💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 174 350
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 950
Момчил наистина се държи много арогантно на моменти и преиграва
Макар, че нито Мартин, нито Оряшкова заслужават предимство

# 1 951
  • София
Този Момчил много сериозно се е взел.
Това вече трудно се издържа...

Леле ако го хване Фифо, майкооо
Дано някой ден се срещнат на тежка, многокомпонентна победа с много плуване, халки, тичане, тежести, абе брутална мъжка битка.
Може и с Гого или Жоро.

То бива фукня, фукня, ама това неговото минава всякакви граници.

# 1 952
Добре де, не ме гони параноя, харесвам Момчи, но тази игра чисто физиологично беше в полза на Момчи, с коса и плосък череп ...

# 1 953
  • Sofia
И аз искам да му направя подарък на Момчил за рд Grinning 
Ама нещо да се мамим ще ми е най-приятно и интересно.

Яд ме е, че не стана готино състезание с Рълев и Момчи. Рълев се разсея за момент и това си беше..

# 1 954
  • София
Ох, тоя Момчил! Искал да стърчат там, докато получат трайни физически увреждания! Laughing

Рълев - Колко ме е яд! Мартин - Спокойно, и мен ме е яд! Grinning

Дунев ме стъписва с тия реакции. Още малко ще се затъркаля по земята във възторг.

# 1 955
Тетка Марта се у..Ра!
Сега Момчил трябва да внимава и как гледа.Егаси!

# 1 956
Браво на Момчил! Поредно спечелено предимство!

# 1 957
Мале, Дунката как скача!

# 1 958
Ауууу възхвала на Момчил
Тия крясъци и мен започват да ме дразнят
Мисля, че на Рълев лоша шега му изигра разперването на ръцете. В един момент нещо ги размърда и до там

# 1 959
От коментарите тука разбирам, че Момчил няма право да изразява емоции.. Ама никакви. Няма право да се радва, че е с най-много победи от всички участници и всички сезони... Неее, той няма право да има самочувствие.

Продукцията снощи добре го очерни! Браво!

# 1 960
За мен всичко беше проектирано в полза на Рълев, само че той се издъни и то почти моментално. Даже и Мартин го призна.
Мартинчо вече изобщо не му държат нервичките.
Спрямо Момчил им се получи обаче....разбалансираха го емоционално...
Не ги е срам Мима и Вика...залагат на него ама не е честен иначе. Че и Мима с какъв лозунг влезе- лицемерно много!
Пък Рълев....не страда толкова за ,,брат" си, колкото сега

# 1 961
Мале, Оряшкова малко като Боби Михайлов. От висок морал не иска да си ходи и взе Момчи  Joy
Рълев май нарочно подхлъзна Мартин

# 1 962
От коментарите тука разбирам, че Момчил няма право да изразява емоции.. Ама никакви. Няма право да се радва, че е с най-много победи от всички участници и всички сезони... Неее, той няма право да има самочувствие.

Продукцията снощи добре го очерни! Браво!

Има право! Защо да няма. Просто да си отстоява позицията като му зададат въпрос след това.
С това увъртане прилича на 12-годишен.

# 1 963
  • Другата България
Аз пък го разбирам.
Много добре го разбирам.
Странен е, наистина интроверт, особняк, но пък самочувствието му е с покритие. И то доста голямо покритие.
Специално за тазвечершното поведение аз лично обвинявам изцяло продукцията, опитаха се да го смачкат, да омаловажат победите му, да го накарат да си изпусне нервите - не успяха. Това за мен е неговия начин да изрази емоциите си, негативни, определено негативни - така ги изразява, не блъска, не псува, не ругае.
Наистина такъв участник не е имало досега в ИВ, и харесван, и нехаресван, и неразбран, и определено любимец на зрителите. На час от тях де.

Последна редакция: пт, 17 ное 2023, 21:51 от Merri_An

# 1 964
Дунев с мисия да праща други да отстраняват Мартин! 😂😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт