💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 393
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 925
  • София
Абе Вила нарочно ли го прави? Така изглежда

Аз си мисля, че се прави, че нарочно го прави. Уж да се оправдае после пред зрителите, че видите ли тя за детето играе. А иначе толкова си може в момента след всички контузии

# 2 926
Момчил май има проблем с дефинициите за честно/нечестно. Grinning
Ами явно и Виолета така. И тя беше в същата позиция, на за нея няма нищо. Бляк!

# 2 927
Как може да няма грам чест и достойнство в тая Виолета, беее! Ама Мартин й е трън в г@за! В случая беше прав - не е честно тя да е там за сметка дори и на Мудева!

# 2 928
  • Някъде там...
Рълев, Момчи, Цецо, Мартин са се събрали да гледат заедно епизода в Djanam или там както се казва ресторанта на Мартин.

# 2 929
  • Stockholm
Joy Вярно ли го завиваха досега?!
Момчиии, я малко по-сериозно )))
Все пак той видя грешката, другите щяха да си въртят, докато толкова здраво я завият, че да не могат после да я развият:joy:

# 2 930
  • Paris
Аз пък като видях шпагата, който Виолета направи смятам, че е прекалено нисичка и не са изчислили правилно размерите на участниците за това препятствие. Другите жени са около 175, а тя сигурно 160

# 2 931
Точно това дойдох да напиша Simple Smile)) Те си гледат заедно, ние тука адвокатите да му мислим Simple Smile)

Рълев, Момчи, Цецо, Мартин са се събрали да гледат заедно епизода в Djanam или там както се казва ресторанта на Мартин.

# 2 932
Закостенялата ми мисъл инженерна химикогехнологична се пига що не се следи лоста при винта, ми се върти два часа напразно

# 2 933
  • Другата България

Много малки ми ги сваля сторитата, не знам защо.....
Рълев е с още повече коса, много по-добре изглежда така.

# 2 934
  • София
Аз пък като видях шпагата, който Виолета направи смятам, че е прекалено нисичка и не са изчислили правилно размерите на участниците за това препятствие. Другите жени са около 175, а тя сигурно 160
На гъбите не стъпваше на правилните. Хималайската стълба е гадна за жени, този път сякаш бяха по-близки, но предходния беше прекалено. Не всеки е така пъргав, придружено с нисък ръст, няма нужда да ги осакатят.

# 2 935
Михаил на това въже е майко мила...😑

# 2 936
На гъбите не стъпваше на правилните. Хималайската стълба е гадна за жени, този път сякаш бяха по-близки, но предходния беше прекалено. Не всеки е така пъргав, придружено с нисък ръст, няма нужда да ги осакатят.

Не стъпваше на правилните, беше супер видимо. Отделно без засилка е трудно. Едва ли е случайно

# 2 937
Върви героична музика като във филмите с Индиана Джоунс.. Simple Smile

# 2 938
  • София
Три -че-тЕ-ри, аз съм и за двата отбора! Satisfied Червените заради Рълев и Благо, а сините заради рд на Момчи!

# 2 939
  • София
Абе може ли сините да сложат Мишо да стреля, той до сега все е бил мнооооого зле на точност

Общи условия

Активация на акаунт