💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 756
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 155
И сега най-вероятно ще номинирВат,  Благо. Нищо ,че им спечели най-много точки. Чудно
Ще го пратят да трупа самочувствие. Joy

# 1 156
  • На Изток от Рая
Мале, Мишо ги на чупи всичките и с/Рълев се видя, че беше нарочно. И сега от племето на развалините само Благо е здрав и него ще пратят. Абе... Болен здрав носи е работата

# 1 157
Страшна игра. От такова море изпитвам страх. Браво на всички влезли във водата. Тая вечер всички плуващи ми харесаха, раздадоха се .

# 1 158
В началото на епизода Рълев беше с рана на носа, а излъчваха уж преди битката. На битка дойде без рана. Странна работа.

# 1 159
  • Варна
Кой каза нещо за интрига, че не ми се връща

# 1 160
На повторението си дадоха, че Мишо на два пъти удари Рълев буквално през лицето. И то знаейки че точката му е сигурна.

# 1 161
  • София
Не мисля, че нарочно някой е удрял другиго. Който знае - знае (тук): водната топка е по-груб спорт и от футбола.
Излишни са повече обяснения. А и това е игра за 100К, в която - освен съперниците ти - не знаеш продукцията с кого/докога/срещу кого "играе"...
ПС. Но в това море не трябваше да я провеждат тази "игра".

# 1 162
Мишо и при двете битки удари съперниците си. Не могло да се избегне по неговите думи. Е, ми другите играчи как избегнаха удари по противниците си, а само Мишо не можа!?

# 1 163
  • София
В началото на епизода Рълев беше с рана на носа, а излъчваха уж преди битката. На битка дойде без рана. Странна работа.
Преиграват се сцените на локациите.

# 1 164
Какво каза Рълев? "Мишо не е такъв за какъвто го мислиш. И аз имах едно мнение за него, докато беше при нас. Но после, откакто мина в другото племе ...."? Това сега защита ли беше или нападение?

# 1 165
  • Другата България
Мишо не го направи нарочно, и поведението на Рълев в случая беше много достойно.

Защо натякват постоянно за тези 25 победи на Момчил? Не вярвам да е без нищо, аз ли съм предубедена повече, ама....не им вярвам.

# 1 166
Да бяха донесли  поне едни пуканки за Оряшкова.  Пак беше публика днес 🧍🏻‍♀️

# 1 167
  • На Изток от Рая
Миме, спри да се подмазваш, че отърва кожата днес без пръста да си мръднеш

# 1 168
Нищо странно няма... толкова си могат от продукцията - с коса/ без коса, с мустак /без мустак, със знаме... пленено обаче, с рана/ без рана. 🤣🤣🤣

# 1 169
Момчил - старейшините били сърцати и се раздавали и другите припяват.

Само дето Рълев де факто беше извън играта в тази битка.

Общи условия

Активация на акаунт