💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 253
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 970
Дет' вика Марто, Х може да е всичко.. JoyJoy

# 2 971
  • София
А Виолета упорито вика, че Х е умножение...

# 2 972
И аз ги гледам като голям камък тези уравнения. Виках дъщерята от другата стая да ми превежда.😁 Амии пусто бая годинки минаха от седми клас.🙃

# 2 973
  • София
Защо дават само червеното уравнение, не мога да видя синьото цялото? Направо не ми се вярва колко са зле всички! Виолета на Х му вика "по", после "ама няма +, защо е ="...те изобщо не знаят какво търсят. А Момчи и Вики се забатачиха яко на тази детска сметка

# 2 974
Дет' вика Марто, Х може да е всичко.. JoyJoy

🤣🤣🤣🤣🤣🤣ами прав е човека

# 2 975
УжасТ! Да вземат да пробват с интеграл да решат задачата. Голяма излагация. Момчи  да си пошляпа главата, да си събуди мозъка. Резил!

# 2 976
  • София
Някой снима ли уравненията, да ги решим в рекламите?

# 2 977
Няма ли да има нова тема?Или аз нещо пропускам?Питам само

# 2 978
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Мале, не мога да повярвам, че толкова ги затрудни такава елементарна задачка. Явно е от адреналина, щом и Момчи запецна. А Виолета хал хабер си няма от математика. Какви квадрати, какви чудеса, абсолютно неадекватна. Grinning

# 2 979
Те сините ще бият май, ама не заслужават. Гладиаторите изоставаха много заради Виолета с човек по-малко са и пак ги обърнаха. Просто лош късмет, че срещу тях е Момчи който е добър по математика, макар и да се бави зверски много с тая задача, но явно адреналина им е дошъл в повече и от бързане правят грешки.

# 2 980
  • София
Каква беше задачата, някой може ли да я напише?

# 2 981
Както написах по-рано, не е важно да решиш задачата, важното е да знаеш отговора.Simple Smile

# 2 982
  • Другата България
Аз съм като Рълев, признавам си - с математиката сме на различни планети.
Дори не се и напъвам да ги запомня, какво остава да ги смятам....Joy
Вероятно с химикал в ръка ще се справя, ама защо да се моря, като знам, че Момчи ще го направи в крайна сметка? Все ще го пусне адреналина.....

# 2 983
Момчи да се почука по главата.
И защо на червените е по трудно уравнението.
Мери и аз съм на Вие /ама много/с математиката

# 2 984
  • Някъде там...
Математичката вкъщи каза, че на сините е по-трудно уравнението. А те объркаха знак при пренасяне, някаква сметка, иначе уж знаят какво правят. Червените стрелят напосоки, откъде взеха тези степени.

Общи условия

Активация на акаунт