💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 861
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 645
Много честни били тези игри, само Момчил мами.Цвети, Калоян, Ива, Цецо, Крум какво ли мислят по въпроса? Joy
Време беше интригантите да ударят и Момчил, скоро и Рълев ще погнат.
Дени сега почна да се мазни на Момчил.Joy

# 646
  • Stockholm
Ех, Мастагарков баш ти ли плюеш по Момчил. И ти си с доста къса памет.
не го плюе казва си истината. Без лоши приказки, Момчи ако измисли нещо да си помогне ще си помогне факт няма лошо. Просто каза на Теди да направи същото. Марто и Вили си го плюят.
После им пригласяше.

# 647
  • Някъде там...
Добре де, ако някой елемент може да се мине по начин, който ти помага и това не е изрично забранено, това е измама?! Значи мислещите мамят масово. Виждаме го почти на всяка битка.
Не е съвсем така. Най-малкото в една игра, където държаха нещо, запомних, че Димо на няколко пъти му прави забележка. Той обаче предпочете да се прави на ущипан. А реално докато само си получаваше забележките, вместо да бъде директно дисквалифициран, можеше другите да изпуснат и той да спечели. 

Той явно обича да си мишкува, както и продукцията да намя правила.
Не говоря за нарушаване на точно установени правила. По-горе дадох примери. Досега винаги са насърчавали подобно мислене. Като не им изнася, стана измама.

# 648
Писали сте сигурно - за "оста" XZ -- беше "объркване пред камера".  Имал е предвид въртене около оста Z.  

Но хрумването за пред играчи дето не са на "ти" с геометрията - "въртиш капачка" си е гениално.

Hands V

Искаше да каже, че капачката е в равнината XY  и се върти около оста Z, но в бързината стана оста XZ:)

Истината е, че ние, дето поназнайваме математика изпаднахме в ступор от наличието на такава ос.

# 649
Ама аз като Ви чета май няма трима - четирима в другото племе Мартин. Той и Дунев и Мастагара настрои срещу себе си, а и Вила би трябвало да го е зачеркнала. Момчи също не му е фен. Те почти не останаха , ако и Денка го отсвири жив умрел е. С нея вървят и Мишо и Пенелова, че и Оряшкова.

# 650
  • Другата България
Тази песен за маменето на Момчи, големият интригант ли я запя ? Ако е така те луди ли са да му вярват, този ако ми каже "Добро утро" ще гледам къде е слънцето.🫣 Особено Вила и Мастагара много добре го знаят що за стока е .
Не, Мастагарков подхвана тема като "предупреждение" към Теодора.
Това ми стига.
Оправда очакванията ми. Пълен мишок. Няма нужда да гледам.

Момчи да мишкува? Joy
Ами,..... добре.

# 651
Ами Мишо като "мамеше" на игритата срещу Рълев, Димо нищо не каза? Плюс това всички тези доводи, които Мартин извади, Дени, Румен, малкият Рълев и пр също си помагаха с крака. Димо даде възможност на Вики да си помогне и тя. Всъщност нищо извън правилата той не е направил.
За пръв път гледам ИВ и съм много разочарована... доста обидно от страна на продукцията да си мисли, че капицитета на хората които гледат това предаване е толкова дълбок, че иска само простащините на Мартин и Вили да гледат.... горчив вкус в устата....

# 652
Ужас, хора!!! Страх ме е!! Може ли спойлер на лично кой бие?

# 653
  • SF
Много изкуствено са седнали вътре да клюкарстват Теди.
На снимачния екип му е удобно така. Вкарали са ги вътре и са им казали: Обсъждайте!!!!

# 654
  • софия
Влаго,  Влагооо, пак не си разбрал, мойто момче. Ти обеща да изриеш терена за Момчи. Що риеш дъното?
 Сладури, късно е либе за китка, тоя номер с мамещия Момчил няма как да мине.😀😀😀

# 655
Виолета, пълна селянка и каруцарка.. Направо ме е срам да я слушам.

# 656
  • На Изток от Рая
Сигурна съм, че Теди може да го отвее  Мартин на арената, може да няма неговото дар слово, но физически е в пъти по-добра.
Той да не е чул тя какво каза за него 🙊

# 657
Въй, ся, Тодора да не бие Момчил, за да им натрие носовете с вирнат нос?

# 658
Мартин по-голяма глупост можели ли да каже.Теди ако е била най-слаба  не знам.Да ходи очила да си вземе

# 659
Виолета и Рълев грам не защитиха Теодора пред Мартин.

Общи условия

Активация на акаунт