💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 208
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 3 285
  • софия
Победителят взима всичко или пък 50 грошчета. Игри по волята, сезон 5. Вълнуващо предаване.
Smile
Слабето обособи ли се с напитките тая вечер или да разливам аз  Cocktail
Разливай, че тъкмо се прибирам, всичко изпуснах. После ще ви настигам.

# 3 286
Мартин трябва да се благодари на Рълев и Виолета, че прежалиха Теди, защото Теди също можеше да бие Оряшкова, но Мартин също би паднал от Момчил. Така че всичките му доводи срещу Виолета нямат никаква тежест вече. Когато той гласува срещу Теди, аргумент му беше, че именно тя им е слабото звено (не “куция кон”).

# 3 287
  • Другата България
Рълев си плете кошницата, ама много добре си я плете.
С Виолета. Най-сигурния му коалиционен партньор.

А Мастагар показва наченки на мисъл, но късно е либе за китка.
И това “Дени те чака“ вече малко ми прилича на “За тебе, тати!“.
Ама оставете тези момичета да се борят сами, Денислава прекрасно се справя и сама, кому е нужно тази наистина брутално изглеждаща жена да стои, да се влачи буквално, а хора като Виктория и Мишо /примерно, дано не/ да отпаднат преди нея. Дано стане нещо ....не знам какво, но да отпадне преди тях.
Виолета наистина няма нито една елиминационна битка.

Ииии, моменти за реклама на Ръльо. Агейн. Ако не е продукцията, ще са останалите актьори. Joy

# 3 288
То за мен е жалко, че Цвети отпадна, а не Виолета, но минало заминало.
Обявиха ли залога на битката или пак според зависи от резултата? Малко изпуснах.

# 3 289
С контузията на Рълев какво се случва? Гледам, че проблеми няма.

# 3 290
  • При семейството си
Виолета има елиминационни битки.
Не виждам как Виктория, освен, ако не е срещу мъж и Мишо, ако не е срещу някой фаворит, ще отпаднат преди Виолета.
Тя в момента наистина не е конкурентноспособна или поне за такава се представя.

# 3 291
Малко почива и релаксира и е готов Simple Smile

# 3 292
Дунев го прецакаха. Не му дадоха предимство. Победил двама 20 годишни... Добре че бяха тия предимства иначе щеше да е паднал от Крум със сигурност. За Калоян е 50/50. Иван за сега го изяжда.

# 3 293
Дунев окапа. И предимство няма. Горкият човечец.

# 3 294
  • София
Рълев си плете кошницата, ама много добре си я плете.
С Виолета. Най-сигурния му коалиционен партньор.

А Мастагар показва наченки на мисъл, но късно е либе за китка.
И това “Дени те чака“ вече малко ми прилича на “За тебе, тати!“.
Ама оставете тези момичета да се борят сами, Денислава прекрасно се справя и сама, кому е нужно тази наистина брутално изглеждаща жена да стои, да се влачи буквално, а хора като Виктория и Мишо /примерно, дано не/ да отпаднат преди нея. Дано стане нещо ....не знам какво, но да отпадне преди тях.
Виолета наистина няма нито една елиминационна битка.

Ииии, моменти за реклама на Ръльо. Агейн. Ако не е продукцията, ще са останалите актьори. Joy
Все едно аз съм го казала това (но по-добре е написано Blush ). Абсолютно му се чудя на Рълев как се мазни на Виолета.
Мартин е изнервен и се държи злобно, но и неговото положение не е хич цветущо. Всяка една дума му е вярна, но малко да си беше прехапвал езика нямаше да е толкова мразен.

# 3 295
  • София
Дунев не е свикнал без една обиколка предимство да играе...как го прецакаха, тц тц тц

# 3 296
без предимства дунев пада с разлика

# 3 297
  • София
То, това всеки го говори, дори Рълев, който ти е любимец.
И в момента, в който го каза, го изкоментирах отрицателно. Нищо ново не ми казваш, нито пък съм променила мнението си относно "достойните противници", защото Рълев също го е казал. Всеки има право на лошо мнение, включително и той. Heart

# 3 298
  • Sofia
Не е ясен залогът. Димо каза само  "победителят взима всичко".
Е, сигурно няма да е 50 гроша.
Дами и господа, барът е отворен, уелкъм Simple Smile

# 3 299
  • София
Каквото се случва с контузиите и на други участници в играта - обезболяват ги. За което аз лично се радвам, защото не съм садист.

Общи условия

Активация на акаунт