💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 682
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 3 060
Виолета знае ли как боли тазобедрена става изобщо?
Какви бяха тези измислици!

Госпожа, а Вие знаете ли как боли тазобедрена става при контузия, че така се изказвате?

Защо решихте, че има само една единствена травма на тазобедрена става???
- може да е повреда на хрущялите на самата става (коксартроза).
- може да е натъртване на външната страна от падане (случва се често на ски, ако не удържат кантовете).
- може да е разтежение на ставните връзки.
- може да е така наречената "щракаща става"
И сигурно има още варианти, като всеки боли различно.

# 3 061
  • Другата България
За какви телета става въпрос, аз пак изпуснах, мен си ме е яд за Вила и това как наистина като куче не пуска и не пуска кокала.....
Мери, става въпрос за воплите, че на сините уравнението било по-трудно, а това просто не е вярно. На мен лично ми беше по-лесно.
А, ясно. Благодаря ти.
Аз съм пас тук, но това наистина няма значение, други неща са по-важни, поне за мен.
Като например, откъде дойде цифрата 7, която разбирам, я има в отговора, а преди това Димо отговори на Момчил, че щом я няма, значи не им е нужна? Някой с идея?

# 3 062
  • Някъде там...
Забравиха нулата накрая. И търсеха трицифрено число.

Тета й е време да си ходи. Определено в момента е най-слабата там, но не пуска кокала. Обаче тя е стиснала като пинчер и не пуска. И не спира да лае.

# 3 063
  • софия
Много съм доволна днес, никой не ме е подразнил. Дунев се подмлади направо, жалко, че чак сега се отпусна. Мартин като е изолиран и в отбрана също не ме дразни.
За контузиите какво излиза - не можеш да се откажеш, когато искаш, а когато продукцията те пусне. Аз някак така я разбрах цялата история на Виолета откак я мъмриха за симулация (тя си държеше, че е контузена) и я “наказаха” като я оставиха в играта. Помогнаха й да избута Цвети, за Теди си беше избор на Гладиаторите, а сега като не им трябва вече - откажи се като те боли.
Направо се подписвам под теб.
Истината е, че колкото и мразен образ да е Виолета, ако не беше тя, Рълев можеше да последва съдбата на доста силни играчи, които не са вече в  играта.
 Според мен ще я изстискат тази седмица, за да могат да одържат положението коалиционно и другата ще е първата отпаднала на финал, ако не и още в края на тази седмица.

# 3 064
7-цата я търсеха на друго място, където действително я нямаше, защото не й беше там мястото. Няма измама, всичко си беше точно.

# 3 065
Няма да опонирам "специалистите "тук , но продукцията пак е уцелила с таргета.
Съжалявам, но една лъжа повторена и милион пъти, ще стане истина  само за тези, които ще оправдае.
Дори Момчил си каза, че не е проблем трудността , а адреналина.
Другата група пък въобще не вдяна, нищо че делиха на 5.😜
Хайде утре ще видим грубата сила и точния мерник, без участие на мозъчни клетки.

# 3 066
  • Sofia
Кой каза, че на 5 се дели по-лесно??? Може би е така във втори клас. Таблицата за умножение,след този клас, трябва да се знае. А хора, които не могат да решат линейно уравнение,  не виждам как може да имат диплома за средно образование. Пълен абсурд! И ако Момчил е уморен и сметките му убягнаха е едно, той знаеше какво прави. Но Виолета вика 11 по, вместо 11х...

# 3 067
  • София
Гладиаторите коментираха чистилището и ето сега да не са измислили при загуба да пратят Дунев там да види какво е било на Никол Head Band Оф пак ли с тези двамата ще ни занимават. Joy И накрая думите на Димо - да не би да искат Дунев да си откупи чистилището и така да не влиза с много грошове на финалната група? Те така измислиха и на Момчи да му намалят грошовете...разчистват пътя на победителя Wink Ех само конспирации виждам Blush

# 3 068
  • Някъде там...
За отбелязване е, че за първи път синият избор за капитан не беше с тежка предизборна кампания и скатаване.

# 3 069
  • София
Току що си направихме един експеримент.
На двама човека поотделно дадохме да решат подобни задачи: веднъж всеки беше сам и вторият път бяха заедно на състезателен принцип.
Всеки си реши първата задача за секунди, обаче когато трябваше да се състезават в директен eye-to-eye сблъсък - и двамата зацепиха и се справиха няколко пъти по-бавно като правиха елементарни и много смешни грешки.
Изводът: като те удари адреналина и математиката ти излиза от главата и следа не остава от нея JoyJoyJoy

# 3 070
  • При семейството си
На този компонент, задача, Момчил не трябваше ли да ги отвее, нещо подобно на кубчето Рубик…достатъчно, огромно предимство?!

# 3 071
  • Другата България
Забравиха нулата накрая. И търсеха трицифрено число.
7-цата я търсеха на друго място, където действително я нямаше, защото не й беше там мястото. Няма измама, всичко си беше точно.
Ясно, разбрах. Благодаря, момичета. Hug

Минавам към следващата смешка.
“Шмекеруването“ на Момчил. Joy
Малко е размазано, но си личи как при червените не само Вила, а и половината Мартин са ИЗВЪН клетката.
Момчил буквално я държи с врата си. И как по ягодите да се изкачиш по такъв наклон, без да си извън клетката в даден момент?
Димо нещо реакция, вопъл, стон? А, сетих се. Може да му е влезнала прашинка в окото по това време, или още да рони сълзи за Оряшкова, и затова да не е видял какво се случва на Палс Бетата им....

# 3 072
Каква е тази екстра с чистилището? Изтървах края.

# 3 073
Не мога да повярвам на какви елементарни задачи се пънаха,. Не вярвам дори да се учи толкова късно -в 7 клас. Мартин за  много умен се обявява , покер  , международни отношения .....? Момчи и той много се изложи. ( ???програмист ) . Чудя се как някой със завършено основно  може да се замисли. Шок !
Какви специалисти, какъв адреналин . Не мога още да повярвам на какво съм свидетел.

# 3 074
За отбелязване е, че за първи път синият избор за капитан не беше с тежка предизборна кампания и скатаване.
Да, защото не очакват изненади!!!

Общи условия

Активация на акаунт