💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 890
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 735
С риск да бъда набита, но Момчил май твърде много си е повярвал и показа доста арогантно поведение. Убеден е че той ще е победителя. Добре ще е да внимава

# 736
Една томахОвка да му бяха дали.

# 737
С риск да бъда набита, но Момчил май твърде много си е повярвал и показа доста арогантно поведение. Убеден е че той ще е победителя. Добре ще е да внимава
Ти, пък, един виртуален бой действа мотивирищо😂😂😂

# 738
  • София
Аве, Цезар!!! Поредна победа по пътя към Обединението.

Само се надявам да не го нагласи гадничко продукцията.

# 739
  • София
Чакайте сега… нали е капитанска…. как така само 50 гроша ??????

# 740
Като чуя за топчета и се изприщвам. Първо са ми много безинтересни, второ едно топче предимство реши миналогодишният финал. А бееее гадни са топчетата.😉😁

Браво и на двамата за респекта един към друг.

Успех в животаТеди !!! Аз лично ще те помня като една от най-подготвените жени в сезона и с много добро представяне. И една от малкото останали ,които не са лицемери, интриганти , мрънкачи, скандалджии и лъжци. Много достойно представяне за майка.👍👍👍  Дъщеря ти може да се гордее с теб. Мънинко не ти достигна за топ 8. И аз лично много съжалявам, че много малко от теб успяхме да чуем, благодарение на тъпата продукция.

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 21:56 от Joy 05

# 741
в един момент изтръпнах хах направо си го представих как си тръгва Smiley

# 742
  • Някъде там...
Страхотна Теди! За мен тя не е слаб играч. Достойно представяне.
Добре я сготвиха...

# 743
Чакайте сега… нали е капитанска…. как така само 50 гроша ??????
Още в началото обявиха - обезглавяване на победения капитан и 50 златни гроша. Повечето пъти наградата е била малка, някой да припомни дали и за Алекса важеше. Иначе никой не може да бие Мастагарков с наградата да се самоплени и да спре да бъде капитан.

# 744
Чест му прави на Момчил, че честно и открито си призна, че е спечелил на косъм и за малко Теди да победи. Един арогантен човек не би го направил.

# 745
Теди! За мен беше Жената- изненада и Жената- победител на сезона! Достойно игра!

# 746
  • SF
Аз ще я запомня като жената с най-тежкия диалект, който съм чувала в телевизионно предаване. Не съм права, но сега не ми се обобщава.
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО силен и неприятен за моя слух диалект.
Както и да е. Благодарна съм й, че мълча и не беше много приказлива. Малко синхрони. Понесох я някак.
В началото й бях фен, но след това се обезличи. Особено като се хвана за полата на тета Виолета, и й казах Чао, Теди!

# 747
  • Пловдив
Русата лисичка дали ще се увие около Момчил, след като вече го няма Мартин!? Нано адаптивна е. Браво! С майка ѝ са като Шарапова - Возняцки, в ролята на топките - всички останали.

# 748
Като чуя за топчета и се изприщвам. Първо са ми много безинтересни, второ едно топче предимство реши миналогодишният финал. А бееее гадни са топчетата.😉😁

Браво и на двамата за респекта един към друг.

Успех в животаТеди !!! Аз лично ще те помня като една от подготвените жени в сезона и с много добро представяне. И една от малкото останали ,които не са лицемери, интриганти , мрънкачи, скандалджии и лъжци. Много достойно представяне за майка.👍👍👍  Дъщеря ти може да се гордее с теб.Мънинко не ти достигна за топ 8. И аз лично много съжалявам, че много малко от теб успяхме да чуем, благодарение на тъпата продукция.
Ми водеше се по Мудевица, Вилица и не можа да вземе думата! Дано научи дъщеря си да се заявява, а не да приглася!

# 749
  • SF
То с това се раждаш, не се учи.
И Мастагарков ме ядосва с дефицити, но... поне е хубав и силен играч! Simple Smile
И не е арогантен, заради което го харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт