💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 181
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 715
Аз със Симеон Надкаст няма и да гледам, при цялото ми уважение.

Бисер в Чакалкаста ми стигна. Още един буботещ алфа мъжкар с безкрайно его и никаква самооценка не желая. Не виждам какъв анализ може да направи той на каквото и да е предвид, че не трябваше въобще да е в играта, защото Мартин го победи, но нали...

Аз вече официално съм супер объркана от графика за този сезон. Кога е сливането, кога е финала...

# 2 716
  • София
Симеон и на мен ми беше силно неприятен. А какво да каже горката Красима! Grinning

Искам да видя повече от Мартин войника, който е в челните редици на прецаканите от продукцията.

# 2 717
  • Някъде там...
Явно ще имаме още седмица с племена. Това значи, че сливането ще е на 8 човека. Значи още една капитанска, елиминация, ауч и кастинг битка ли ще има?! И другата седмица е обединението. Финалът е на 1.12

# 2 718
Тази седмица трябва да дадат възможност на Рълев да захлеби, защото Момчи пак е два пъти по-богат от него. Само да не започнат да изпращат всеобщия ни любимец ежедневно на елиминации като Жорката миналата година.

# 2 719
Мартин може да е всякакъв, но борави мноооого добре с думите и когато ползва това свое висше качество не да обижда, унижава и потиска слабите/неудобните, ами да атакува неправдата, лъжата, позьорщината, е един наистина положителен герой.
Ай сакън, Марто,  моралния стожер, да се бори срещу неправдата, лъжата и позьорщината😂😂😂. Да не кажа ай сиктир…
[/quote]

Не може да отречете, че доста добре му се получава, особено с шмекерите на сезона Wink

# 2 720
  • София
Това изкуствено противопоставяне на Момчил и Иван е тъпо. Момчетата са много равностойни, а и се харесват.

# 2 721
Момчи и Рълев са равностойни, но единият от тях винаги минава по перваза.

# 2 722
Пуснах надкаста със Симеон, не съм гледала сезона му изобщо. Не го изтърпях и спрях, всяко изречение му беше за себе си, за неговите битки, как не го викнали и всички се чудили как може. Не ми се мисли какво чудо е било, щом и до 2ро място е стигнал. Сигурно са го държали заради птиците. И това 2ч и половина. Че и приятел на Алекса, за пореден път излиза вярна максимата. И един път не го чух да използва името на жена си, все ‘жена ми’, ‘жената’ все едно му е собственост. Направо се натоварих от 1 час, който изслушах.

# 2 723
  • София
Най-хубавото от Симеон беше пилето.

# 2 724
  • София
Мартин може да е всякакъв, но борави мноооого добре с думите и когато ползва това свое висше качество не да обижда, унижава и потиска слабите/неудобните, ами да атакува неправдата, лъжата, позьорщината, е един наистина положителен герой.
Ай сакън, Марто,  моралния стожер, да се бори срещу неправдата, лъжата и позьорщината😂😂😂. Да не кажа ай сиктир…

Не може да отречете, че доста добре му се получава, особено с шмекерите на сезона Wink
[/quote]

Получава му се, още от както го върнаха след като беше отпаднал е ясно, че ще му се получава. Смях и сеир да става Joy

# 2 725
Явно ще имаме още седмица с племена. Това значи, че сливането ще е на 8 човека. Значи още една капитанска, елиминация, ауч и кастинг битка ли ще има?! И другата седмица е обединението. Финалът е на 1.12

Кастин битките бяха обявени като 11 на брой и 11 минаха. Не мисля, че ще има повече.

# 2 726
Успявам да ви чета по диагонал само и ми правят впечатление размишленията за Момчил: какво се е объркало за продукцията и защо. Ами явно са им излезли криви сметките - видяли са едно възпитано, младо момче, което не вдига шум около себе си, но е с висок морал и съпричастност към другите. Но о, колко са се заблудили, горките, в своето астрологично невежество, след като са смятали, че лъва няма да покаже гордата си осанка 😁😍

В следващ сезон ако искат по-точно да изведат типажите си, да се консултират с астро-психолог и може да се получи сезон на епични взаимодействия на и извън арената. Те горе-долу са ги усетили нещата и само интуитивно в този, но определено са сбъркали с Момчил, също така смятам, че и с Гатьо сбъркаха. А най-голямото ми разочарование си остават Оряшкова и Ситнилска. Това, което показаха, го тълкувам като интелекуален дефицит.... Защото нито от една от тях не очаквах такова малодушие. Явно имат комплекси извън дисциплините си и осъзнаването на своята некомплексност се е оказало в конфликт със себеусещането им. Не е лесно да излезеш достойно от такова положение. Оряшкова се поддаде на брътвежите на други... Но още когато се правеше на приятно разсеяна спрямо засвидетелстваното от Момчил доверие и лоялност, ме изгуби. Можеше просто да не коментира... Та така...

Но съм напълно солидарна с по-горно мнение, че сезона ми е интересен и повечето епизоди гледам с нетърпение. За мен си е първи сезон от-до и имам нужда да го изгледам. Може би няма да гледам друг, както се получи с Един за друг, но сега ми е още много любопитно. Също така факта, че симпатиите ми към определени участници търпят развитие ми е безкрайно интересен. Крум в края ми стана изключително симпатичен. Даже му простих опита да прави твърде оплетени схеми, като да кара Цвети да играе двойна игра. Бил се е пренавил за 'игра' в Игри на волята, за нещо може би неправено досега и с това беше интересен. Имаше страшно интересни типажи като Радо и Мартин, не толкова интересни, поне за мен - Мудева, Оряшкова, откровено опротивяли като Денислава и не знам защо, Мишо ми върви натам. Нещо в него не ме кефи. Колкото невинен за беше Радо, толкова Мишо ми е нещо по-различно. Мастагарков в началото от любопитен, но не особено симпатичен герой, в момента ми е много симпатичен и искам да го видя на финал. Рълев ми е интересен с това, че като една умна дева, умело лавира между различни хора, но не пада в никакъв случай до низки прояви. Може би ако не беше Виолета, половината му ходове щяха да са различни и не се знае дали щеше да се движи към финал. Но няма как да го виня директно за отпадналите играчи. Рано или късно Радо щеше да се подвизава като капитан, другите също щяха да се изявят и нищо не е сигурно с тази продукция. Тъпо е, че на друг досега не дадоха тайно оръжие... Очаквам вече Мартин да си тръгне - достойно в някоя равностойна битка, а Виолета да си тръгне може би не толкова достойно. Изгуби силата си тази жена. Все още е много подла, но не толкова противна като Дени. Идват най-интересните серии - как ще се съюзяват и противопоставят последните 8, дали ще изравят много стари доводи за своите избори или ще разцъфтят нови приятелства. Уф... искам Денислава да си ходи и да не я бутат за жената в топ 4. Искам това да е Вики! Дунев в известна степен ми се реабилитира с лоялността си към Момчи, но може пак да се срине, ако отново почне фрапиращо да си пази кожата... И ми писна от съюзници! Да разкарат тъпите съюзнически правила за следващия сезон, ако искат гледаемост и симпатии от зрители към шоуто!

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 11:06 от Mama2288

# 2 727
Писахме ли за Димо:
Стратимир, имаш една плочка тука!

Значи за едни може да се подсказва при забравена плочка, а за други не може. Ма то не било нарочно. Единия път Димо видял, другия път не видял.
Като не е нарочно, честно ли е?
А професионализъм ли е?

# 2 728
  • SF
По отношение яснота на правилата и тяхното проследяване, има много какво да се каже, но остава успокоението, че не е сериозен спортен турнир, а тв предаване от развлекателен характер.
Участниците в него, наречени "народа" в нашата тема, дълго се подготвят, явяват се на кастинг, очакват, надяват се. Друг от нас твърдят, че даже народът си плаща, за да участва. Това са все индикации за дълголетие на Игри на волята - България.

# 2 729
На мен Мишо ми направи лошо впечатление, когато го изпратиха от Светилището (по Гатьо) при Гладиаторите. Още в началото преди да се е ориентирал във взаимоотношенията в племето започна да се държи агресивно. Интелигентните хора първо проучват обстановката, а после действат. Някои ще кажат, че брат му го е светнал, ама той не знае ли брат му колко е социално неориентиран и дали трябва да му се доверява.
После пък пригласяше в общия хор, когато нападаха Мастагар. ОК ситуацията е изисквала да се снишава, но поне да не припяваше на Марто и Дени.

Общи условия

Активация на акаунт