💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 977
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 705
Племето на Старейшените е пълно с лицемери, които се опитват да си спасят задниците от номинации. Дени и Марто уж се имат извън игрите, така че очаквам тук да е тактика от нея, но не бих се изненадал да е лицемерщина от нейна страна, като се има предвид коя е майка й. Ако толкова искаше да се опази, можеше да се обедини с Дунев и Виктория и да махнат Мартин а не да гласува за него да е капитан и да го бута напред. Още малко ще каже, че нарочно обиждала Благо. Мастагарков пък как може да не каже нито една дума. Всеки го прави на две стотинки, той мълчи. По умния отстъпва, ама чак толкова ли? Да бъде мъж. Марто че е злобен е така, ама Мастагарков трябваше да си покаже характера. Момчил е единствения истински, макар и с прекалено голямо самочувствие, но е нормално с тия победи. Не обърна и веднъж палачинката, а Дунев например, докато беше с Благо в едно племе не смееше да каже нищо, като го нападаха всички и като се махна чак тогава почна да си отваря устата. Същия е и той. Жалко че Момчи не попадна при Гладиаторите. Единственото племе, което беше истинско, макар че и там си имаше коалиции, но поне всичко беше открито и се знаеше, а нямаше такива интриги.

# 706
  • София
Пфууу, посипвам си главата с пепел, че ми е било жал за Мастагара. Малко му беше. Ай дано Мартин го дооправи

# 707
Момчил, Мартин и Виолета имат право да са арогантни в изказванията си. Имат плътност на 2 ет.

# 708
Мишо си е лоялен. Тя е единствената останала от изгубеняци и брат му излезна. На кой да е верен ? Дори съм почти убедена, че ако стигне обединението ще играе с Рълев, защото той първо вече беше в коалиция с него и второ беше гръб на батко му.😉 Само дано Рълев не го прецака заради манипулатора.

# 709
  • SF
Теодора окуражава Момчил. Сякаш иска той да бие. Стана й гадно, че всъщност е пратена на елиминация от своите и й се отигра.
Повече иска да си ходи май.

# 710
  • BG-DE
Тази Теодора откъде е та има толкова силен диалект?

# 711
  • Другата България
Пфууу, посипвам си главата с пепел, че ми е било жал за Мастагара. Малко му беше. Ай дано Мартин го дооправи
Щото не ме слушате.
Blush
Напълно очакван развой.

# 712
Притеснявам се, че Димо ще спука някоя аорта.

# 713
Не мисля, че Теди е толкова слаба, колкото имаше личен интерес Марто да я изкара пред другите. При него твърденията никога не са напълно обективни, а пречупени през конкретен интерес в момента.

# 714
Притеснявам се, че Димо ще спука някоя аорта.
🤣🤣🤣 Ох мойта щеше да се спука от смях.😉😁

# 715
Според мен е добре като Предимство при индивидуална битка да има опция "Да мутна Димо", мен ме дразни от екрана, а какво ли им е на участниците Smiling Imp

# 716
  • SF
Ами добър е Момчил...

# 717
  • Пловдив
Мдам, играе с финес.

# 718
Сит Лъв!

# 719
  • София
Радвам се, че не познах! Но Теди се справи достойно!

Общи условия

Активация на акаунт