Спамо-чат седмична темичка (29.01-04.02)

• 16 507
  • 633
  •   1
Отговори
# 195
Тео,кво е Въргозуняк?

# 196
Тео, за форума ме светна една приятелка, която сега не може да ме извади оттук  Laughing - нарочно се регистрирах  Wink
А как ми се отразява- не обръщам внимание на свекърва ми, на прахтта по телевизора, на мръсните чинии в мивката.... значи добре  Mr. Green

# 197
  • София
Понеже има доста хора в темичката
ще си позволя да запитам нещо за филма
" Тексаско клане " - ще ме осветлите ли
струва ли си да го гледам ???

# 198
  • София
Тая тема става ли за среднощни птици smile3507,ставам за 3 ти път тази нощ smile3511.Н е ее истина нощно време колко ми е бърз нета и форума не е темпорали авейлъблЪ newsm47.Нали  се сещате,че не ставам зарад вас /форума/,а заради дребния  typeuu.Някой случайно да е буден? wait

# 199
  • София
Оф сама си говоря,ама като влязох в темата за Бисирите newsm62 и щях да падна от стола,от смях.Даже спрях да чета,че ще събудя малкия,само 2-3 изречения ми трябваха да се развеселя посред нощ, smile3532офффф кви глупости пиша ooooh!.Добре че денем не си чета постингите от ноща,да не ми стане лошо кво съм писала smile3511.Айде лека

# 200
Добро утро на наспалите се!

Гледам тука въпрос - Що да не отговоря?!?!
Чичко Гугъл ме доведе тука.
Търсих някакви лекарства...

# 201
  • София
а на ненаспалите се? Tired

# 202
Добро утро и от мен
Писна ми да ставам все по тъмно, искам да спя Tired

Последна редакция: ср, 31 яну 2007, 08:31 от Kasidy

# 203
Ненаспалите се да си лягат барабар с домочадието дет` ги е будило през нощта! Mr. Green
Аз съм си кукуряк.

# 204
Ужас! Успах се!  #Cussing out
А на вас добро утро  Laughing

# 205
Тео, за форума ме светна една приятелка, която сега не може да ме извади оттук  Laughing - нарочно се регистрирах  Wink
А как ми се отразява- не обръщам внимание на свекърва ми, на прахтта по телевизора, на мръсните чинии в мивката.... значи добре  Mr. Green
А сега отиди се разпиши в темата "Предвърнаха ли ви децата в мърли?" Или нещо подобно беше на Никол мисля.

# 206
Несериозници!!!!!
Ник`ви ви няма.

# 207
Несериозници!!!!!
Ник`ви ви няма.

Е ме ма, тука съм...са ставам Mr. Green

# 208
Несериозници!!!!!
Ник`ви ви няма.

Има ме, има меееее...ама оказвам хелп на една натоварена колежка...понеже тя прави един превод, та....аз друго и върша.
Ще се включа да се поФФаля евентуално след 12 часа, като ми се обади мъжо, че е в Банско, защото тогава ще се обадя на шефовете и ще ги помоля да си ползвам в петък един заработен предварително ден.

# 209
Бомбич, нощен живот ли водиш, Мило Ангелче?!?!?! Mr. Green Mr. Green И толкоз късно се пробуждаш?!?!?!

Общи условия

Активация на акаунт