Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои предстоящи уеб сериали или уеб романи?
Какви са предпочитанията на blue_haru по отношение на сериали и музика?
Кои са някои от корейските сериали, които вече са пуснати или предстои да бъдат пуснати?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои предстоящи уеб сериали или уеб романи?
-
Какви са предпочитанията на blue_haru по отношение на сериали и музика?
-
Кои са някои от корейските сериали, които вече са пуснати или предстои да бъдат пуснати?
-
Какво мога да очаквам от сериала "W: Two Worlds Apart"?
-
Какво се случи с Чонг У Сонг и И Джи А?
ми останаха 3 епизода. Не е лош, за 1 гледане. Можеше да поспестят някой епизод, много теми и герои са набутали, в различните части на историята имах усещане, че гледам 2-3 сериала. С тези роднински връзки - кой дете, кой родител, кой осиновен, кой роден, кой откъде долетял.....Харесаха ми младежите- братята, като големи, момчетата от групата, момичетата, майката и бащата, като големи и бабата
На Choi Hyun-Wook много му отива ролята, на басиста също, Seol In-A по принцип я харесвам.

. То са записки , то са рисунки , то е чудо 

... и в този дух. Еми не реагирах на нито една музика, аз дори не съм ги чувала от една стара а от друга въъъобще не ми харесаха. И добре че се появиха евродуети/ такива с евротреньори/хореографи та ...нещата си дойдоха на мястото. Ама направо шок получих в началото и реших , че не съм видяло когато са сменили темата на ритмичния танц за 2023-2024.