💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 157
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 730
  • Някъде там...
От ИГ на Крум:
Не съжалява и смята за правилно, че е избрал Мудева и Теодора, смята, че племето е било силно към онзи момент и това не е трябвало да го отслаби. С Рълев и Радо би играл при други обстоятелства, в случая вече е бил дал дума. Можело е да се случи, но имало много "ако". Специално за Радо каза, че се възхищава на спокойствието му, на уменията в плуването и на това колко може да изяде. Joy
За спането на реката извън навеса, първо се учуди, че някой е забелязал, после каза, че е било неудобно като са били много хора, а на него не му е пречело да спи отделно.

# 2 731
  • София
Не съм следяла сезон 3, но като гледам част от участниците, нямам и желание. Снощи слушах 20 минути от надкаста, където участваше някакъв смешник с орел. Не млъкна, постоянно прекъсваше, дрънкаше глупости на килограми, непоносим! Как са го издържали другите това чудо направо не знам!
Joy Joy Joy
Да не е сокол?

# 2 732
  • София
Скален орел беше. Тази птица е различна от онази с която беше в игрите

# 2 733
Скрит текст:
Ужасен е този Стратимир, въздухар пълен. В друг подкаст коментираше как жената едва ли не е притурка на мъжа и трябва да се съобразява с всичко, което каже той, защото мъжът е водач, a жените не ставаме за такива според него и мислил да подновява женомразския подкаст, където плюеше по жените, като го водеше. Добре, че не спечели, че е супер дразнещ, а стана СкърШимир, защото беше скършен, много знае и голямо самочувствие, до това води.[/quote
]Стратимир е точно такъв, и по някаква случайност не успя да се разкрие в трети сезон на "ИВ", заради близките си отношения с Паулина, но добра ли се отново до социалните си мрежи, се превъплъти в българския Андрю Т*йт. Не си въобразявайте, че е загубил нарочно, за да пострада Момчил (нито той, нито Зорница). Намесата на продукцията се състои в това да изберат точните противници и препятствия, за да могат с почти 100% сигурност да познаят изхода от битката. Не оспорвам това, че продукцията е искала да вземе половината грошове на Момчил, а начина, по който го е постигнала. Тимати го биха като маче о дирек.
Той пък дето беше най-голямата притурка на Паулина...водеше го за носа като мечка.

# 2 734
  • SF
И за мене не е голям въпросът, че Крум е спал извън навеса. Ако не вали, защо да се бутат там. И без това е неудобно. Навесът върши някаква съмнителна работа само, ако има дъжд.

# 2 735
Давай, Бисере, спести ни присъствието на всякакви red pill идеологии през 2025 г., моля те. Hands Pray
С малко закъснение, но сега чета назад. Бисер е по-зле и от Стратимир за съжаление. Не ни спаси, а направо ни вдигна левъла.

Най-голямата грешка на Крум беше, че не взе предимството на капитанската. И тя е грешка само в ретроспекция. Кошницата му беше оплетена, само Виолета да не беше влизала. Оттам вече всичко тръгна надолу, но аз харесвам колко не реваншистки е настроен и не обвинява 300 дяволи за падението си.

# 2 736
След първи декември по същото време ще се чудя какво да гледам - сериали, Черешката на тортата... Игри на волята са ми повече в мой стил. Ако мене ме питат, предпочитам някъде до Коледа да се разточи.
Аз открих кастите - под, над - няма значение. Слушам ги с интерес. Самата игра ме отегчи наистина. Гледам с превъртане. Много номера, много нагласени ситуации - който и да отива напред, остава съмнението, че е по волята на продукцията. Не гледах втори сезон заради случилото се с Юлиян в първи. Мисля, че и шести ще си спестя. Направо към този лелеян All stars. Дано нещо променят там.

# 2 737
Как пък Момчи и Рълев са равностойни. Рълев колко битки е спечелил - едва ли 25? Аз не си спомням да е ходил на елиминация. Кара си в коалиция с Вила и си стои на завет цял сезон. Само Гатьо го беше подпукал в началото.

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 23:45 от bonbonka6

# 2 738
Рълев не е имал чак толкова много битки, че да има и толкова много победи. Това не означава автоматично, че не е равностоен на Момчил; означава единствено, че ние все още не сме видели и не знаем кой е по-силен. Ще поживеем, ще видим. За мен са равностойни, като давам малък превес на Рълев, просто защото ми се вижда една идея по-комплексен (по-бърз и по-издържлив, което при дълга, многокомпонетнта битка е предимство), но това е само предположение, може и да греша. Обратното мнение обаче също би било само предположение на този етап Wink

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 14:49 от Мила Атова

# 2 739
С моя мъж си поиграхме, докато пътуваме, да натъкмим някакви прогнози занапред. И така, споделям първо моите:

Териториалната печелят Гладиаторите. Капитанства: отново Рълев, а за Старейшините съм на кантар според гласовете между Мишо и Момчил. От една страна Дунев ще е твърдо за(д) Момчи. Денислава фино се присламчва към него, аможе би само за миналата седмица и според зависи, но няма никаква гаранция, че не би я номинирал, а с Мишо си пазят гърбовете и смятам, че ще избере Мишо. Очаквам и самия Мишо много да иска да печели грошове и да иска да ходи капитан. Вики в момента не е ориентирана, но ако гласува за Мишо, при номинации той няма да стреля по мъж и ще пази Дени, така че би стрелял по Вики. Но дали Вики ще избере Момчил, идея си нямам. Момчил като капитан би стрелял по Денислава, но от гледна точка на това, че Вики няма гръб и няма грошове, може и по нея да стреля... Не е ясно. Не е ясно Денислава какви ще ги оплете междувременно и Вики как ще види нещата, Момчил как ще процедира. Дали случайно няма шанс след като продукцията го ограби, да реши да не пусне капитанството и да гласува за себе си, против принципите си? По-скоро не, по-скоро би подкрепил Мишо, или Дунев, ако той не се страхува от елиминационна капитанска. Аз имам усещането също така, че Дунев оттук нататък може много плътно да заиграе за Момчил и в някаква степен в ущърб на себе си, че би купил грошове, за да пази Момчил, но кой знае дали това не е само моята собствена проекция на разбирането ми за чест. Дунев е абсолютно наясно, че няма да спечели формата. В крайна сметка залагам за капитан на сините Мишо. Капитанската да НЕ е елиминационна. Някакси не ги виждам да разтурят племена и да се обединяват по средата на седмицата. Капитански дуел Мишо - Рълев. Печели Рълев и трупа още грошове. А може и Мишо да прибере някое тайно предимство, но все пак залагам на победа за Рълев( с която може би да стане малко по-независим от Виолета).

Елиминационни битки без значение на ред, по един номиниран от двете племена: Мартин и Виктория. Печели Виктория, връща се с 200 гроша в играта, и подобрява позиции.

Не съм наясно с хода на игрите в напреднал етап, затова просто ще си давам прогнозите за следващи номинации. Мастагарков и Виолета си разменят по номинация. Рълев стреля и той по Виолета, или за първата номинация по Виктория, с която има най-малко допирни точки и най-малко познава. Тук ми е трудно вече да предвидя какво съюзяване ще се случва в обединеното племе, как ще комуникират и кроят стратегиите си но... Нещо такова измислих. Първоначалните две разделения на лагери от по 4 ми се струват прекалено захаросани и спокойни, за да удържат: Рълев-Виолета-Денислава-Мишо и Момчил-Дунев-Мастагарков-Виктория. Кой ще е най-уязвимото звено и дали ще е такава конфигурацията - само на теория подредбата изглежда така. А на практика - ще видим. Изненадите мога да излязат от всякъде. Даже доста по-малко изненади очаквам примерно от Мастагарков, отколкото от почти всеки друг. Той се оказа никак не глупав и може би доста симпатичен за продукцията. (Склонна съм да го класирам на финал между 3 и 2 място.) Въпрос на време е Мишо да се разбере дали би пазил Виолета (не виждам смисъл) освен Дени и до каква степен Дени. Виолета как се усеща изобщо. Дунев каква позиция ще заеме спрямо нея. Спрямо Денислава зависи само от това към майка и. След много условности, моята стрелба със следващи залози за номинации: Виктория и Виолета - > връща се Виктория. После Момчил - Денислава - > Момчил; Мишо - Рълев - > Рълев: Дунев - Момчил - > Момчил.

И финал, ако е между четирима: Виктория на 4 място. Първи Момчил или Рълев, в зависимост от това се нареждат 2 и 3 място за Мастагарков и номер 2 😁 Това бях аз.

Сега мъжката гледна точка 😀:

Старейшините печелят териториална. Капитани Момчил - Мастагарков, не е елиминационна, печели Момчил. Номинации: Мартин и Виолета = Виолета аут. В обединеното племе номинации: Мартин - Виктория, продължава Мартин (бреей) Следваща елиминационна Мартин - Мастагарков, продължава Мастагара. Следваща елиминационна: Мишо - Денислава - > продължава Мишо, после Дунев - Мишо - > продължава Мишо, който остава на 4 място и без изявен фаворит и подредба за 1, 2, 3 място.

Всичко е едно тото + любимци ако питат мен 😀😎🤩 И явно и продукцията са така...

# 2 740
  • София
Уви

Другата седмица всички ще се натискат да са капитани, защото са завършили първи клас и могат да броят до 8 Simple Smile
Сини - Мишо, червени- Рълката.
Номинирани Виктория и Марто, Белият зъб ще стане още по-богат, сакън да не изтървем този ценен кадър. Не са спойлери това, мои разсъждения са си. Дано оставят лъвчето малко да се възстанови другата седмица, но аконще има съюзници, не вярвам да му се размине. Има още грошуви за ограбване Simple Smile

В Инстаграма на лъвчето има много забавно видео. Умрях да се хиля. За всички, които ги дразнят виковете му Simple Smile

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 15:09 от January_

# 2 741
Успяха да настроят зрителя срещу Рълев.
Това постигна великата продукция.
Загадка е, за мен, защо очернят така Момчил?
Нарушавал бил правила!?
Чий правила? Защото ние не ги чухме, видяхме, прочетохме. Такива няма. Като няма такива, какво точно наруши?
Това, че намира по-адаптивен начин за трасето или, че минава първи, повторно, помага?
Викал "мачкай" и Сит Лъв. Кво да вика - предаваме се, бийте ни всяка игра.
Единственото лошо е това, че повечето зрители плюят Рълев.
За мен и двамата са способни. Рълев е жилав, хвърля се в игрите. Е, имал коалиция. А, като нямаше, видяхме.
Очаквам Рълев в един момент да стреля по коалицията си.
А, най-искам Момчил да ги отстранява един, по един, както им се закани.
Довечера съм за сините.
Искам Мартин още малко да се изнерви.

# 2 742
Рълев не е имал чак толкова много битки, че да има и толкова много победи. Това не означава автоматично, че не е равностоен на Момчил; означава единствено, че ние все още не сме видели и не знаем кой е по-силен. Ще поживеем, ще видим. За мен са равностойни, като давам малък превес на Рълев, просто защото ми се вижда една идея по-комплексен (по-бърз и по-издържлив, което при дълга, многокомпонетнта битка е предимство), но това е само предположение, може и да греша. Обратното мнение обаче също би било само предположение на този етап Wink

Рълев няма компонент,в който да превъзхожда толкова Момчил,че да може да му направи солидна преднина,освен ако не е нещо за точност,където може да се закучи.Както каза дълга и многокомпонентна битка,а там ще има плуване и Рълев е с контузия,което значи,че ще има голямо изоставане за него.Наистина ми е много трудно да повярвам,че Иван може да бие Момчил на дълга и многокомпонентна битка в това си състояние.

# 2 743
Успяха да настроят зрителя срещу Рълев.
Това постигна великата продукция.
Загадка е, за мен, защо очернят така Момчил?
Нарушавал бил правила!?
Чий правила? Защото ние не ги чухме, видяхме, прочетохме. Такива няма. Като няма такива, какво точно наруши?
Това, че намира по-адаптивен начин за трасето или, че минава първи, повторно, помага?
Викал "мачкай" и Сит Лъв. Кво да вика - предаваме се, бийте ни всяка игра.
Единственото лошо е това, че повечето зрители плюят Рълев.
За мен и двамата са способни. Рълев е жилав, хвърля се в игрите. Е, имал коалиция. А, като нямаше, видяхме.
Очаквам Рълев в един момент да стреля по коалицията си.
А, най-искам Момчил да ги отстранява един, по един, както им се закани.
Довечера съм за сините.
Искам Мартин още малко да се изнерви.

примерно може да не вика - "мачкай тия смешници" -  че му се разваля ореола

# 2 744
  • София
Защото знаем само за състоянието на Иван. Момчил очевидно накуцва от поне месец, но на него освен грошове не му се полага право на контузии. Само от време на време другите играчи споменават за контузеното коляно на Момчил, защото продукцията не може съвсем всичко да изреже. Това ще го спре на финала, според мен.

Общи условия

Активация на акаунт