💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 811
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 720
Според мен е добре като Предимство при индивидуална битка да има опция "Да мутна Димо", мен ме дразни от екрана, а какво ли им е на участниците Smiling Imp
Момчил е тренират, той изтърпя дудненето на ДуДнев при секундантството, така че Димо не му е проблем.

# 721
Сит лъв!Браво!

# 722
Това крещене на  сит лъв е много криндж . Не ме гонете от темата Trollface

# 723
Теодора изобщо не беше отвяна. Имаше реален шанс. И всъщност беше дори рамо до рамо на пръчките. Не знам защо бяха тия думи от Мартин, че е слаба…

# 724
Абе, ако си беше някой друг имаше шанс Момчил да изгуби тази битка.

# 725
  • Някъде там...
Гледам с малко закъснение. Димо ужасно дразни и днес.
Направи всичко възможно да разконцентрира и извади от равновесие Момчил.

# 726
  • SF
Наистина си мисля, че Теодора предпочете да си ходи вече.
То е ясно, че тя, Тета, Дени, Оряшкова и т.н. са само пълнеж, за да има състезание, и няма да спечелят. По-добре вкъщи сега, отколкото още малко да спи на въшливия матрак на стопанството и пак да си отиде.

# 727
  • София
Аз пък изобщо не си променям подкрепата за Мадагаскаров. Пак се опитва да се впише, да се покаже като полезен за коалицията и да го поискат в нея - с вътрешна информация.
Все пак той единствен обели дума в защита на Теди, даже Виолета много-много не възрази на Мартин. Явно смятат Мимето за по-силна от нея. Rolling Eyes

Теди може всъщност да е доволна, победи я най-силният участник, достойно отпадна.

# 728
Браво и на Теди. Отлично се представи.

# 729
Браво на Теодора.
Достойна игра. Не изглежда особено нещастна, явно й се прибира вече.
Ама Димо ме изнерви като повтори 100 пъти, че тя е аутсайдерът в битката. Тия неща се чуват от играчите и се отразяват малко или много.

# 730
  • Брюксел / София
Цитат на: bat link=topic=1605065.msg47206979#msg47206979 date=1699989560

[/quote
Не , че нещо, твърдо съм че Фифо е по- добър от Момчи ( макар и с пъзелите да не е много ясно), ама и Мани победи Фифо на същата игра.😉😁
Имах предвид не само физически качества, а и като поведение. За мен, фифо се държеше много по-умерено и достойно. Докато Момчил се държи като непобедим, а никой не е такъв. Арогантен е! Хубаво е, човек да има самочувствие, но арогантността е излишна!

# 731
  • Sofia
Верно ли му дадоха 50 гроша?!
Едно кафе по-добре да бяха го черпили...

# 732
Теди игра добре! Аз не бях разбрала, че е останала близначката с детето!
От друга страна, ако Момчил не беше изравнил Фифо, Фифо за чий ще ми се пъне в сезон 6?😂😂😂😂

# 733
Достойно представяне Теди.Жалко че не остана последната останала жена,но не беше интересна за продукцията като Мама Круела и  щерка и .

Много харесвам Момчи,но да бъде сравняван с Филип и дума да не става.Няма други като Фифо и Гого и едва ли скоро ще има.

# 734
Браво и на Теди. Отлично се представи.
+1

Общи условия

Активация на акаунт