💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 213
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 700
  • софия
Крум отговаря на въпроси в ИГ тази вечер.
ако можеш качвай, тук, Жабче Hug
Или преразказвай,  за нас дето сме без ИГ, плийз.

Последните 10 ще ги пуснат при Надкастърите. Днес гледах малко и аз. Туджаров казва, че са искали Крум, но от продукцията "не ни го дадоха".

Дали са им Оряшкова за сефтето Joy
Да започнат ударно сезона JoyJoyJoy

# 2 701
Хайде и аз да се бутна между " шамарите" с моите няколко размисли по темата.😉😁
Целта никога не е била да направят Момчи по- черен от нощта, то това е очевадно. Ясно, че целта е "геройският образ" и "онеправданият". Стана ясно още с кубчето на рубик за отредената му роля. Но относно перфектно свършената работа на продукцията изобщо не съм съгласна. За мен си е голямо омазване с образите този сезон. Ето защо и симпатизирам на  Момчи, защото той им излезна от изцяло геройският образ със "сит лъв" и "мачкай"... Защото синхрони лесно се изрязват, ама цяла битка !? Относно елементарните избори, Момчи никога не е имал право на избор, а само право на отиграване на зададените. На него му е ясно, че е вкаран като поддържащ герой в сериалчето и евала му правя, че с помощта на външни обстоятелства, но и с лични качества успя да стигне до главно действащо лице в пародията наречена с " гръмкото" име ....на волята. Каква воля ??? А и дълго време самите те не знаеха какво да го правят. И да, можеше отдавна да са го изкарали от играта, ама то кой им остана ??? Другият който можеше да го замести Крум сам се наигра. Ееее ами почти винаги играеш с картите, които са ти раздадени. Направиха грешка с Цецо, с Васко, с Радо, с Мудев, с Крум, дори и с Гатьо( заради рейтинга) ,... с племената като цяло и след това всичко си е замазване. За мен е важното, че Момчи си личи, че го знае и ми харесва как лавира между играчи, зрители и продукция. И определено се бори за честта на братя Василеви. А за мен продукцията се провалиха шармантно с този сезон. И след известно време почти никой няма да се помни освен докосналите емоциите и чувствата ти, а именно типажи като Момчи. Именно най- големите герои и най- качествените злодеи правят сериалчето популярно. За жалост този сезон не им се получи с филмовите трикове. Злодеят им на квадрат е като " махленска клюкарка " ( крада си го от Boryana 12), а героят им е противоречив, затова е и отнемането на грошовете за да наблегнат на "онеправданият". И естествено като в повечето треторазрядни продукции относително неутралният трети ще спечели " войната",  битката, принцесата или там каквото има да се печели. Сега доколко неутралният трети е заслужил и  бутан е друга тема.😉

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 00:12 от Joy 05

# 2 702
  • Другата България
Крум отговаря на въпроси в ИГ тази вечер.
ако можеш качвай, тук, Жабче Hug
Или преразказвай,  за нас дето сме без ИГ, плийз.

Последните 10 ще ги пуснат при Надкастърите. Днес гледах малко и аз. Туджаров казва, че са искали Крум, но от продукцията "не ни го дадоха".

Дали са им Оряшкова за сефтето Joy
Да започнат ударно сезона JoyJoyJoy
Аз Крум не го следвам, но Рълев в стори е сложил два въпроса с отговори.
1. Приятел ли си с Рълев и Мастагарков, след като изгледа игрите - естествено, да.
2. Твоите фаворити за финал/победители - Рълев и Момчил, надява се на добра битка между двамата /застрахова се, че няма значение на кой етап от играта/.

# 2 703
Крум казва в инстаграм,че е свалил 10 килограма за предстоя си в игрите,като доста от това е било мускул.Може би това обяснява по-слабото му представяне във втората фаза на играта като си личеше,че не е същия сравнение с това като влизаше,което е напълно нормално с оглед на това колко реки имаха червените.За човек 79кг да падне до 69,повечето от които мускул си е доста сериозно.

# 2 704
  • София
Ужасен е този Стратимир, въздухар пълен. В друг подкаст коментираше как жената едва ли не е притурка на мъжа и трябва да се съобразява с всичко, което каже той, защото мъжът е водач, a жените не ставаме за такива според него и мислил да подновява женомразския подкаст, където плюеше по жените, като го водеше. Добре, че не спечели, че е супер дразнещ, а стана СкърШимир, защото беше скършен, много знае и голямо самочувствие, до това води.
Стратимир е точно такъв, и по някаква случайност не успя да се разкрие в трети сезон на "ИВ", заради близките си отношения с Паулина, но добра ли се отново до социалните си мрежи, се превъплъти в българския Андрю Т*йт. Не си въобразявайте, че е загубил нарочно, за да пострада Момчил (нито той, нито Зорница). Намесата на продукцията се състои в това да изберат точните противници и препятствия, за да могат с почти 100% сигурност да познаят изхода от битката. Не оспорвам това, че продукцията е искала да вземе половината грошове на Момчил, а начина, по който го е постигнала. Тимати го биха като маче о дирек.

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 02:36 от La Vikinga

# 2 705
  • София
Следващата нова тема ще е чак утре по някое време...

# 2 706
  • При семейството си
“Старите” Гладиатори видимо поотслабнаха - Крум, Калоян, Рълев, а те не са и някакви супер напомпани момчета.

# 2 707
  • Sofia
Скрит текст:
Ужасен е този Стратимир, въздухар пълен. В друг подкаст коментираше как жената едва ли не е притурка на мъжа и трябва да се съобразява с всичко, което каже той, защото мъжът е водач, a жените не ставаме за такива според него и мислил да подновява женомразския подкаст, където плюеше по жените, като го водеше. Добре, че не спечели, че е супер дразнещ, а стана СкърШимир, защото беше скършен, много знае и голямо самочувствие, до това води.
Стратимир е точно такъв, и по някаква случайност не успя да се разкрие в трети сезон на "ИВ", заради близките си отношения с Паулина, но добра ли се отново до социалните си мрежи, се превъплъти в българския Андрю Т*йт. Не си въобразявайте, че е загубил нарочно, за да пострада Момчил (нито той, нито Зорница).
Намесата на продукцията се състои в това да изберат точните противници и препятствия, за да могат с почти 100% сигурност да познаят изхода от битката. Не оспорвам това, че продукцията е искала да вземе половината грошове на Момчил, а начина, по който го е постигнала. Тимати го биха като маче о дирек.
[/quote]

Това, което си спомням за него, е че имаше качества и огромно самочувствие, но се беше скрил за полата на полякинчето, и почти нищо не видяхме от него. Адмирации, че се е преборил с килограмите, но се е провалил с преодоляването на комплексите. За мен беше грешка съботното му участие, не че Бисер беше нещо Уау, но на неговия фон Тимчо изглеждаше, като хванат от улицата и сложен там, където не му е мястото. Независимо от всичко, целта е постигната, Момчи се раздели с половината си имане. 1:0 за продукцията, следва продължение..

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 08:05 от Crystal_Noir

# 2 708
Не съм следяла сезон 3, но като гледам част от участниците, нямам и желание. Снощи слушах 20 минути от надкаста, където участваше някакъв смешник с орел. Не млъкна, постоянно прекъсваше, дрънкаше глупости на килограми, непоносим! Как са го издържали другите това чудо направо не знам!

# 2 709
  • SF
Стрина Вили както е тръгнало на изпроводяк да и връчат протокол от ТЕЛК за награда и пенсия. То нищо здраво не остана по тая жена
Абе ядосваме се ама ей на тази вечер ще ми липсват игрите и като чета че финала наближава не ми се иска да свършат. Поне аз де

Е, именно! Simple Smile Интересно е.
Даже се забавлявам, когато чета "хайде да свършва, че ми писна тази простотия". Ми, то е ваш избор, хора! Да не сте се уредили на работа като зрители? Аз имам 100 канала с новини, филми, музика, други риалитита, чист спорт, преподреждане на дома, и Стар лайф с Отчаяни съпруги. Мога да си ги връщам и да си правя, каквото ми е интересно.
След първи декември по същото време ще се чудя какво да гледам - сериали, Черешката на тортата... Игри на волята са ми повече в мой стил. Ако мене ме питат, предпочитам някъде до Коледа да се разточи.

# 2 710
  • София
Ето защо и симпатизирам на  Момчи, защото той им излезна от изцяло геройският образ със "сит лъв" и "мачкай"... Защото синхрони лесно се изрязват, ама цяла битка !?

Много лесно става, Джой, даже няма нужда да изрязват. Просто не трябва да му пускат микрофона и нямаше да знаем нито че ги мачка нито за сития лъв. Joy Както не знаем много други какви ги бръщолевят под въздействието на адреналина.
А продукцията, че не знае какво да го прави е очевидно и изключително забавно. Но това с порицанието пред строя му дойде като гръм от ясно небе, не е знаел, нито е играел тогава, личи си.  Давам 159 от грошовете му за да гледам целия материал от онзи ден, а не само изрезките, които ни пуснаха.
Затова очаквам в следващите сезони да има само образи като Страшимир ли беше какъв беше, кухи и лесно манипулируеми, абе ясно ви е.

# 2 711
Добре, че Симеон беше на Острова на отшелника известно време, та ни спестиха бая мъка.
Новият сезон дали ще става за гледане като двамата сигурни участници са толкова дразнещи? Девойчето(Изабела?) нали яко е изплискала легена в някакви надкасти, а този Борис бая ми простее.

# 2 712
Не съм следяла сезон 3, но като гледам част от участниците, нямам и желание. Снощи слушах 20 минути от надкаста, където участваше някакъв смешник с орел. Не млъкна, постоянно прекъсваше, дрънкаше глупости на килограми, непоносим! Как са го издържали другите това чудо направо не знам!
Е, как... малко в стил Мартин - загуби битка и за "наказание" го пратиха в племената, вместо вкъщи. За късмет на другите в началото беше на острова на отшелника.

# 2 713
  • Някъде там...
Ау, Симеон ми държи личната класация за най-неприятен участник. Евгения, Мани и Илиян се опитаха да го минат, но май не успяха... И много бутан беше от продукцията. Ето ви един втори, който няма да се помни с добро. Всъщност заслужава въобще да не се помни. От сезон 3 помня Морунов аз, там той беше героят с ореол.

# 2 714
  • софия
Монката вчера се опита да мине с номера, че при монтажа са го направили тегав и искал да влиза в ол старс да покаже,  че не е. Но вчера едва избутах Надкаста. Неприятен ми е и това си е.

Общи условия

Активация на акаунт