Математически турнири 1-4 клас. Тема №62

• 64 122
  • 813
  •   1
Отговори
# 675
Има вече отговори. Минали години как е било само деца без грешка ли се класират на финала? Намирам резултати само от 2021 година и там са в диапазон точки

# 676
Миналата година беше различно. Класираха се за финала с над 30 точки за първи и втори клас. За другите класове не знам.
Но сега е различен регламентът, и не мога да прогнозирам къде ще е долната граница. Имам подозрение, че за втори клас ще е около 22-25 нагоре тази долна граница.
Имам недоумение защо толкова много деца от моето обкръжение са се заблудили за толкова много от задачите? Уж ги гледаш че не са кой знае какво сложно чудо, пък ??? Очаквах повече от моите деца, но както гледам, и другите майки са очаквали повече, така че - засега на стенд бай до сряда Simple Smile

# 677
  • Варна
Имате ли наблюдения за 2 клас? Моята дъщеря е с 33т.

# 678
Леле, малкият много зле. Още първата задача му е грешна? Питам го да ми я сметне, прави го наум и ми казва, а в бланката - грешен отговор?!?! Големият също се е справил под нивото си.

# 679
И ние сме се справили доста зле. Голям рев му удари малкия.

# 680
  • Варна
Леле, малкият много зле. Още първата задача му е грешна? Питам го да ми я сметне, прави го наум и ми казва, а в бланката - грешен отговор?!?! Големият също се е справил под нивото си.
Стрес, пътуване, ново място.Всичко си оказва влияние.На малките деца най-вече.Моята също се беше стреснала, а до сега не съм усещала и грам да се стресира.

# 681
Моят второкласник е с 2 грешки. Не е чел достатъчно внимателно.

# 682
Две грешки е повече от супер, браво на детето!

# 683
И моя първокласник е с 2 грешки, от разсейване, на първите задачи..

# 684
Мисля, че две грешки са перфектният резултат и тези дечица могат да бъдат почерпени тази вечер с по един голям сладолед:-)

# 685
Ще видим в сряда, ще си проличи😁...

# 686
Здравейте, дали някой може да ми обясни, рейтинга на децата, който е публикуван в Klasirane, каква е базата - в него са включени резултатите на децата от цялата страна или само от конкретен град ? Видях, че има две таблици - рейтинг по правилника на НПМГ и рейтинг по правилника на СМГ.

Благодаря предварително.

# 687
Вероятно са само деца от София. Това всъщност е бала за кандидатстване след 4 клас, но, мисля, че е рано за него. След МзВ ще има размествания със сигурност.

# 688
Благодаря много, Soul Free 🤗

# 689
Здравейте! Къде мога да намеря тестове за Европейско кенгуру плюс за 3 клас от предходни години? Проверих във фейсбук групата Математически турнири, но за 3 клас няма абсолютно нищо.

Общи условия

Активация на акаунт