Гледай сега, лято!
, ако имат избор, участниците биха добутали до финала всякакви Николчета, руси Викита, Ситнилски, Вальо, контузени, но добрички, притеснителни, грижовни приятелчета... Не им трябват Мастагарков, Момчил, Мартин и други устати участници, които да ги номинират всеки път. Просто с по-слаби състезатели няма как да се печелят нито игрите за територия, нито игрите за номинации.
Оряшкова все още е в играта, защото извади късмет. След като се разпадна старото й изнемощяло вяло племе, главатарят на новото племе, Мартин, подкрепян от Дени, Вики, Мишо, а даже и Дунев!!!, се концентрира върху Мастагарков. И Мимето остана в миманса.
След Мастагарков беше Дунев. И Мимето пак в миманса. Забравих, че я има въобще там. Тя нито опонира, нито разговаря, нито подкрепя... Питат я какво мисли за съвета довечера - нищо не мисли. Смята ли, че трябва да пратят Мастагарков - смята. Дунев заслужава ли номинация - заслужава. Ако пратят Момчил на капитанска, ще се върне ли - ще се върне. Ми, ми, мда.... - това съм чула от нея.
И в този сезон, и в други сезони, много силни играчи отпадат преди други, които са пълнеж, но такъв е форматът.
Мартин, който се беше фокусирал върху 1. Мастагарков и 2. Дунев вече не е там, И НЕ Я ПАЗИ, както тя сама се чувстваше - пазена от Мартин, който е там, за да пази дамите, - и ето, че вече я спрягаме за потенциална номинирана, ако довечера случайно вземат, че загубят Сините.
Ако Сините не загубят номинационната, тя пак няма да е сред застрашените номинирани, а не че много ще се е раздала и успяла. Просто така се случва при нея.
От всички, които в момента са в играта, тя е най-слабият и ненужен участник.
Кадрите от вчера с нея - интересува я единствено кой ще продължи да я пази и ще говори ли Денката с Мишето, за да бъде пазена. Денката поговори с Мишето и й предстои да й предаде лошата новина.