💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 761
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 380
  • SF
Което не я прави успешна участничка, а добутана участничка. Безопасна игла.
Гледай сега, лято! Simple Smile, ако имат избор, участниците биха добутали до финала всякакви Николчета, руси Викита, Ситнилски, Вальо, контузени, но добрички, притеснителни, грижовни приятелчета... Не им трябват Мастагарков, Момчил, Мартин и други устати участници, които да ги номинират всеки път.
Просто с по-слаби състезатели няма как да се печелят нито игрите за територия, нито игрите за номинации.
Оряшкова все още е в играта, защото извади късмет. След като се разпадна старото й изнемощяло вяло племе, главатарят на новото племе, Мартин, подкрепян от Дени, Вики, Мишо, а даже и Дунев!!!, се концентрира върху Мастагарков. И Мимето остана в миманса.
След Мастагарков беше Дунев. И Мимето пак в миманса. Забравих, че я има въобще там. Тя нито опонира, нито разговаря, нито подкрепя... Питат я какво мисли за съвета довечера - нищо не мисли. Смята ли, че трябва да пратят Мастагарков - смята.  Дунев заслужава ли номинация - заслужава. Ако пратят Момчил на капитанска, ще се върне ли - ще се върне. Ми, ми, мда.... - това съм чула от нея.
И в този сезон, и в други сезони, много силни играчи отпадат преди други, които са пълнеж, но такъв е форматът.
Мартин, който се беше фокусирал върху 1. Мастагарков и 2. Дунев вече не е там, И НЕ Я ПАЗИ, както тя сама се чувстваше - пазена от Мартин, който е там, за да пази дамите, - и ето, че вече я спрягаме за потенциална номинирана, ако довечера случайно вземат, че загубят Сините.
Ако Сините не загубят номинационната, тя пак няма да е сред застрашените номинирани, а не че много ще се е раздала и успяла. Просто така се случва при нея.
От всички, които в момента са в играта, тя е най-слабият и ненужен участник.
Кадрите от вчера с нея - интересува я единствено кой ще продължи да я пази и ще говори ли Денката с Мишето, за да бъде пазена. Денката поговори с Мишето и й предстои да й предаде лошата новина.

# 1 381
Колкото и да е  "гениална " стратегическата игра на Марто, на този етап, основните му врагове , са си все още в играта , при това в по-добри позиции. Това което успя, да  направи е - да ги обиди нарани, все неща за които не се иска много акъл...ама найсе , щом сте рекнали велик е нашия войник . Момчи казал - въх едва не ме биха и Марто и Теди. Ама на право на косъм ...завиждам на тез коси с такъв косъм .Явно са му скръцнали , да обере малко перченето.

# 1 382
Пресилено ми е използването на " трепе"

# 1 383
Аз и не вярвам как току така се присеща Мартин как Момчил мамел в игрите и се натъртва върху темата няколко епизода поред. Всичко е по сценарий. Неслучайно Момчил го прецакват с наградите вече седмици. Няма шанс за победител за жалост, мисля още откакто им опонира интелигентно няколко пъти и не поддава на манипулации. Мартин го уважава и затова хем им играе по свирката, хем гледа да се изказва с хвалби за Момчил.

В тази връзка, забелязвам че Момчил и Мартин разменят доста хвалби един за друг по синхроните. Снощи след двубоя им, се запрегръщаха в морето. Момчил и с Мастагарков сподели една прегръдка.

# 1 384
"Мачкай" ме дразни много. Изключително неспортменско и комплексарско ми звучи. Странно, че в "ще ги смачкам" не улавям този кофти нюанс. Колко много прави една буквичка!

Ма как няма да си я уважават Старейшините Мимето? Мила, добричка и много удобна за противник в двубой за останалите комплексни играчи.

# 1 385
Ако се споменават добутвани участници то трима вече са взели медалите на стълбицата. За мен Дунев си отпадна от Калоян, Вила от Цвети , а Мартин още в третата седмица. Така, че всички други останали реално са си в топ 8 ,а  как са стигнали до там не е важно на фона на тези които не трябваше вече да са в играта, единствено за Вила мога да направя компромис в убежденията си, защото беше номинирана уж наказателно, но като знам че целта беше да я угоят с грошове и бързо изтривам тази мисъл.

# 1 386
Рълев определено си е контузен. Даде си малко зор в плуването  на първата битка, за да докопа пояса, и ей му физиономията (явно болката е режеща):

# 1 387
  • София
Сметнахме сега нещо интересно: от началото на фаза 2 до сега, промото за довечера ще бъде пето или шесто в което се чува Вили как казва "Добре ли си?"

# 1 388
  • SF
Тези ще ми утрепят Мастагарков довечера. В промото миличкият ми пада по лице.
Нарочно ли искат да е контузен и да отпадне по медицински причини???

# 1 389
Довечера определено ми е една от най- досадните игри. И предни години едвам я гледах. Естествено , че точно нея ще оставят за да гледаме доктор на терен. То освен скандали и контузии друго не им остана.  Единствено любопитството ще ме накара да гледам да видя как червени ще победят, като са само четирима и значително по- дълги от другият отбор. А победата им е почти сигурна , няма как Мартин да е оставен с празен джоб във финалната седмица, а и лесен противник трябва да му се подбере. Не случайно дадоха разсъжденията на Дунев и Мишо кои ще са номинирани от сини. Оряшкова почти сигурно ще е аут в петък, не мисля че Мартин може да победи който и да е друг в елиминация, освен Вила разбира се.

# 1 390
  • Някъде там...
Доста се поздравяваха участниците и от двата отбора след двубоите вчера. Но вместо да наблегнат на това, от продукцията наблегнаха на това колко злобни са сините към горките контузени червени и как мамел Момчил.
Чухме и Момчил да пита Рълев как е снощи. Пак той поздрави с усмивка и Виолета. Общо взето и двата отбора поздравяваха и своите, и чуждите играчи.
И едно стори на Никол, което е предизвикало няколко жълти статии. Рълев и Денислава:

# 1 391
Вчера Теодора беше включена дистанционно в "На кафе" и макар да не каза нищо кой знае какво интересно ( то и въпросите бяха твърде общи и банални ) беше доста по-отпусната и изказът й вървеше леко.

Мисля си, че това сковано поведение,което видяхме в шоуто се дължи точно на преиграването на разговорите, за да се заснемат от екипа и после излъчат, понеже не е натурално, а малко насила, а на нея (както и много други хора, по принцип) не им идва да се държат естествено в такива моменти.

# 1 392
  • SF
Те не са насила, а са част от участието на играчите. Нямат 24-часово заснемане и събитията трябва да се възпроизвеждат. Всички са притеснени и изкуствени и се опитват да си спомнят какво е било и какво са си казали зад камера,  за да може да бъде заснето. Даже се учудвам колко добре им се получава понякога. С времето свикват.
Също синхроните са проблем. След изиграна битка, трябва да пресъздадат какво са мислили по време на битката.

# 1 393
кой знае още колко договорки има, дето участниците не са споделили на операторите, че са направили

Последна редакция: пт, 17 ное 2023, 02:11 от cool_style

# 1 394
за мен Теодора е най-красивата жена тази година. Просто прилича на порцеланова кукличка, толкова е нежна и ефирна. Никаква Мудева или Ива не могат да и стъпнат на малкия пръст, а и тяло има.
Малко мъже биха споделили подобно мнение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт