да е добър на арената се показа като един сметкаджия, лицемер и предател. Крум беше нападнат, че бил отслабил племето си, но той го направи, за да спаси своите хора. Това за мен е много по-достойно от много """гениалната""" игра на Рълев. Няма нищо гениално в този ход, колкото и да се опитвате да го изкарате като такъв. Теодора не е толкова слаб играч, даже в амазонките беше от най-силните. Виолета в момента е по-слаба от нея. Теодора си я избраха, поради същата причина заради, която постоянно нападат и Мастагарков. Просто са по-тихи и не обичат конфликти, това ги прави слаби в ума на другите и за това си ги избират като лесни мишени. Нищо повече.

Този ход показва страх и нищо повече за мен. Ако Рълев беше мъж на думата си и искаше да се съревновава срещу силни играчи щеше да привлече Мастагарков и да играе с него, а не с Мартин. За мен Рълев се показа като един страхливец днес и това прави Момчил автоматично играч на сезона за мен и то с ОГРОМНА разлика. Дори да не спечели. Лидер, мотиватор, държи си на думата и е добър играч в абсолютно всички аспекти. Много по-ценно от едни 100 бона. Особено в дългосрочен план. Момчил изглежда умно момче и ще се възползва от популярността си.

Общи условия

Активация на акаунт