💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 746
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 395
  • София
Довечера, ако паднат сините съм почти сигурна, че ще номинират Оряшкова или Вики. Мартин има шанс да победи и двете, все пак не е да не може нищо и да не се е справял в игри. Лошото е, че тази година битката за елиминации е правена основно за съботните претенденти и съответно подозирам много "искам наказание" в петък.

Иначе стискам палци Рълев бързо да се оправи. За Момчил пък ми се иска да престанат да повтарят от продукцията как е мамил. Участниците - да си говорят колкото искат, имат си право на мнение, дори и да е невярно, но от продукцията е жалко и смешно да го правят. Като е мамил - да са обърнали внимание на момента и да го наказват, а не след 5 седмици да се сещат за това.

# 1 396
Да,в деня на елиминационната битка Теди показа, че не е толкова скована в синхроните, после и в обръщението от лаптопа прояви доста добра преценка за ситуцията в племето. Това, че не е могла да се отпусне при преиграването показва, че трудно се адаптира.

Esmee, не се притеснявай за диалекта – като дойде да живее в София ще го оправи.

# 1 397
Теодора има акцент, но не говори на диалект.

# 1 398
  • SF
Притеснена ли изглеждам? Диалектът й вече не е мой проблем. До дни ще съм я забравила, зависи още колко време ще бъде популярна в темата и колко дълго ще ме успокоявате за диалекта й. Просто имаше голямо разминаване с външния й вид.

# 1 399
На тази толкова тиражирана снимка на Рълев и Дени в колата за мен са "лакът в лакът" и няма нищо интимно.

# 1 400
Тези ще ми утрепят Мастагарков довечера. В промото миличкият ми пада по лице.
Нарочно ли искат да е контузен и да отпадне по медицински причини???

Брей, ще съсипят кариерата на моделчето на Джой 05, мръсниците Grinning

# 1 401
  • SF
По-важно е да не го контузят преди елиминационната му битка.
Не искам такъв силен играч да отпада по медицински причини.

# 1 402
  • Sunshine state
Значи да дам моите 2 цента относно епизода вчера - едно умно нещо да направи Благо и да не си изхарчи парите за тоя интригант Мартин.Голяма грешка щеше да направи.
Много ми се иска Денислава да е номинирана от сините, но не вярвам да паднат и  ще гледаме Мастагарков срещу Мартин, както ни подготвяха. За съжаление очаквам някакъв другарски съд да организират на Момчил - прекалено много го хапят ни в клин, ни в ръкав.

# 1 403
  • BG-DE
Теодора има акцент, но не говори на диалект.
Тя не е чужденка, че да има акцент 😊 нейното си е диалект, много силен и дразнещ, дори си мисля, че може и заради това толкова малко синхрони с нея да пускаха 😊 Гледах й вчерашното интервю при Гала и същата работа мрън-мрън и нищо съществено.

# 1 404
  • SF
Другарски съд от племето ли? Не, не очаквам. Мисля, че го боготворят.
И да загубят, точно Денислава няма да бъде пратена на елиминационна битка.
Аз очаквам Мастагарков срещу Мартин. За съжаление.

# 1 405
А аз очаквам Мартин срещу Вики или Оряшкова, за да може да продължи да ни дразни.

# 1 406
Браво на Продукцията. Не успя да удави никого. Да видим тази вечер кой ще е пребит.
Мастагарков не го номинираха, за да не трупа грошове.
От друга страна, Мартин трябва да захлеби. Освен с грошове, да му дадат секира, чук, гердан и нещо ново.
За Момчил - селски събор.
Толкова за сезон 5.

# 1 407
Страхотна битка между Мартин и Дунев - първо подминаха синия стълб, след това подминаха червения.

Жалко, че именно в тази игра го няма Радо.

Радо няма шанс на тази игра, особено срещу Момчил и Мишо, направо го мятат на гръб барабар с пояса и си го носят до стълба.

Аз все още не знам откъде тръгна,че той бил най-добрият плувец в този сезон? Не мисля че имаше възможност да го покаже, нямаше толкова битки в морето или единоборства срещу други плувци, та да се вадят такива заключения.

Рекордът му, постиженията и успехите извън шоуто не ги коментирам, камо ли да ги поставяме под въпрос, но лично на мен в играта не ми прави впечатление като цяло с представянето.

До другия сезон няма и да го помня, просто си остана сянката на Рълев, която по детински се инатеше и тропаше с краче.
Жорката на няколко пъти каза,че плуват еднакви дисциплини,но на Радо времената са по-добри.Също така отбеляза,че Радо не се напъва да плува на макс в игрите,а Жоро дори,когато си е казвал миналия сезон,че няма да се максва,като го удари адреналина на арената всеки път плуваше като за последно и заради това изглеждаше толкова зрелищно плуването му за зрителя,но съотборниците му са се шегували с него за техниката,която използва.

# 1 408
Ако отидат Мартин и МАстагарков на елиминации, много ми е интересно кои ще са им съюзниците за предимство, как ще разделят Рълев, защото е ясно, че на Виолета не може грам да се разчита  LaughingLaughingLaughingLaughing

# 1 409
Айде за разнообразие да няма съюзници този път. Wink Кой, каквото сам си изкове.

Общи условия

Активация на акаунт