Бачорски и златната ябълка - Тема 5

• 38 037
  • 702
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Тази година става на 16 г, може и да е тръгнала на 6 г на училище.
Наско е страхотен! Добре е хората да се изправят и да говорят за такива теми, за да вдъхват кураж и на други хора в тяхното състояние.
Интересно ми стана как детето е на 15 години, а в 11-ти клас?
Иначе и аз съм на мнение, че след реакциите на хората са започнали корекции по видеата.

# 391
Кой от братята е Иванка Курвоазие?

# 392

Атанас....

# 393
Гледах първите 5 мин и всичко беше прескачане. Аз си признавам ,че гледам предаването заради Наска и Даниел. Искам зрелище,тях познавам ,заради тях следя предаването. Днес ми беше като Съдби на кръстопът. Сори, не е моето. Гледа ми се нещо цветно ,а днес беше една безкрайна права линия. Харесвам Атанас,но той е един сладък сладкиш и няма интрига при него. Сигурно си е мислел,че признанието му ще е шокиращо и главна тема...но
Ами ако сте изгледали целия епизод, а не само първите 5 минути, щяхте да знаете, че не става въпрос само за Атанас. Във втората част на епизода даваха Антон и семейството му, бяха в Будапеща и щеше да ви е "цветно"

# 394
  • София
На мен не ми беше цветно. Изгледах го целия епизод, но голяма скука.

# 395
Гледайте Шоуто на Цитиридис довечера и ще разберете.

# 396
Аз си обещах че първо ще ви прочета и после ще гледам серията ако има за какво, че миналия път с тези нелепи сватби си загубих времето

Щом е Атанас и нещата от живота, ще я гледам

# 397
  • София
И на мен ми хареса семейството на Антон, реално той е май най-стабилният и истински щастлив от Бачорски в момента, ако и да е най-невзрачният.
Андреа е много сладка, хубавица ще стане.

За Атанас и компания ще си замълча, неприятни. Двете жени... голямо не. Това Сопрано не го знам кое е и май по-добре.
Бременната каза, че не била правила скоро секс, а как е забременяла, не разбрахме?
Съчувствам на Атанас за болестта, но пък щом има добри поддържащи терапии, горе главата и напред, няма нужда от драма.
Но аз не го харесвам него, та вероятно не съм обективна.
Само Георги е сладур, дано успее да си живее живота и да се отдели житейски от Атанас. Изглежда ми готин и добър, май от добрината си пати най-вече.

# 398
  • Glasgow
Изгледах го и аз, сигурно сте коментирали, но всичките братя не работят ли в една фирма и да имат горе долу еднакви приходи? На Даниел разликата в стандарта от инфлуенсърството ли е? Единият се скъсва от почивки и демонстрации, на другия семейството не летяло досега, брат на близо 40г живее при брат си...Георги е голям образ, хареса ми.

# 399
Ами очевидно нямат еднакъв стандарт. Антон дори живее в тристаен в Дружба. Ако доходите му бяха чаааак толкоз големи щеше да живее в някой витошки квартал в къща.
Атанас спи на дивана на Георги.
Както се вижда най-вероятно и Даниел и всичките му жени нямат кой знае колко пари. Или са мърльовци и страшни скръндзи не подържат къщата в Абдовица.

# 400
Парите на Даниел може да идват от инфлуенсърството на Атанасия. Оттам този стандарт. Grinning

Има голяма разлика да купиш сам имот в София и да живееш в имот на родителите си.

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 11:23 от Фрау К

# 401
Нещо не се връзват нещата с доходите им, като гледам как живеят. Мечтата на хора с възможности да бъде да летят със самолет, при цените на билетите в днешно време. Чак не ми се повярва, пък и нали Олга и Рози са в Швеция от доста години. Всякакви хора има де, не че ги съдя, но звучи странно.
Даниел с неговата къща също. Та те нямат една нормална маса да седнат с децата и баба Сийка. Иска Атанаска да ражда деца, пък има една детска стая. Въобще пълна пародия.

# 402
Просто Антон явно не харесва екскурзиите колкото брат си.
Има нормален апартамент, освен това в първият епизод каза, че са правили ин витро за второ дете и т.н. и затова може би не пътуват толкова, още повече че явно няма кой да помага с малките както на Даниел. Това, че ходят по светски събития и екскурзии не ги прави богати. Има хора дето не слизат от самолетите иначе дължат пари на половината свят и банки.

# 403
  • Glasgow
А братята съквартиранти? Толкова непосилни ли са наемите в София? Явно им е ок, де.

# 404
А братята съквартиранти? Толкова непосилни ли са наемите в София? Явно им е ок, де.

Атанас май обясни в еп.1, че е финансово зле в момента. Може би чака да посъбере малко пари и да се изнесе. А и може апартамента да е семеен, защото снощи Георги спомена, че са живели тримата с Данко даже.

Общи условия

Активация на акаунт