💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 733
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 365
Аз не вярвам подхвърлянето за "нечестната" игра на Момчил да има някакви страшни последици за него или племето. Маменето се прави с цел да не те хванат, това което показват при Момчил се коментира още откакто се случи. Не се е скрил, не е излъгал. Помага си с крак на въртележката пред очите на всички, да са му направили забележка. А за хващането на ръкохватката с две ръце е просто инстинктивно и там трябваше да го отстранят, не Димо да измисля правила в движение и да разрешава на Вики и тя да си наместила един път хвата.
И аз не вярвам. Може би целят по имиджа му на Момчил Перфектний и ще го поизцапат малко, но само толкова. Няма да му вземат със задна дата победите, спокойно, фенове.

Да, като кукличка е в лице Теодора; с естествена хубост, която ще има винаги, не само докато е млада. Обръщенията ѝ към съплеменниците във видеото бяха много точни и хубави. Трябва да се гордее с представянето си в Игрите, макар да можеше повече.

# 1 366
Може да съм станала много параноично-конспиративна.. но от къде е това усещане, че от Мудева насам, някой им помага с речите . Аз такива речи, не съм чувала в ни един сезон ..даже Радо

# 1 367
Каквито и кофти парчета да са Вилката и Мартин, не можем да си кривим душата и да отричаме, че двамата вкараха играта в друга орбита. Сигурен съм, че Неделчо е изпаднал в екстаз след снощния Съвет. Както и сам той го каза в последния Надкаст, тяхното е еманация на социалната игра такава, каквато трябва да бъде. Лично аз изгледах разговора на масата поне 3 пъти и се изкефих максимално. Това искам да гледам - интелигентно, аргументирано и открито обсъждане на играта, гарнирано с умерено количество пиперлив хумор, а не "стратегическо" скатаване, "достойно" мънкяне, дивашки крясъци и махленски обиди.

# 1 368
  • София
Относно първоначалното редене на племената - мисля, че Дидо беше споменал, че първоначално е трябвало Васил да си е при Старейшини, а Момчил при изгубени, но Васил се контузва в началото и заради това го пускат на камънака. При всички положения докато Румен и Мудева можеха да минат тънкана, смяната на братя Василеви и кубчето няма как да не са оставили лош вкус в устата на много участници.
Привет, точно това не съм казвал. Дори и не бях разбрал тогава че Васко се е контузил на първата битка (когато бяха по 6 в отбор).
Това което знаех е следното: още от кастингите е било ясно, че Момчи може да реди кубчето на Рубик (най-вероятно сам си им го е казал). И на базата на това, за да се гарантира победителите от битката между двойките (това разбира се е само една "конспирация" Joy ), рано-рано е решено да дадат това кубче (в много паянтово изпълнение смея да кажа) и да разменят по-малкия брат да отиде при по-старите (със сигурност не е бил нещо решено в последния момент - той Васко се е контузил на предния ден, няма как толкова бързо да реагиран и да намерят 2 кубчета за толкова бързо. Те едни парцаливи екипи ги чакахме 2 месеца да ги ушият и доставят, та това ли). Разбира се за това конкретно продукцията не държи никаква сметка на Момчи (все пак е било нейна идея), но някак си останалите участници го разбират и по-умните от тях са събрали две и две и са  го приели за "нечестно". И Момчи е нарочен от Вили още от ден едно, а Васко от Дени и другите. Така и не стана ясно какво точно са направили, и една от конспиративните теории е че от това кубче тръгва всичко като отношение на останалите (повечето) от участниците.
П.С Мудева и Румен Радев също са разменени именно заради това да я пратят при амазонките (а Румен да бъде попълнение за там), а също така и защото са преценили редакторите че Румен имал по-голям шанс да влезе като спечели битка (е не се случи точно така и трябваше да го вкарват по втория начин, но това също е минало и заровено)

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 11:43 от dido2k

# 1 369
Обърквация тотална! Да бяха подбрали нещо което само Васил може да направи и да не ги разменят. Но ако някой пък си мисли (примерно Румен Smiley), че Момчил няма да се измъкне от камънака първи или втори и му е объркал играта...след видяното по-добре да мълчи. Smiley Поне Момчил нямаше да си прецака коляното от бързане да скача.
Много ако, ако...Аз още мисля, че не очакваха номинация на Мартин в ранен етап. И там номинационната игра беше избрана да се спечели от Цвети като единствена жена, а последен с голям крак и труден баланс да е Дани и да отпадне. Евентуално Васко като контузен също да е последен. Така Мартин оставайки втори или трети да има един от двамата за съперници. Васко заради контузията щеше да се откаже (както и се случи с Цвети), а Даниел също щеше да го победи заради плуването което включваше битката. Но Даниел ги изненада завършвайки първи и за Мартин промениха правилата, за да не губят потенциалната интрига и скандали които е обещал да прави.

Така, че плановете никога не могат да бъдат съвършени, обрати и изненади ще има, но тази година кризисния щаб е реагирал още след старта и стана голямо мазало.

# 1 370
При Гала чудна "игра" разиграха, тип някаква викторина, в която не се чуха гласчетата на Калоян и Георги. Само Гала и Патрашкова приказват.. и останалите от панела, не усетихме, че има гости. А разоворът с тях преди да прекъснат за реклами беше 5 мин.

# 1 371
  • София
По-добре щеше да му е на Момчил при отлъчените. Жалко

# 1 372
  • София
Като успеваемост и резултати най-добрата социална игра за мен е на Оряшкова. Всички много я обичат, Мименце, това-онова, уважават я, не я номинират и не е ходила на елиминации. В игрите много ѝ съчувстват, когато се затрудни, и е голяма радост, като се справи. По принцип се стараят и да не участва много-много.
И ей тъй нА, без да блести с кой знае каква комплексност, ще влезе в топ 8.

# 1 373
Много слабо представяне на Мишо и то на водна битка! Очаквах да ги изяде с парцалите, а даже го биха.. Неговите победи пък бяха спорни, а когато се жалкваше на сините, те го превъзнасяха без да знаят всъщност какво точно е станало.. Слаб играч е, нищо съществено не видях дотук да е направил и щом на водна битка го отнесоха като куцо пиле домат..мачът е свирен..А имах големи очаквания към него..пфу..
Единствено Благо го победи. Но Мастагара победи и Момчил.  Така, че за мен не беше чак толкова лошо представянето. Да , може да е бил по-агресивен от необходимото, но дори и да не беше цапардосал Мартин и Рълев пак щеше да ги победи със сигурност. 
Мое мнение, не ангажирам никого

# 1 374
Аз и не вярвам как току така се присеща Мартин как Момчил мамел в игрите и се натъртва върху темата няколко епизода поред. Всичко е по сценарий. Неслучайно Момчил го прецакват с наградите вече седмици. Няма шанс за победител за жалост, мисля още откакто им опонира интелигентно няколко пъти и не поддава на манипулации. Мартин го уважава и затова хем им играе по свирката, хем гледа да се изказва с хвалби за Момчил.

# 1 375

Аз все още не знам откъде тръгна,че той бил най-добрият плувец в този сезон? Не мисля че имаше възможност да го покаже, нямаше толкова битки в морето или единоборства срещу други плувци, та да се вадят такива заключения.

Всички плувци този сезон са състезатели от една възрастова група и от едни и същи среди(минус Момчил и Васил, но те пък са от на Фифо кръга и отдавна не се занимават с това основно), заедно с Жоро от миналата година. Самите те, помежду си, са абсолютно съгласни, че Радо е най-добрият плувец сред тях. Той е и единственият активен и титолуван сред тях.

Привет, точно това не съм казвал. Дори и не бях разбрал тогава че Васко се е контузил на първата битка (когато бяха по 6 в отбор).

Съжалявам за неправилното цитиране. Беше ми останал спомен още когато се говореше с кодови имена за контузен брат още на първата битка, който проваля плановете на продукцията. Или не съм разбрала, или съм ги омешала.

# 1 376
Страхотна битка между Мартин и Дунев - първо подминаха синия стълб, след това подминаха червения.

Жалко, че именно в тази игра го няма Радо.

Радо няма шанс на тази игра, особено срещу Момчил и Мишо, направо го мятат на гръб барабар с пояса и си го носят до стълба.

Аз все още не знам откъде тръгна,че той бил най-добрият плувец в този сезон? Не мисля че имаше възможност да го покаже, нямаше толкова битки в морето или единоборства срещу други плувци, та да се вадят такива заключения.

Рекордът му, постиженията и успехите извън шоуто не ги коментирам, камо ли да ги поставяме под въпрос, но лично на мен в играта не ми прави впечатление като цяло с представянето.

До другия сезон няма и да го помня, просто си остана сянката на Рълев, която по детински се инатеше и тропаше с краче.

В точно тази битка силен би бил един ватерполист, но не и чист плувец, който ако спре да плува не може да стои дълго на крачна и да използва ръцете си за друго, освен за чисто плуване.

# 1 377
  • При семейството си
Изгледах епизода.
Определено това е епизода на Благо.
Първо страхотен на битките.
Второ за номинацията на Мартин. Каквото и да говори последният за него, да, не ни било много достойно да излезе срещу 50 годишна жена и да спасява точно неговия з@дник.
В тази връзка, ако сините по някаква случайност (предвид физическото състояние на Гладиаторите), отидат на съвет, другият голям мъжага Дунев, гледам няма никакъв проблем да прати жена срещу него. Защо само Благо да си решава проблемите с Мартин на елиминационна битка, пък ти да живееш “втори живот”. Личи си колко го харесвам Дунев.
Евала на Мартин, че му грабна пояса в битката. Изобщо, не мога да отрека, много добро представяне за Мартин и трите пъти.
Ако червените са пак на съвет, определено ще стискам палци за Благо.
Мишо точно си ги ошамари с ръкавиците, Момчил, без да иска, доста лошо извъртя ръката на Мартин. Изобщо Гладиаторите, с изключение на Благо, са доста контузени. От промото, дано да не се доконтузят съвсем - Благо пада, Мартин го удря май кокилата/стълба, Рълев, като нищо съвсем да се разтегне.

# 1 378
  • софия
В спойлерите дойде потребител, който обясни, че Васил се е контузил още на първата игра, преди да разделят двойките. Трябва да я върна и да видя, но общо взето, това, което каза е, че в играта за да хване Момчи при падане нещо е направил и не е бил във форма. От там и бързата смяна на братята. Васил при изгубеняците,  а Момчи при старейшините.
 Предполагам Васко е имал време на плажа да се позакрепи и после след седмици си спечели място в племето, но малко след това пак се претрепа и беше до там.
 Та нищо чудно, като съберем информацията от тук и там, че нещата се наместват логично.

# 1 379
Много слабо представяне на Мишо и то на водна битка! Очаквах да ги изяде с парцалите, а даже го биха.. Неговите победи пък бяха спорни, а когато се жалкваше на сините, те го превъзнасяха без да знаят всъщност какво точно е станало.. Слаб играч е, нищо съществено не видях дотук да е направил и щом на водна битка го отнесоха като куцо пиле домат..мачът е свирен..А имах големи очаквания към него..пфу..
Единствено Благо го победи. Но Мастагара победи и Момчил.  Така, че за мен не беше чак толкова лошо представянето. Да , може да е бил по-агресивен от необходимото, но дори и да не беше цапардосал Мартин и Рълев пак щеше да ги победи със сигурност.
Мое мнение, не ангажирам никого

И двамата точно това казаха, че точката си е негова, защото е в пъти по-добър, нямаше нужда и да ги трепе.
Мишо на 17 е приключил с плуването и се е ориентирал към бокса. Това споделиха Жорката и Виктор при Чакалчето. И там правиха някакви опити за сравнения на плувците от тази възраст, май с най-добри показатели е точно този Виктор. Поне в стила си, докалкото помня, и титли имаше момчето. Чакалов го пита, какво не му е стигнало да го вземат в сезон 5, а той с чувство за хумор отговаря: "Майка, брат, сестра..."Smiley

Общи условия

Активация на акаунт